ЦСКА продаде една от звездите си на шампиона на Полша

Легия привлича плеймейкъра Тиаго Родригес за над милион евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Закривай !!

И какво сга? Ще ставаме шампиони? И в Европа пробив ще правиме? Като си продаваме всичко що-годе читаво? Недялков, Каранга, сега Тиаго и Десподов. Ами то кой още остана? Как така Домуса може да ги задържа неговите звезди на майната си в Делиормана, а ние в центъра на София не можем? Ако Гришата е решил да си прави бизнеса по този начин, поне да не ни баламосва, че ще ставаме шампиони и всякакви други дивотии за Европа!!!

А добър ден! Той Гришата си каза, че ще се боричка с Левски за 2-ро 3-то място и дотам.

това означава ли, че и тази година армейците ще останат без титла? Че говедата няма да имат никакъв трофей е ясно и логично, но защо червените се предават така без борба с онези от Делиормана?

Тиаго Родригес беше с изтичащ договор и не желаеше да го подновява, така че реално това беше последната възможност да се вземат някакви пари за него. Освен това тази есен игра доста под възможностите си - отчасти и заради странната позиция по фланга, на която го слагаше да играе Ел Маестрото... Така че сделката е добра! За съжаление обаче това ни беше единственият креативен халф. А като гледаме какво е качеството на зимните ни трансфери (един супер трансфер - Каранга - един-два прилични и поне 10 тотални недоразумения) шансовете да се вземе подходящ заместник са почти нулеви...

НАЙ-ДОБРЕ ЦСКА ДА СИ ПРОДАДЕ ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ И ДА ОТИВА В Б ГРУПА-- кой голям клуб с амбиции за шампионска титля си продава в средата на първенството най-големите звезди? Май и на Гришата му трябват пари след като му фалира завода за коли в Ловеч.

Току що в спортен сайт! Рубин Казан иска трима сини "звезди" - костов, гонзо и тити! Същите ще се водят на сгляда в Казан лично от спас русев!

Добър ход. Сделката е чудесна. А шампионът е ясен отдавна, така че няма какво да градят ЦСКА тази година - 2 или 3 място е приемливо.

А обора на ДС футболист - кога ;)) ?!

Така правех и в Литекс... ;)

Подобни продажби показват, че никой не го интересува да изгради отбор който да утвърди марката ЦСКА, а ги интересува как само да си напълнят джоба чрез футбол. Сега да продадат и Десподов и ще втасат. При Левски е същата ситуацията. Да се учат от Лудогорец, така как са я подкарали, още дълго ще им дишат прахта.

А ,нека гледат шампионската титла през крива тръба !