17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ходи по хорат аи колкото повече народ толковаповече простотия се трупа, а в САЩ са над 350 милиона!

Най-лесно и близко по чвучене ще е да си променят името на Washington Rednecks и готово. И без това Вашингтон се превръща ударно в най-скапания щат и ще задмине Калифорния скоро, ама то как да е наред, като в него са тези ултралиберални свърталища Портланд и Сиатъл...

Да се готвят Черния петък, Черна Донка и всички Черни дупки, Жълти джуджета ...

това толерастия ходи по хората, а не по гората

Идиоти

Бравус! Сега да пуснат и червенокожите от резерватите / концлагерите и да се омитат от континента.

Да кръстиш любимия си отбор на чрвенокожите според мен е възхвала, а не расизъм, ама те си знаят.

Слаб 2 по география, колега! Щатът Вашингтон (където е Сиатъл), няма нищо общо с Washington D.C. , откъдето са Редскинс. А Портланд е в Орегон. Но нищо, важното е да лееш мъдрост.

ама с пари

е тя двойката е била по политикономия и история на БКП

""ще последва примера на множество колежи и училища, които се отказаха от прозвищата си, свързани с коренното население на американските земи."- много хитро, братя американци. След като почти сте ги изтрвебили физически, сега ще изтриете и спомена и споменаването на коренното население. Всичко започва от вас и само вие ще останет.

Защо само цвета на кожата е " расистки признак"? Бръсната- небръсната, с брада- без брада, потури- дънки, с чалма- без чалма, обрязан- не обрязан/ а, сега, де! / и т.н. Не те ли лае добермана- наш си Цитат: „ИМИГРАНТИТЕ, А НЕ АВСТРАЛИЙЦИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ АДАПТИРАТ. Или го приемате, или се махате. Уморих се тази страна да се притеснява дали не обиждаме някой отделен човек или неговата култура. След терористичните атаки в Бали преживяхме възход в патриотизма на мнозинството австралийци. Тази култура се развива в продължение на два века борби, опити и победи от милиони мъже и жени, които са търсили свободата. Ние говорим предимно АНГЛИЙСКИ, а не испански, ливански, арабски, китайски, японски, руски или който и да било друг език. Затова, ако искате да станете част от нашето общество, учете езика! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някакъв християнски, десен политически напън, а факт, защото християните – мъже и жени – въз основа на християнски принципи са основали тази страна и това е ясно документирано. Със сигурност е уместно да го демонстрираме по стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда, тогава предлагам да обмислите някоя друга част на света за свой нов дом, защото Бог е част от нашата култура. Ние ще приемем вашите вярвания и няма да питаме защо. Всичко, което искаме, е вие да приемете нашите и да живеете в хармония и мирно съжителство с нас. Това е НАШАТА СТРАНА, НАШАТА ЗЕМЯ и НАШИЯТ СТИЛ НА ЖИВОТ и ние ще ви дадем всяка възможност да се наслаждавате на всичко това. След като обаче приключите с оплакванията, хленченето и боричкането за ЕДНО ЗНАМЕ, ЕДНА КЛЕТВА, нашите християнски вярвания или начина ни на живот, ви насърчавам настоятелно да се възползвате от една друга велика австралийска свобода: ПРАВОТО ДА НАПУСНЕТЕ СТРАНАТА. Ако не сте щастливи тук, ВЪРВЕТЕ СИ. Не сме ви принуждавали да идвате тук. Вие сте помолили да бъдете тук. Затова приемете страната, която ВИЕ сте приели!“

Афроамериканец е синоним на негър. В Африка има бели,черни и матови (араби).

И аз това си помислих. Всеки отбор носи името си с гордост.

Така като са тръгнали ще излезе, че САЩ са основани някъде около 2010-2015 година. Народ който не помни историята си, повтаря грешките си.

Оглупяването не е български патент ...

Чудно ми е защо не се включват и астрономите в това движение? Крайно време е Черната Дупка да стане Афроамериканска Дупка, Червеното Джудже да стане Индианоамериканско Джудже и темподобни.

Докъде ще стигне глупостта човешка? Белите са си бели, черните - черни, жълтите - жълти и т.н. Природата така ни е създала и няма нищо лошо в това нещата да се наричат със собствените им имена.

Да се забрани и символът ин-ян! Да се замени с едно мазно-сиво петно - така ще се знае за какво се борят тия либерали. За една безмислена сивота.

Ако съм на мястото на директора на франчайза ще им кажа на Найки - Ок сменяме името, но да предоговорим за 20 тина години поне спонсорсвото, че да не стане да сменим името и догодина да се оттеглят и без това.

Отборът не е свързан със щата Вашингтон, а с града Вашингтон, който е в друг щат. Портланд пък е в Орегън, съседния на Вашингтон щат.

Колко много мъка има по този свят, помисли си Муканина, загледан в гърбовете на хората, тръгнали да търсят бялата лястовица... Момент, бяла ли казах? Да му се не види! Голям простак съм бил, та даже и расист.

А ще забранят ли наименовния за белите, като бледолики? Не ми е ясно защо чернокожи, азиатци и индианци и т.н. антирасисити се срамуват от расата си и искат да сложат всичко под един знаменател?

М дааа, скоро цвета на колата ми няма да е черен, а афроамерикански. А за да няма обидени коли извън цвета на дъгата няма да има. Червения кръст ще бъде кръстосани два розови у я

А кога ще се премахне използването на имена на национални герои - Левски, Ботев, Раковски и т.н. от имената на спортните клубове в БГ?

Всъщност работата е там, че в природата черните лястовици прогонват бялата и дори понякога я убиват. Големи са расисти

Да се готви Белград да се прекръсти веднага на Черград! А ма ха! И реките Бели и Черни Осъм да станат Ляв и Десен Осъм. Какви са тея политнекоректни имена ?

lu4ka

Само ляв, иначе ще ни обявят за хомофоби.

Черно море, незнам човек май нещо не е наред, а и да не забравим за Бяло море

Да сменят името на Индиана и Индианаполис

Расистско си е, няма какво да се лъжем. Все да имаше отбор "Гяурите".

Не си запознат с понятията. Гяур значи неверник за мюсюлманите. Всеки не мюсюлманин за тях е гяур и такива са всички, без значение от цвета на кожата, които не изповядват исляма. По-удачно сравнение е да има отбор белокожите. Аз поне не се чувствам обиден от такова име. Освен това, тук думата могат да имат само индианците, все пак отборът се казва червенокожите и ако те нямат нищо против, то чернилките нямат думата. Аз никъде не видях мнението на индианската общност по въпроса. Не чух някой да ѝ го е искал. Отборът носи това име от повече от 100 години и до сега те не са протестирали. Сега се намират някакви чернилки и се изказват от името на индианците без да имат това право. Изявяват се като последна инстанция, раздават определения кое било расистко и кое не, но според тях.