Въпреки загубата, Конър прибира 25 пъти повече пари от съперника си

Само 1 милион долара за Дъстин Порие след най-големия успех в кариерата му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато някой кретен се прави на палячо, то е точно заради това. Маркетинг. Сексът продава, скандалите продават, простотията продава.

Простотията продава - перфектно, ще го използвам в предизборната кампания

Шоуто има превес над спортно-техническите качества . Парите над победата ! Жалко наистина .

Гледах мача на живо, след това си го пуснах и още веднъж. Пълни глупости са, че Конър е загубил мача категорично. До серията удари, които доведоха до нокаута, Конър беше по-добър, нанасяше доста повече удари и имаше превес в мача. В тоя спорт обаче един силен и точен удар може да те свали и в случая Порие го намери с едно ляво кроше и му падна гарда на Макгрегър и след това серията го довърши.

" Пълни глупости са, че Конър е загубил мача категорично..." " Конър беше по-добър, нанасяше доста повече удари и имаше превес..." Привидно, може би. Пропускаш колко методично и внимателно играеше Джъстин. Ритниците в краката на Макгрегър бяха много добре преценени и планирани като част от стратегията. Самият Конър след мача призна че във втория рунд вече е имал болезнени проблеми с крата. Порие първо го сломи в краката и премина в боксовата фаза където си е по-добър от Макгрегър. Поне за мен Конър бе категорично пребит. След мача изглеждаше наѝ-обикновен, застаряващ и недоумяващ губещ.

Да, аз за това отдавна не гледам професионални спортове особено бокс и ММА - всичко там е бизнес и който е по- известен и има повече фенове винаги печели много повече без значение дали победи или не. Конър и след като мейуедър го спука спечели 100млн , а като загуби какво- ще му се посмеят теоловете малко, същите тролове които преди това са платили по 50$ за да го гледат как се бие, след една седмица няма да има и драскотина по него и ще си живее и купонясва още 1-2 години. После пак ще се върне “сензационно” ще каже как се е променил и как ще бие този път, пак ще го бият и пак ще вземе 25 млн. А 99% от тия дето му се смеят биха с удоволствие дали на някой да ги набие като Конър и за по 10 000$

...После пак ще се върне “сензационно”... Никоѝ не може да се върне "сензационно" ако преди това е згубил безславно. Сензационно тук може да се върне Нурмагомедов...не и и Ирландския шут. От тук нататък колкото и да се връща вече няма де е сензация, и хонорарът му ще е сериозно редуциран.

бития бит и ев...я,еван! Младежа тепърва ще печели.

Кой младеж? И двамата са на по 32 години.

единия изглежда като дядка, иначе за мен и двамата са дечковци още