Коментари - Ванеса Брайънт ще получи $ 28.5 млн. обезщетение за снимките от катастрофата с Коби | Корнер.dir.bg

Коментари - Ванеса Брайънт ще получи $ 28.5 млн. обезщетение за снимките от катастрофата с Коби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 27

Нагли примати.............

Всичко е за долари,дреме й на курветинага за мангала

Ако сега дари сумата на хора в нужда в памет на загиналите ще е най-добре.

Шило

Правилно! Като нямат морал, сега да плащат! Браво на женицата, че не е оставила нещата така!

Шило

Ти ще си траеш ли, ако поместят снимки на твои близки, които умират?

Да съдиш, за да "спечелиш"...

На избрана дата. С първородното. Класика за Америка. Беше решил, че понеже му дадоха да си популяризира мамба сатанизма, ще му дадат да направи хеджфонд с парите на всички успели баскетболисти. Ми нема как да стане. Масониадата не прощава.

Две събития ме накараха да разровя какво се случва тази година. Смъртта на Брайънт и счупеното стъкло на Пирамидният джип на Мъск на сцената. Разрових и кво да видя: САРС 2. Опитах се да предупредя приятели, познати. Естествено ми набиха игнор. Събрах чукалата и се изнесох от София. Най-доброто решение някога. Докато ходеха в Софията маскирани като водолази да си разхождат кучетата, аз си правех трипове из цяла България. А колко пари съм спестил от липсата на кръчми, кафенца и простотии не е истина. Изнасяйте се докато е време. Идват още по-гадни неща от Ковид пландемията. Зануляване.

Това е начинът! Съдиш ги! С години! До дупка! Този модел би трябвало да се приложи и тук. И тогва ще видите как отведнъж полюцайте ще започнат да си вършат работата доста по-добре. Защото като бръкнеш дълбоко в джоба на министерството и много бързо ще въведат съвсем други методи и порядки. Но спокойно! Няма да стане! Няма да стане, защото за да стане е необходима реално фунционираща съдебна система. Ние засега имаме само представителна такава. Като за пред чужденците. И дотам. След като двете родилки с разменените деца не могат да получат някакви кирливи половин милион и то в лева, значи какво остава за жертви, убити и т.н.

Ако беше обявила, че ще дари парите за благотворителност бих я приветствал. Иначе явно не и пука за Коби. Гледа да осребри смъртта му.

Щеше да одобри, ако се замислиш малко. Ако пукна естествено, че ще изисквам жена ми да капитализира в името на децата ми. Благотворителност? Къде я видя. Само бедни помагат на бедни. Останалото са машинации за избегване на данъци и инвестиции в бъдещето като на Бил Гейтс в съсипване на човечеството с цел печалба.

Ама хич не е заради парите... Колкото повече, толкова повече. А и източника пресъхна, Бог да ги прости! Когато си световноизвестен, твоят живот ( а и смъртта) е целият на показ, това е цената, и няма какво да негодуват.

Както пее полковник Лили Иванова Всичко е пари приятелю! Най хубавото нещо в живота е да имаш много пари Парите са всичко Свобода, власт, независимост

Странна държава е САЩ. Имат си собствени правила. Държавата им, т.е. данъкполатеца ще плаща на вдовица, която сигурно има $300 милиона в банката за това, че трима четирима полицаи са снимали обгорелите трупове на съпруга и и детето и. А не е ли редно вместо това, съответните полицаи просто да бъдат уволнени, и ако тия снимки са изтекли в интернет пространството да бъдат съдени? По 2-3 години в затвора(между другото в Германия е масово хора да спират по катастрофи и да снимат трупове и да ги публикуват в интернет, за това и там приеха точно такъв закон, че можеш за такава идиотия да лежиш до 2 години плюс дебела глоба), и ще разберат по трудния начин дали това е редно! Разстроила се била, че някой е снимал мъртвец! Вместо да скърби за мъжа си и детето. Странна работа! Ако тези пари, като човек, който има много, ги дари за сиропиталище, или за жертви на катастрофи с хеликоптери, например, бих разбрал. Но такова поведение може да ме накара само да си повдигна веждата учудващо!

Никакви дарения! Харчете си ги със здраве Уж бедният Африкански континент, пък от 800 милиона Станал милиард и 100

Хората имат съдебна система, ние имаме-кочина.

А планетата Нибуру кога да я чакаме? Или тоя път реши да ни размине? Вижте, не желая да се подигравам, но нека да не бъдем толкова мнителни! Човек можеше да си живее живота и по време на ковид пандемията. Единствената идиотия беше локдауна в Банско, но причината беше една - тогава Англия гъмжеше от ковидници, и всички искаха да забегнат на някъде, и страшно много англичани имат апартаменти там. Ето това беше и причината, да го сложат под карантина. Всичко друго с маските - ами простотии, наистина, но никога няма да разберем колко живота са били спасени чрез тях, както и колко живота са били спасени чрез ваксините, но и колко са погубени! Та ... винаги медиите ще прожектират подобни идиотии. Хватката е да не се връзваме. Ковида свърши, войната почна. След войната ще е друго. След другото ще е трето и така сапунената опера си продължава! Изход: Спри да я гледаш и се наслаждавай на живота! В противен случай ще намина със звездата на смъртта и ще приключа проблемите :D!

А свобода на словото и свобода на медиите и на изразяване май нямат там. Един седи и гние в затвора в Англия задето разпространил документи, други съдят общината за снимки на катастрофа. Че то така май ние сме много по-свободна страна откъм изразяване на мнения и журналистика.

"Ванеса се бори през цялото време в името на съпруга си и дъщеря им" Колко е самопожертвователна. Сега само и остава да намери начин да им прати милионите на онзи свят. А търсенето на начин безспорно ще бъде много дълго и много скъпо. PS. Подобни гнусни лицемерки и лицемери са ми много...гнусни. Останала е без човека, който и осигурил охолен живот (и благодарение на който се нарича "бизнес дама"), нормално да пробва да получи пари, още повече от властите в Калифорния, които годишно харчат стотици милиарди за издръжка на 15-20 милиона нелегални имигранти, така че всичко е ОК... ама не - трябва да се изгаври с паметта на убитите.

Пари при пари отиват! Беден американец може само да седи на улицата! Богатият си плаща на скъпи адвокати и обира данъкоплатците! (Държавата - това са другите граждани!) А това да осребряваш и смъртта на близките - не ми с е говори за такъв морал!

Странна държава била. При нас да би да е различно?

В Щатите смъртта и изнасилванията са бизнес. Вече ще подават в съд ако погледнеш някой на улицата. Ония наш тъпанар с юмруците целуна 1 китайка и го съдиха.

Тези за пари ще дадат задника си под наем.

Това е защото задокеанския ни господар така иска тук. Така наречения контролиран хаос. Така управляват почти цялата планета.

Ще искам наказания, а не пари.

Тоя коби е един спортист от боята, какво толкоз са се прехласнали Един учен е колкот 10 кобита, кой му дреме за една печка

че не му дреме, но в случая това е бил известен баскетболен играч...и като такъв - абе чудя им се - ще се очакват и по-тлъсти компенсации за нанесените морални щети - те просто не са очаквали, че някои ще ги поднесат на тепсия...навън...е, че какво като са гледали...коментарите им са си тяхна лична работа...