Коментари - В Сърбия съзряха и конспирация: Григор отказа да се тества, държа се безотговорно | Корнер.dir.bg

Коментари - В Сърбия съзряха и конспирация: Григор отказа да се тества, държа се безотговорно | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 108

От сърболяците какво да очакваш освен селски простотии.

Не Григор награби Новак и го носи на купона. Не Григор го запрегръща на летището, а Ноле. Същото направи и със Зверев и със сащисания Доминик Тийм, който успя да се отдръпне. Защо Новак отказа да се тества в Задар, а после се тества в Белград и редултатът още не е обявен. Трябваше вчера следобяд, после днес, вече мина половината ден, а няма резултат. Явно умуват какъв резултат да обявят, който да е по-малко неприятен за Джокович като организатор

SirBob

Сърбите за пореден път доказаха каква стока са. Всички други са им виновни, даже ЦРУ сигурно, но разбира се, не приемат, че идеята за организиране на турнир в такова време е идиотска сама по себе си.

А кой е казал, че точно Григор е донесъл заразата. Може да е и Чорич, той също е с положителен тест. А най-вероятно ми изглежда да са пламнали в белградската чалготека. Сърбите, за да оневинят Ноле, че организира турнир посред епидемия и развява хората по дискотеките, измислиха някаква световна конспирация.

А вие що виете заради отложени мачове, театри и кина, боклуци?

СЪРБИТЕ СА МРЪСНИЦИ И БЪЛГАРОМРАЗЦИ. НЯМА ДЪРЖАВА, КОЯТО ДА НИ Е НАВРЕДИЛА ПОВЕЧЕ ОТ СЪРБИЯ И ЗАКРИЛНИЦАТ ИМ РАША! НИКАКВО ЕС ЗА ТИЯ!

Не е по темата, ама, кво готино звучи: полет с частен самолет от Хасково до Монако. Иначе, да оздравяват, да са добре и всички останали.

Прословутия сръбски шовинизъм за пореден път показа гнусното си лице..... На сърбите винаги някой друг им е виновен и те винаги са ощетени и неразбрани. Винаги търсят вината в другите, за да оправдаят себе си. Идеята за турнира беше много хубава, но времето, в което се реализира и начина, по който се организира беше тотална грешка. Щом Григор е бил толкова голяма опасност, защото е идвал от Сащ защо Джокович го покани и защо не го замени с някой, който не е бил опасен....

има има турция и русия !!!

В историята велик българин няма, там където е ставал известен, винаги е блесвал в негативна светлина.

Моите уважения към Джокович, но да правиш купон по време на пандемия си е пир по време на чума!

Кой каквото си е надробил - да си го сърба.

Е това са "братята" сърби...Григор направи голяма грешка, че отиде там. Скоро очаквам и онзи селтак, бащата на Ноле да почне да кълне...

Някакви псевдо медии въртят интриги а другите от западния свят обвиняват . На кой му пука няма лоша реклама само да попитам събраха ли се едни от най-добрите тенисисти на света на балканите- събраха се, и какво тия от западния свят започнаха с пренебрежението ами да се научат ,че имаме и ние турнири имаме си и звезди .

Сърбите са малоумни- само Джокович е отказал тест.

Ти каква връзка имаш с организаторите на турнира?

Практикувам тенис- джобен тенис !

григор е отишъл на този турнир заразен с поръчение от американците да го саботира.

Какво общо има Джокович? Разболял се някой...ми голяма работа. Като правят щуротии, какво да се случи.... Добре е, че няма голямо огнище пламнало покрай тая тенис фиеста......

Личи си. Нищоправещите сте дървени философи, от всичко разбирате, но реално само това умеете - да се драпате по тестисите.

ей пуделче тъпо,тук става дума за сръбско вестниче което обвинява Гришата а не техния човек,че не иска проба и се е държал като на сватба с другите но ми е кеф,че има едни продажни говеда които се насират от кеф като стане дума за сръбско или за ноле-хак ви е да го разберете какви са за сетен път

ЗАРАДИ ГРИГОР СРЕДНЯКА ПАК ЩЕ ПЛАМНЕ БЪЛГАРИЯ

Тия са същите като руснаците, все конспирации и външни врагове са им криви.

Имаме си жертва, нали?

Те за Гришата специално в "Хюстън" БГ летище са направили а явно и в Монако за тия които само са чували за тази държавица:))))))

Грешка на Григор ,че отиде . През Сърбия само транзит се минава !

Типично за тези селтаци. Вместо да се извини за тъпотиите си Джокович, той се покри, а съселяните му плюят лай*а по уж братята си. Не вярвайте на никой, който ви нарича брат. Толкова са мазни и кухи лицемери, че нямам думи.

Безотговорни шоумени, за които най-важен е купона.

Сърбите са като циганите - помежду си се ядат, но има ли обща заплаха глутницата се сплотява

Абе стига се оправдавате с вируса ! Вируса е безобиден и всякакви спекулации с него са машинации ! Какво значение има , че някой е хванал грипоподобен вирус ? Трябва да е ясно на всички - този вирус не е смъртоносен !

Сърбите са прави. Поведението на Григор, както си личи от снимките, е било адски безотговорно.

верно ли бе? Това е върха на дебилщината

Той даже вече оздравя, само ненормалните хипохондрици качват кръвно като чуят коронка.....

Единият изровил тялото на Чаплин да го продава, Другият запалил Райстага в Берлин... Трети разнесъл вируса от Америка по целия Балкански полуостров... Ей това сте българите. А скачате, че сърбите били еди какви си. Ама вижте първо себе си! Не сте стока!

дали няма?

Не, ти си върха ма дебилщината!!!Слагай маската и както казва баце съм те е_бал в гъза!!!

Да, Българинът отиде и зарази и футболистите ви...

А ти само това чакаш, да плюеш за щяло и нещяло?

На Григор му няма нищо , въпреки вируса ! Ние ще си загинем , без вируса ! В това е трагедията !

Селски тъпанар!

пълно е с иди0ти... ще страдаме яко!

Брато србско и ние съзираме конспирация в Междусъюзническата война, но това е положението, еб.. ти пи....у материну

Ако не бяха сърби, можеше и да повярвам. Те никога за нищо не си признават.

Има - Византия / Гърция. Един малко известен факт - 1845 гръцки активисти публикуват във Венеция пропагандна книга за Александър Македонски (Александрията) на български с гръцки букви. По това време гръцкият митрополит в Битоля се преименува, като "българи" се заменя с "македонци". Това е първото споменаване на името Македония по нашите земи от векове (последното споменаване преди това се отнася за византийската област Македония в днешна Тракия). Това е гръцкият отговор на събуждащия се български национализъм сред българските миряни в македонско.

А само на Григор ли беше такова поведението? Да не би всички да са стояли прибрани и хрисими , а димитров насила да се натискал с тях? Я пяк, я пак отговр по същество?

ЗАРАДИ ГРИГОР СРЕДНЯКА ПАК ЩЕ ПЛАМНЕ БЪЛГАРИЯ

Същата връзка като твойта :-)

Отдавна подозирам наш Григор, че участва в черно тото. От години има подозрително непостоянна игра!

Ще пламне на майка ти шундата

Григор няма корона вирус, не четете ли, че просто в слънчасал?