Коментари - Трикът на века: Меси всъщност не държи световната купа на най-харесваната снимка в историята | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено че няма да им дадат истинският трофей да се разхождат с него на ляво и на дясно

Най-харесваната снимка задминала всички преди тази на Меси?! Не е ли смешно това твърдение? Много ми се искаше да сложа един лайк на снимката на Пеле и Марадона, когато вдигнаха трофея , но Инстаграм ме бамваше , за да не мога да лайкна Пеле , когато вдигна купата. Сравнението в годините е несъвместимо и нереално. Жрналистите, няма ли кой да направи реална ретроспекция?

Не че ме вълнува футбола, но Меси е тотален, затова Пеле му завиждаше откровено!

След турския готвач, дето се мота по време на награждаването, още една забавна история! А що се касае до купата - ами тя тази дето е менте сигурно на аукцион ще струва доста повече от истинската .....

За фалшиви фенове, олигофрени. Управляван от мафия, и използван за политическа тоалетна хартия и мултикултурно обуначване. Като се замисли човек, реално феновете им харесва всичко фалшиво, като тях.

Всичко свързано с малкия кривокрак Меси е фалшиво - титли, купи, победи ...

Фалшива купа, фалшив шампион, фалшиво първенство, фалшив спорт...

Това което не беше менте и цял свят го видя е играта на терена. Спечелиха шампионата. А виж снимката не е меси и купата, снимката е само снимката на меси и купата. И няма никакво значение дали е тази или онази купа.

Интересно, как им надписват и дават купата, преди да са минали допинг-теста? Или вече във футбола не се правят допинг-тестове?

Ауууу, голяма работа. Все едно в Лувъра е изложена истинската "Мона Лиза"....

Само на снимка може затова че...

И какво от това, нима не са световните шампиони? Те и юдеите излъгаха света преди 75 год, и швабите им плащаха репарации за нещо измислено и лъжа, ама никой не вряка. Дори и нещо по- страшно- във Франция се забранява със закон, да се води разследване за тази голяма лъжа!

Какво значение има дали купата е била истинската или нейна реплика? Все пак става въпрос за символичен жест с повдигането над главата. Жеста е заснет и всичко е ок. Къде е драмата?

Ма как бе? Това е трикът на човечеството. Нали трябва нещо да пишат и снимат. Иначе няма хляб.

Егати циганията спретнаха латиносите.

Новината на века!

А, Ембапе евидгнал ташаците на гаджето си ..

Ееей, няма отърване от Меси. Все едно, че само той е играл, а другите в аржентинския отбор са го гледали. Сега докато папата е аржентинец, да вземат провъзгласят Меси за жив светец и да му построят катедрала.

Французите заслужаваха повече титлата. Тези дузпи са късмет.

че 80 минути се чудеха къде се намират докато отаменди не се засуети и не ритна африканчето ли

Живеем във времето на ментето. Фалшива купа, Призрака от Киев, фалшиви хора, фалшиви биографии, фалшиви ценности...

Фалшива храна, фалшиви технологии, фалшиво (ПДЧ, ламинати, дограми) обзавеждане ... че и надуваеми кукли направиха ...

Тъп коментар на злобен човечец - другите нементета къде бяха след финала? Гледаха по телевизията тъжно, а? Ти искаше да вкара 25 гола, минавайки при 4 от тях през целия противников отбор, че да го признаеш, ли? Събуди се, това не е Фифа!

Трик има само за псевдожурналята, които се кефят на сензации. Още по телевизията преди награждаването казаха, че купата няма да е оригинална поради ред причини.

На кого му пука???? Аржентина е световен шампион!!!!

Менте мис дузпа с менте купа - приляга му...

а мис южна африка как е, вкарва дузпи на водач на камили на тренировка и публиката му се кефи, все едно взима ШЛ