УЕФА развърта метлата, ПСЖ може да стане европейски шампион без игра

Има вероятност отцепниците от Суперлигата да бъдат изхвърлени от евротурнирите още сега

Обратно в новината

Коментари - УЕФА развърта метлата, ПСЖ може да стане европейски шампион без игра | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами те с игра няма как да станат, това им е шанса.

Предпочитам да си платя абонамента и да гледам футбол между големите пред това ПАК да си плащам и да ме залъгват с мачле между долно и горно Уйно. Отделно, че политизирането и прокарване на "евро" ценности чрез фифчоФци и уеФки ме дразни доста сериозно.

Ами кой са собствениците на ПСЖ ....От коя страна са ....кой организира световното ..колко им струваше ...в рушвети ,колко умрели .....е как да застанат срещу ФИФА ....А това за тая лига няма как да стане .....първо заради телевизионните права ..SKY ....са налели милиарди за да излъчват Шанпионска лига ...лига Европа ...вътрешните първенства ....и ако бъде създадена тая лига кой отбори ще участват ....няма ли да се обезличат вътрешните първенства ..и аз искам да гледам всеки вторник и сряда ПСЖ -МАН СИТИ .....Ама няма как да се получи.

Да ги изхвърли, алчни до безобразие, тръгнали да правят държава в държавата.

ПСЖ ще се включи естестве и това ще значи че тази година няма да има шампион

Ako Уефа има топки точно това трябва да направи...и забрана на тези отбори да играят в турнири на УЕФА.... Оядените били предприели правни действия....мухахаха....FIFA и UEFA...абе урунгели това са организацци с членове....гласуват ли членовете че сте аут...game over....а играйте си в супер мупер лигата.

Справедливата санкция е тези 12 топ-отбори да бъдат изхвърлени от турнирите на УЕФА и ФИФА до края на този футболен сезон, както и за следващия 2021-2022 футболен сезон, плюс глоба от по 100 милиона евро за всеки от "великолепната" дванайсеторка. Пък да видим после дали някой ще помисли за подобни глупости.

И как точно ще ги глоби

Като им посвири на флейта.

И ПСЖ имат запазено място в тази лига. Само не трябва да се огласява преди световното в Катар, че язък за подкупите.

Не бих гледал тези отбори!

Дано това не се случи. Ще бъде края на футбола в Европа на професионално ниво. Ще има една лига, като НБА, а останалото ще е аматьорски футбол без фенове. Нещо като БГ футбола.

Ама, то не само в българския парламент има цирк! Очевидно, такъв се очертава и в УЕФА! Раздвоен съм кой да гледам!

И аз така. Трябва да обявяват програмата на парламента както програмата за мачовете. По-нататък може и със залагания. Така ако като си резнат субсидията, ще могат да се финансират допълнително от спонсори.