17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГУЗНИ СА ЧЕ ИГРАЯТ ПОД ЧУЖДО ИМЕ И НЕ СЕ ПОЛУЧАВА !! УЖ ИЗКАРА КУРС ПРИ ГОНЗО ??? ЯВНО БЪРЗО ЗАБРАВЯ ТОЗИ АКРАПОВ !! А Е С 25 000 ЗАПЛАТА !!

Микренски драми , на ловешкия сатиричен театър

Голяма победа, няма що! Със зор , 1:0, срещу последният отбор в "А" група!!!

Ментетата изкупиха де що има бежанец и пак са трагедия....

Ментаците продължават да са стабилни педали!!!

Привет на всички. Ако искате да си докарате допълнителни средства от вкъщи ви предлагам: https://yivmoney.xyz/439005225896835/ Пробвайте, не изисква инвестиция. Само по няколко минути на ден. Лесно е. Бъдете здрави.

БЪЛГАРИ НЕ ИДВАТ ЗАЩОТО Е СРАМНО !! ТИЯ ОТВЪН КАТО РАЗБЕРАТ КЪДЕ СА И ГУБЯТ ИНТЕРЕС !! БИЛИ НА РОМА ЧЕТВЪРТИЯ ОТБОР ?? ГОЛЯМО ГЕРОЙСТВО ! ТЯ И ИСТОРИЯТА ИМ ЕДНА ?? ПРЕКРЪСТЕНИ ....С ТИРЕ...БЕЗ ТИРЕ....?? АБЕ МАЗИЛО !! ПЕТДЕСЕТИНА УЛАВИ ФЕНЧЕТА ОТ ПРОВИНЦИЯТА ?? АБЕ Я ГИ ЗАКРИВАИТЕ ТЕЗИ !! ДА СИ СТАВАТ ПАК ЛИТЕКС....ИЛИ ЛОВЕЧ !!! МОЖЕ И КЪРПАЧЕВ !!! СЕЛСКА ИМ РАБОТА !!

Абе евроидиотите защо не си гледате жалкото отборче?! "Хибриди" , "ментета", ама играят в европейските турнири и се борят за шампионска титла у нас! Нещстастните "ОРИГИНАЛНИ" евроидиотчета, дори до шестицата няма да стигнат!

На 13 март 1913 г ( преди 108 години и един ден), при град Одрин, Българската армия побеждава армията на Ислямистиите-Османци ( които са включвали араби, турци, сирийци, египетски ислямисти и сарацините), и тия бягат с РАЗПРАНИ гъззове към Истанбул... Трепали сме точно тия на снимките.... А сега някакви арабско- негърски шпиони и предатели- Трафиканти на маймуни ги домъкват тия да КРАДАТ Работата и Парите на българите и да завземат България..

ЛОВЕШКИТЕ АРМЕЙЦИ –БЕЗ ТИРЕ ПАК ИГРАХА ГАНКИНОТО !!! С ТОВА ТРЕНЕРЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ !! НУМА ГО И ГОНЗО ДА МЕ НАРЕДИ СЪСТАВА . ПЪК ДА МУ НАПРАВИ СТРАТЕГИЯТА !!! АМИ ДА ГО ПОКАНЯТ !!! ТЕ СА МУ ПОЗНАТИ !!! ШИЕШЕ ГИ ВСЕКИ МАЧ !! Е НЕ Е ЦСКА ....НО СИ Е НЯКАКВО МЕЛЕЗЧЕ ТАМ....

Годината е 1971, мач в София между баскетболните отбори на Лефски и Панатинайкос, в който тогавашните баскетболни евроидиоти са нашибани както си му е реда. Под влияние на отминалия Мундиал Мексико 70 гръцките студенти в София викат „ПАО оле, оле, оле, оле”. Нашите комплексирани дебили почват и те да подражават с "Лефски оле". Само че учещите в България гръцки студенти, напълно запознати с пошлостта на този отбор, изведнъж отвръщат с „Лефски – свине! Свине, свине, свине". Това от малкия телевизионен екран веднага се разпространява в цяла България и "обичаният от народа" отбор започва да получава заслуженото по стадионите на страната и най-вече в мачовете с ЦСКА. Това започва да притеснява висшата номеклатура от БКП и най-вече известните Солаков (министър на МВР) и Велчев, които току що са изхвърлили Берое в „Б” група, заради „обичаният от народа” отбор. В резултат на това нашите комплексирани дебили какво ще измислят като отговор, само вижте ....."Ее ЦСКА, кочина е ЦСКА - свине!" ?!?!?!?!?!?:)) Този случай със свинете е типичен пример как комплексираните Евроидиоти пренаписват всичко, което е адресирано до тях и го прехвърлят към другите - елементарен курвенски похват. Разчита се на повърхностното мислене на следващите поколения пубертетчета и тяхната податливост към зомбиране.. И така младите да знаят „Лефски-свине свине свине свине” отпадна след като се наложи песента за говеждия стадион. До тогава това бе рефрена който сега може да се сравни с „Кур за Лефски”!

Днес болярите се провалиха, но ако някой твърди, че армейците са били с класа над Етър, ще е шега... За съжаление и армейци и боляри, които години наред са давали тонус на родния футбол, в това първенство са бледи сенки... Но пък, говедата от Гейарена са чиста проба пълен ташак. А и защо още не са ги изхвърлили от елита?

Армейци ли? Кое им е армейското и на коя армия?

Как защо още не са ги изхвърлили? Не ти ли е ясно? Щото ги пазят двамата най големи мафиоти на страната, ББ и ВБ!

Забеляза се работата на лекето барбуков с нападателите на Етър. Не са отправили и един удар към вратата на чорбата,а тоя миндил иска да ръководи футбола в България.

Само ЦСКА!. А отрепките отдолу защо се бутат при големите и кога ще разберат, че марката ЦСКА е нещо недостижимо за техните гъзчета. Да си гледат на 20 тчки под ЦСКА богатите и стабилни, вечно посрани Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ.

Така де, марката ЦСКА е нещо велико и затова не е някакви си 8 млн, а нещо много по-голямо. Затова и никой свестен фен не може да ви припознае като истинското и автентично ЦСКА. Винаги ще си останете "тирето" (дори официално и без тире).

Кое цесека? Тва дето го нема вече и е литекс или числото?

Много добре изигран театър, браво и на двете трупи. Литекс винаги са печелили този вид мачове.