17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви грандове не журналя . Кретат в кочината ( както казваше Борат ) и ДВАТА гранда

А, честита Нова 2015 година! Що си траяхте до сега, бе, мишки? (Това се отнася и за подхуенците и за нас, да не помисли някой, че го сегрегирам :D) ...Всъщност се сещам само за един отбор, който не иска промяна... ние докато ревахме, вие къде бляхте?

аз съм до 3 маймуни на терен в отбор. така хем по малко $ за заплати хем евентуални млади попълнения Ко стана с микренския гном нали спря $?

Е, в Подхуене вече залагате повече на арабската кръв... Сулака... Рерас, лично Мохамед /упс, той пък не-бял/..?

Най бутаните заедно с Лудогорец пък от какво недоволстват?

кое точно цска, ако не е тайна?

Schilo

има само едно- ЦСКА 1948. Другото е Литекс

Числото не е ЦСКА, провери регистрацията... :)))

Какво значение има? Димано тире Спартак тире ПеЛевски пак ще паднат.

Кое цска

фани са за палците и щи кажа

гледайте си леескито дето едвам крета цесека има и ще има

От къде да разбера за кое ЦСКА става дуба - за истинското или за ментета.

дърт педер си ти а не стар цесекар

Комплексиран припок си ти. с два пръста чело.

веднага да се праве конгрес иначе напускай първенството това и без това не става едно голямо блато

АРМЕИЦИ–МИКРЕ ЩЕЛИ ДА СЕ КАЗВАТ ЛИТЕКС–СОФИЯ/ОРИГИНАЛ/. Е НИЕ СИ ГИ ИМАМЕ ЗА ЛИТЕКС–ЛОВЕЧ.

Марш на Околовръстното да духаш и да събираш пари за Хубчев. Само така ще може да му платите - с лапане и подлагане на задни части на този или онзи загорял мангал или тираджия. Насо и той ще се подложи на Шиши.

Наскоро даваха по някаква ТВ някакъв конгрес на БФС за нещо си. Всички плачеха за помощ от държавата, а на конгреса имаше повече ЧЛЕНОВЕ от всички футболисти в българското първенство! И едва ли са на минималната заплата.....

Щом "Баязид Подуяне"имат пари за нов чуждестранен треньор, значи има пари и ще плащат. А Насо Гъзо, нямаше да се хване на хорото, ако нямаше какво да се краде. Така че пари има и Хубчев трябва да си прибере неустойката !!! „Искам да успокоя дрогираните фенове, че клубът „Джингиби Анадол Спорт“, НЯМА да плати нито стотинка!!! Всичко, ще бъде приспаднато от бъдещи участия на "Баязид Подуяне" в шампионската лига през 2036 година, каза „собственикът“ на Евроидиота от ГеЙарена !!!

Обявете бойкот и ще видите колко бързо ще се решат нещата. Гелосаната мастия няма да има какво да предава по платения канал щото на никого не му пука за фирменото отборче на Резанград. Хората гледат Левски, Ботев, ЦСКА, Локо Пд, Берое. Зелените делиорманци даже местните не ги гледат. Тогава и такси за абонамент няма да има и курец.10 годии съдийски аванти и живуркане стигат. От самолет се вижда, че Лудогорец са бледа сянка на онова което бяха. На Агата му писна да дава кинти и сега кара по тънката лайсна. Гришата прави същото щото видя, че няма смисъл да налива пари, а после Боко и съдиите пак да подаряват титлата на амуджите. В България няма футбол, а отвратителна смесица от политика, борба за имидж, власт и пари. ГРОБ, ДПС и техните пешки и назначени по места бизнесмени се надцакват един друг в името на зрелища за народа и показване кой е по-по-най. Откакто Боко е на власт слушаме, че щели да дават пари за школи, за терени, за стадиони. В България нямаме дори нормален национален стадион. Докато футбола тук не стане на чисто пазарен принцип и политиката и мафията не останат далече от него няма да се промени нищо. Какъв е тоя изпълком дето вътре са собствениците на клубовете? Как така собственика на един клуб ще държи тв правата за първенството? Това е все едно Глейзър или арабите да държат правата за Висшата лига. Пълно безумие. После ЦСКА играе в преспите, Ботев в проливен дъжд, а Левски при 35 градуса, защото трябва да се запълни времевия слот по Гел Тв. Айде нема нужда. Вън политиците и мафиотите от футбола.

нас футбол няма да има докато критерий за майсторство е изработването на дуспа, и очевадната подкрепа на така наречените два столични гранда с "огромната" си фенска маса. Неко отидат да играят в сръбското първенство - София е близо до Сърбия и да оставят останалите отбори да си играят играта при равни условия, ако изобщо това е възможно.

Официално: Насо Гъзо, в първото си интервю, след като ясно, че клубът е осъден от ФИФА да плати 1 000 000 лева на Петър Хубчев: „Искам да успокоя дрогираните фенове, че клубът „Джингиби Анадол Спорт“, НЯМА да плати нито стотинка!!! Всичко, ще бъде приспаднато от бъдещи участия на "Баязид Подуяне" в шампионската лига през 2036 година!!!

БФС излезе със становище, че вчера Робърта, Райнов и Даске не били за червени картони, а за черни колани !!! Интересно, ако се беше случило абсолютно същото: червен картон за играч на "Баязид Подуяне" и не даден нарисуван червен картон за БИрое, интересно тогава подХуенци щяха ли да защитават съдийската комисия и съдията ??????

И с пет незабавни конгреса пак няма да станете шампиони и не забравяйте че отдавна вече не казвате кой и как да кара влака.Отмина ви времето.

А кой казва кой и как да кара влака? Кирчо Парахода дето дължи на държавата 60 млн лева ли? Или няколкостотин платени смешници с шалвари? Боко като си иде и производството на каптагон като спадне и Кирчо ще изчезне зад граница, а в Ебанград пак ще носите шалварите и по стадиона ще пасат овце. Айде бягай бързо, че идва време за вечерната молитва, а ходжата няма да ти даде родопски калмари ако закъснееш.

Пълен т.панар! Каквито са авторите на декларацията на оранжевите, такива са и всичките им "animals" - шизофреници. Същото важи и за другия пасквил. Стана ли на някой ясно какви точно са исканите промени? Не, но пяна хвърчи на всички страни, вулгарност, цинизъм, завист, злоба, простотия в стил анатолиилиев, обиди на етническа и верска основа и откровена дискриминация. А модераторите - те си спят !

И Левски подкрепя сегашния шеф на съдиите. Пише го в декларацията.

Как да познаем,че авторът на статията е припознавач? Много лесно.В А група има 2 отбора ,които започват с ЦСКА , а именно -София и 1948,но услужливите журналисти от 95 % пишат или изказват пълното име само ,ако се отнася за втория отбор.Гадни внушения и срам за професията!

Не си запознат със ситуацията.От миналата събота съвсем официално и законно ЦСКА си върна името,без -София.

УЕФА знае ли? Отваряш им официалната страница,отиваш на Domestic Competitions>Bulgaria и там си се мъдри PFC CSKA-Sofia , за разлика от другото ,където пише FC CSKA 1948 Sofia. Та,кой знае най-добре в случая? Между другото този неправилен и нарочно подвеждащ изказ го въведоха от самото начало. Мен лично много ме е яд,че заради една година в Б Група, безспорно най-славният български отбор си плю на автортета и си зачеркна историята...

Е, Сираков не е ли член на БФС-то? За кое БФС иска Сираков конгрес?

Кое ЦСКА е поискало Конгрес на БФС ? Те са Много .

Ами онова ЦСКА, дето футболистите му се изредиха на майка ти няколко пъти. Питай нея.

НЕ РАЗБРАХ

ПРАВ Е ЖЕКАТА -ВСИЧКИ ВЪН И ДА ОСТАНАТ САМО ЧИСТАЧКИТЕ.