17-11-2017 20-11-2018

Коментари

T

4

.

ако се направи тази супер лига дали някой ще гледа умрелите уефа турнири .Просто Уефа ще понесе колосални загуби и ще изгуби битката .И точно Уефа развали футбола и го направи мега комерсиален а сега като видя че им се изплъзват паричките и блъфират че ще извадят 12 най силни отбора на европа от турнирите.

То пък ако не са всички състезания под егидата на УЕФА и ФИФА ще се обърне света. Само за пари става въпрос това е истината и няма нищо страшно, че ще има няколко турнира.

правят всичко възможно да спрат нашите велики клубове да печелят турнир след турнир!! Докога ще продължава тази явна дискриманция!!?? Трябва да се опълчим!

И скоро време футболът ще заприлича на бокса - много федерации с най-различни правила, само и само да има пачки и проценти.

Не подкрепям и двата плана. Облагодетелстват в различна степен по-богатите. Искам да гледам балансиран турнир с отбори от цяла европа, а не едни и същи марионетки на арабски шейхове.

няма как да имаш балансиран турнир, ако участниците не са с равни възможности.

Има. Копира се немския модел из цяла Европа и възможностите ще са близки.

Много се радвам за тази суперлига. Време беше някой да нанесе удар по корумпираните Уефа и Фифа. Вече ще може да гледаме футбол с честно съдийство за пръв път от десетилетия.

TwinDaddy

Мислиш ли, че когато практически играеш само за пари, едни манипулирания на резултатите в угода на букмейкърските къщи няма да са практика? Точно там няма да има честен футбол, чисто спортните стимули няма да ги има. Отборите с гарантирано място така или инаме ще получават баснословни суми само за участие, а тези за точки и класиране ще са с не толкова значителни разлики между първия и последния, поне такава е информацията към момента. Може и да е интересно първите 2-3 години и след това пълна скука.

От страна на УЕФА това е първата стъпка , сигурно ще има и други. Дано от онази т.н.суперлига да не привлекат и други грандове като Аякс ,Бенфика.Порто и други.