ЦСКА показа трети проект за нов стадион

В него има решения за паркинг, а капацитетът е 28 000 души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма работа е Гришата. Не само стадион и деца ще им направи...Особено на такива, като ГА ..

Този проект наистина най-сполучлив и най-евтин ще излезе! Просто "НЛО-то" от Бузлуджа стартира и се приземява върху "Българска армия" в Борисовата градина! Пасва!

А още по-евтино ще излезе, ако "армейците" се преместят на Бузлуджа,те и без това не са софиянци!!!

Какъв стадион, какви 28 000 души... гледайте само да не фалирате пак

Проект номер 909900765979560803895827842167671661498492 хаххахахахах голям смях са тези...

Смешник, тия, които наричаш футболни ретарди, като си вземат по една баничка от твоята баничарница и връзваш наема за цяла година.

ретардите не купуват нищо от заведения, те се наливат само бира от магазина в пластмасови бутилки и люпят семки. тези гащници и дроги нямат пари да се усмихнат. Те и затова са РЕТАРДИ. прочети какъв е превода на тази дума, кьопек!

Живи и здрави да сме, септември ще покажем четвърти проект. Да се радват баламурниците.

Ха ха кой Гришата ли ще строи. Този пари не дава. Той само е свикнал да краде.

Този проект изглежда най-добър от всички представени досега. Архитектурното студио е това, което проектира "Арена Бургас". Само да ви поправя информацията. Няма "съществуващи" ограничения за строителството на "Българска армия". Теренът върху който се намира стадиона е отреден за за застрояване за спорт и рекреация. Никой не възнамерява да строи жилищен блок. Ще се строи стадион на мястото на настоящият. Той се намира на това му място от 1925-та година, когато Софийска община дава теренът за ползване на клуб АС-23. През 1933-та АС-23 се сдобива с НОТАРИАЛЕН АКТ за собственост!!!

В Борисовата градина нов стадион НЯМА ДА ИМА! Всичките стадиони - по полята в околодръст София! ПиснА ми от разни лузъри да ми блокират града и да обикалям заради тях! Всички футболни ретарди вън от града!

За спорт пари няма. Затова нямаме стадиони. Какви домакини на европейско

такива планове колко съм виждал...