17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те от БФС не са виновни за нищо. Дори за това, че който ни хване ни бие като тъпан. Пък Боби е хептен невинен. И не е прост, като оня египтянин, дето заради някаква си загуба, взе, че си подаде оставката.

И сега като затворят стадиона перукан как ще вкара джипа да го прибере? Ясно е, че УЕФА трябва да отчете дейност по тази линия и си избира жертва, която няма как да протестира. Нашия дон перуци само ще лапа ла.ната стига някой да не го закача и да го изрита от топлото му местенце.

Голяма работа, че щели да затворят трибуни. И без това стадионът е полупразен по време на мачове.

уефаджийските либерасти да си го начукат!

На никой не му пука ни за БФС, ни за бездушниците и бездарниците с националните екипи. УЕФА щом си търпят корумпираната Перука, да си го дундуркат, да си пишат писма, който иска да ходи да ги гледа. Аз не.

следващото е като не поделиш жена си с црната мангуста и не дадеш дъщеря си да я онодат резаните боклучоре, те обявяват за расист и те наказват не че бг отбора си заслужава да го подкрепяш с наличието на мамин ни...и други перукани и некадърници кат в бие се пето-до последно колено комуняги, децата и внуците им-така и у спорта и в медицината и насекъде

Седи мирен! След още 2-3 години малкия перукан ще смени дъртото киче. Е те тога ще видиш ти какъв живот ще настане! Освен това какво толкова бучиш. Трябва да ни накажат, защото само в нашия национален няма ни един черен! Бива ли така? Нали уж сме в ЕС... Холандците вече 30 години имат черни. Фарнцузите и те. Само ние сме си изостанали балканци тук. Един черен няма за цвят канела барем!

Ние и без това сме си нагазани откъм президент на БФС и вратар, защо ни мъчат повече?

Те трибуните на българския национален отбор по патешко ходене и без това никога не са били пълни в последните 10 години... Няма да е голяма загуба. Мача го дават по талавизиите. Бира в пластмасови бъчонки бол. След края да се съберат пред стадиона и да си теглят един кютек с гостите и готово! Абе кога ще изнесат тия ритнитопковци в края на града бе?! Омръзна ми като ходя на гости на тъста да обикалям целия град преди да стигна до тях?!

И да псуваме ли ни забраняват? Сърбите могат, шиптърите могат, а на нас ни забраняват, тяхната мама педерастка!

Лапкаш и дишаш през носа.

Нормално по български прехвърляме вината на друг

Така ще е..... ако имахме фабрики за сапун....щеше да е по чисто някак си!

Досега България щеше да е поз 4млн отдавна.

няма да може на англичаните да им се каже, колко тъмно зелени са

Пълни глупости!!! От кога национализмът (да обичаш нацията и родината си) е престъпление? Какво да кажем за Турция и Албания, където на всеки ъгъл се веят огромни "националистически" знамена и всички са престъпници, защото са крайни националисти и умират за родината си! А за албанската публика в София какво да кажем - не спря да псува, обижда и освирква българите, но понеже никой не разбира албански - няма албански национализъм и санкции! А за мача в Косово пък какво да говорим - якото "расистко" освирване и реване по време на изпълнението на българският химн и цял мач псувни по "мръсните българи" на терена! И къде са наказанията за тях???

ми , че то така или иначе не ни трябват повече от десетина места - за "съпругите" на "футболистите" и за пияницата , ако случайно се нашмърка и реши да отиде на стадиона....

Ами джипа?... Забравихте мястото за джипа на пистата...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

САЩ уби хиляди невинни хора, за да го има Косово и не получи глоба за милиарди - а някакви фенове за 2-3 думи 50-100 хил глоба. Как така е пропуснат този факт?

Точно в това е причината - но Косово си е Сърбия (щом ние нямаме дупе да заявим че Косово е България, и Македония също е България)...!!! Дааа...!!!