17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в този сайт се раздават фриволно титли. Кой е супер талант? По какви критерии? Как може да квалифицираш, след като най-вероятно няма да разбереш кой е победил на тенис, ако не изпишат на екрана!?

Няма лошо. Занимавал съм се с професионален спорт. Едно е да пробиеш сред успелите на върха; съвсем 2ро, 3то и 4то да се задържиш при тях. Просто да не надуват медиен балон въпросния канадец. Един кореец имаше, Федерер щеше да бие, сега кой му помни името? Наш Григор се помисли за тенисист от големите, па го игра плейбой, инстаграм знаменитост, рекламно лице - и сега всеки го сгъва. Нищо лично.

В България сме свикнали до 24-25 години все да са млади надежди. 18-19 години е чудесна възраст да влезеш между най-добрите в спорта. Примери има и от футбола - Матейас де Лихт, Мбапе. Примери много и от волейбол, баскетбол, хокей. Тук на 19 минават още за юноши.

Примерите ти са изключения, които потвърждават правилото. 18 годишните са деца още, които не знаят на кой свят живеят. Не са завършили развитието си, физическо и психическо.

Канадец али? Канадец ама друг път!

Младежът очевидно е много добър. За съжаление тук всеки се фокусира да плюе Григор, така че такива "детайли" рядко се отчитат. Аз като казвам, че Григор е единственият наш тенисист, който поне има реални шансове да се противопоставя на играчи от топ 100, всеки ми цъка минуси и държи да се изкаже колко за нищо не ставал нашият. Нашата млада надежда Адриан е на същата възраст като този Оже-Алиаисм, само че редовно го бият играчи на 500-но място. И това не го казвам, за да критикувам Адриан. Напротив - много се надявам той да успее в тениса. Просто казвам, че българинът не желае да погледне реално на нещата и се изказва супер емоционално.

За да гледа "реално", трябва да има поглед. Пък ние се интересуваме тенис от Григор насам, малко по-масово. Ей, го и Вавринка падна в Хале от 119-тия в раглистата, в момента, обаче, нашет хора не харесват, че Григор паднал от двайстия.

Гришо бил много слаб, накрая да не се окаже че е паднал от шампиона, за ужас на БГ критиците.

Даже григоровият резултат по-добър от циципасовия.

нигара е супер. но нали такова кауна мега талант пък на тез години само духал по тоалетните...

Кретените модерасти от насрания дирник трият съвсем уместни и благоприлични коментари, а се наслаждават на това лайно тука. Да ви е сладко, кретени!

Начи, не че Григор толкоз слаб пак, ами Ожето много силно.

Да не излезе накрая, че и той се "лекува" от някои от "болестите" на Серина. Осемнайсетгодишен с тази концентрация и издържливост... Малко ме съмнява да си призная. Както кафявото е на почит сред толерантните зап.демократи... Няма да ме учуди.