17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз бих го ваксинирал с моита игла 190 процента предпазва от всички вируси. Като футболист има здраво дупе ще му го хакна и никога няма да ми откаже.

Със такива статийки се опипва почвата.

Хах, едва ли. Ако не може да си позволи да си купи Пфицер егати футболиста... по-скоро са го разкарали заради кризата

Отказвам ваксината Астра Зенека ако ще умра от зобда е

Bravo mnogo pravilno mislish .vsichko e laja i likvidirane na vsichko no shte izleze istinata i togava ...............

Животът и здравето са по-важни от работата.

Българската образователна система е № 1 в света - единствената, която произвежда изключително и само експерти на световно ниво, и то не в една, не в две, не в три, ами в триста и три дисциплини. И което е най-забележителното - всичките експерти си седят по цял ден у тях на дивана и чакат само някоя такава епохална новина, за да почнат да заливат форумите с компетентно мнение. Хвала на такЪви експерти.

Каква диктатура и контрол само се налага. Добре дошли във новия световен ред.Вярваме,не вярваме това е истината и трябва да свикваме за съжаление и бог да ни е на помощ.

Ами ела тука бе ,ние мразим Астра Зенека

Ами човека е избрал да живее.

Преди българите разбираха само от политика, коли, жени и футбол. Вече разбират и от ваксини, свобода на словото и какво е най-важно в живота... :))

Налага се на българина да търси,да се информира,да анализира защото живеем в новите тъмни средновековни векове.

Човекът в прав текст заявява правото си "Не искам такава ваксина." Точка по въпроса. А тук ме убеждават само и само да изпълнят "графика"... В крайна сметка ще си намери и по-добър отбор. По-важното е да остане жив.

А какво очаква, да се разболее и да му плащат неустойки 5 години.. Той после може и да не става за футбол поне 1 година..

Предпочита да си остане човек просто. С тези новите експериментални "ваксини" (понеже по дефиницията за ваксина това не са ваксини, а експериментални продукти за генна терапия), всички инжектирани се превръщат в ГМО.

Ти кога завърши медицина.Не устоика 5години че се е разболял от грип? Всеки изминал божи Ден хората си мислят че върлува чумата.Така и не разбрах че никой не ти дава адекватен одговор.Отваряме затваряме.Подлудиха хората преди години със ХИВ после се останови че се предава само по полов път.сега тази глупос. Времето ще покаже

лъже- ако от 4 чужденци са уволнили 3ма - това е 75%. или не може да смята - или в отбора са отрязали няколко крайника на някой от чужденците и са запазили останалото...

Как ще ме карат да се ваксинирам - да си плащат неустойките по договора и ДГД!!! НЕ само АЗ, няма да се вкасинирам с никоя ваксина за грип. Здравето и най-вече животът са ми много по-важни от някакви договори - работа винаги ще има.

Всички знаят , че е опасно ваксинацията с Пауновата АстраЗенек ! Няма Демокрация и Свобода дори на Малдивите ! Време е за нова Революция в Света !

Ееее,още един "знаеш".…Ваксината не е опасна..Опасни са такива като вас..

Това ни чака всички. Не искам да си правят опити с мен и да ми вкарват отрови в тялото.

Като чета коментарите тук ми става ясно, що сте на такова дередже в България. Само теории на конспирацията ви се въртят в главата, нов световен ред, woke култура и т.н. Само михлюзи и търтеи в тия форуми. Поне е забавно де, но все пак е много жалко и трагично...

Много странно. И аз като ти чета поста си мисля за същото. В смисъл ми се изяснява защо сме на това дередже. Държава пълна с хора, твърдо отказващи да мислят самостоятелно, чакащи само да видят, овчаря накъде ще размаха остена и са готови с овче дръзновение да се набутат в скотобойната, че даже обясняват на другите, колко са тъпи, че си задават въпроси. Как мислиш не е ли странно... О, чакай, забравих, ти не си от мислещите.

Пич май си се подпрял на брояча от яд... :)) На реализъм не ви ли учат? :)) Да отричаш, без да имаш познания не е критично мислене, а инат. :)) И , да, преди да си ме питал - тъп си. И то доста. :)

пфффф-чо, ти като не си тъп, би ли ми обяснил на кой точно брояч съм се подпрял, понеже моя брояч повече от един плюс или минус не пуска. Също ще съм ти благодарен, ако ме светнеш и за какво ме е яд. За това, че не обичаш да мислиш ли? Не, не ме яд, ама никак. Е, може би малко, че пак ще избереш онази тиква от Банкя, но в такова време сме се родили, мнозинството определя правилата. И последно, би ли споделил квалификацията си. Така, де, аз като нямам познания, нека се полюбуваме на твоите. В едно си прав, може би съм тъп, щом ти отговарям. Бъди жив и здрав

Другарю Понса,т.нар,,ваксини,,Не са преминали всички етапи на изпитание.Последният етап е върху лабораторни животни.Който твърди,че са безопасни подлежи на съдебно преследване.Света се е побъркал да узаконява злото.Нима ти трябва магистърска степен за да ме разбереш.Бъргарски разбираш ли?Анадън му?

А ти чий го дириш във форума? Михлюз ли си или търтей?

Скоро и във България

Създаваш проблем и после измисляш решение.Само не се знае кое е първо ,като кокошката и яйцето .

А ми сега Фейсбук тариката да съди държавата за това че са му откраднали свободата и искат да го чипират! Може да съди и Бил Гейтс ако иска. Глупаци колкото искаш.

Почна се подготовката за чипосване. Като ги опитомят, може и чипове и белег на звяра да поставят.

Не е 100%, сигурно, че белегът на звяра ще бъде слаган с чипове, ама е логично. Че ни подготвят - подготтвятни. Трябва да става все по-голям хаох, страх, глад и смърт, преди да дойде "харизматичната личност" и да постави относителен ред. Ще го измислят по някакъв начин, как да "засвидетелстваме съпричастност", да "участваме в излизането на кризата" , като си поставим белега. Сигурен съм, че тогава положението ще е толкова натопорчено, че които откажат, останалите ще скочат върху тях, ще ги наричат убийци и т.н. Все по-трудни времена идват. как точно ще стане - ще видим.

Руснаците обещаха скоро да пуснат ваксина срещу Астра Зенека...

Браво! :-) Успя да ми оправиш настроението! Жив да си!!!

почна се, скоро секи кой откаже нано частиците ша бъде гонен

"От четирима чужденци в клуба, трима не я искахме. Местните играчи я приеха, но 90% от чужденците бяха уволнени, включително и аз." 90% от 4 (четирима) е 3,6. Т.е. уволнени са тримата антиваксъри, а на четвъртия са му намалили заплатата с 60%.

lCAK

Този футболер не е стигнал до процентите,.Употребил ги е да се изфука пред гаджето си.

още един безработен експерт, който са го светнали у фейса как всичко е измама и си бал*о майката хахах сега ше рита на ФИФА с джойстик а сметките ше ги плаща жена му хахах

Да ме уволнят за това, че ми писна да изплащам ипотека. За 2-3 месеца по съдилища и работодателя ще я плати. Ама нейсе....

Умно момче...с пари здраве не можеш да си купиш

ААА,не бе-ще го търпят-вън и това е !

Боклук!

Добре дошли в най-добрия Еротичен клуб - - - Hosset.Com

Много ясно че нема да бъде овца като всички останали!Браво!

Да ги съди!!?

същото трябва да се приложи към всички други бизнеси, пътувания, ресторанти и т.н. за да има някаква защита нормалния човек аман от дебелизъм дето е завладял света от 90 насам

Да ти е. ма. овча!Роб!

Тъпанар нали ти си ‘защитен’ какво напъваш другите да се ваксинират..Не забравяй че можеш да заразяваш дори ида си ваксиниран. Дано ти се размине тромбоемболията иначе си при Свети Петър

То по-голям дебил от тебе едва ли има.

балканските дебили начело с српина жукович са били винаги подривни елементи и назадничаво колела на всичко то затова и в кочините дето живеят нищо няма да се оправи

И правилно са направили! В името на общото здраве, личния избор е на по-задна позиция.

психология на тълпата - кой не скача е червен! ти нямаш право на "личен избор" относно моя личен избор, сешшли се? оди се гръмни!

Strikercho

Като не те пуснат на море, ресторант, бар, зад граница и т.н., тогава сам ще отидеш да си сложиш ваксина. Ако не си го изкарал дотогава, де. Ганьо не се е научил, че ЕС не е само свободи, има и задължения и права. Не искаш да се ваксинираш - добре. Но после не се сърди като те лишат от някои права.

Браво ,....точен пич, Никой няма права да задължава някого да се ваксинира. Още повече пък и с точно определена ваксина и да го превръща в опитно зайче. Правилно решение. Той си разполага с тялото а не някой да му казва какво да си слага в него. Ако случайно мине през вируса, ще придобие по естествен път антитела и няма нужда от ваксина. Той е млад и здрав и ще издържи. Тея ваксини и без това държат около максимум 12 месеца. Но не знае човек какви ще са късосрочни и дългосрочните странични ефекти. Всъщност никой не знае. Тепърва се изследват. За което трябват поне 10 години. Само че клубът направо си ги е дискриминирал. Какво доживяхме да има дискриминация и на база ваксина!!!!

Септември уволнявам всички без ваксина. Точка!

И ще си платиш като поп. Точка.

Човек на място ! Браво !

Ще ви се молят. Айде, у лево. Търси си каквото искаш. Пак да се радва, че не са го вкарали в затвора. Само добре да се подготви, че може и иск срещу него да заведат и да дължи милиони.

Ковидарче, бегай за скафандъра, наморника, шлема, противогаза и маската! Аааа, да не забравиш да се скриеш най-навътре в мазето, за всеки случай, за по-сигурно :-)

Тогава давай мнение. Пише се наморДник, боклуче бяло.

И ние чакаме от руските ваксини.

Когато пазиш тикви, може и да изчакаш!?

Какво ще кажете за новината от днес във всички медии за 14 заразени с ковид ваксинирали се старци с две дози на ваксината Пфайзер? 14 заразени в Дом за възрастни след ваксинация с Пфайзер,това в село Опанец,Добричко!

втората доза е била в края на февруари, а сега сме края на март!!!

ваксинирани на 26 тествани на 7.5дни да позитивиране.т.е когато са ги ваксинирали са били болни или са се разболяли веднага след това.трябват поне 10 дни след втора доза.и повеяето безсимптомни.

Ще кажем, че всксината не предпазва от заразяване, а от тежко протичане или смърт. Понял?

Обикновени фашисти сър!

Колкото по-мизерна е страната, толкова по-големи лекета са футболистите и

Ми кат умре ут вакцината после ко ши прайм, фластити ши дигат руки и ши са извинят и след 3 дена нищу.

Колко е прост народа,от сега се дели на ваксинирани и не ваксинирани,вместо да се обърнат всички и да потърсят сметка от тези,които пуснаха вируса! Така след ковид 19 ще ви пуснат някой друг вирус и ще се бодете навеки карайки се по между си ,че ваксините са вредни или не,ама няма да потърсите сметката на създателите на пандемията,която е изкуствена,която от сега ви набиват,че няма да е последна,след тая пандемия идва друга,забравете за нормален живот вече,това го говорят ежедневно в СЗО и Световния икономически форум,замисляли ли сте се,защо го правят?!? Стягайте се за борба с гадовете,няма да е лесно,но те са ви забъркали поредната пландемия за да си прокарат беззаконията,докато вие си стоите в къщи облъчвани от екраните с чернилка по цял ден с цел да не обръщате внимание на истинските неща,които се прокарват. Сега трябва да сме повече от единни,а не да се делим!

Вече Гейтс говори за следваща пандемия, не се шегувам.

Пандемии е имало и ще има. Информацията е общодостъпна. Гейтс чете, ти - не! Жокер - чума, едра шарка, грип и при всички са мряли много повече хора от сегашната пандемия.

Той бате +Харо така ми каза да правя.

Да заебеш Малдивите щото те е страх от една игла е малоумие ;)

Англия първа ще приключи с пандемията Англетата си знаят интереса

Се чупиха от ЕС И са на първо място по процент ваксинирани в света САЩ са втори

Това го слушаме непрекъснато. Кой как щял до еди-кога си да приключи с пандемията. Че атакуваха по политически причини ваксината на Астра Зенека е факт. Че има проблеми с нея също е факт. Че и при другите ваксини ще се появят проблеми, дори засега да ги прикриват е неизбежно, тъй като не са изработени по правилата. Когато се нарушават правилата винаги има фалове. Когато се потъпкват напълно правилата, има колосални фалове. Това е елементарна логика, а не теория на конспирацията. То се вижда колко ваксинирани продължават да се заразяват. Набързо скалъпените, и погрешно пропагандирани като панацея ваксини, не са спасението. Това е политика, а не е медицина. Политиците са безотговорни, алчни и подкупни и гонят лична слава, а не се интересуват от здравето на хората, нито имат интелектуалния капацитет за каквото и да било, в момент като този.

И първи почнаа да глубяват хора, които искат да напуснат кочината имс 5х лири. Ай чиститу

Следващият му клуб ще е в Чукотка :)))

В моето предприятие идваха и предлагаха да се ваксинираме,едни се ваксинираха,други не,не е имало никакви проблеми от работодателя,който също отказа да се ваксинира! Част от персонала вече е пребуледувал вируса,за щастие нямаме тежко изкарали го,но се спазваха карантини в някой бригади. Има и свестни работодатели,малко са,но ги има..