Васил Божков вече е платил 3 млн. лв. от дълговете на "Левски"

Според новият изпълнителен директор Павел Колев проблемите с бюджета са дошли заради некомпетентно управление на Спас Русев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре се справяте от ДИР! От толкова коментари, не сте допуснали да се промъкне даже и една лоша дума, за един от най известните и богати гангстери в страната. ( така пише в американският печат и в уикипедия)

търкайте билетчета, да има пари за Левски и играчите му, дето взимат заплати от по 20 хил. евро. И този е назначен да закърпи положението, нищо не става от този футбол в България, в Сърбия само на местни момчета разчитат, а тук ги събираме от плажовете и после защо нямаме национален отбор, как да стане?

В Левски се вкарват само честни капитали - ВИС-2, Чорни, Б атков и сега Черепа. Отборът на народа се издържа с парите на народа.

dragomir

дали ще съблекат Божков....обзалагане...

Павел Колев добре, ами Ицака къде е?

А не това че предишните са виновни като се почне от хан Аспарух до тройната коалиция го въведе Б.Б. Е забравих да кажа че има толкова построени къдрави магистрали, че има събрани пари от спиране на контрабандата и т.н. и т. н. но сериозното е че рано или късно парите на кредиторите ще станат изискуеми и тогава, ако не са натрупани нови големи задължения бъдещия собственик може да каже благодаря за участието Ви фенове, приятели на Левски- ще станете Левски- Пирин

Дежурен кръводарител.

Нек'ви олигархчета от прехода си ги прехвълят тези клубчета, като пинг-понг. Перачници...

Тази статия е самото доказателство, как Левски след Батков се използва не като футболен клуб, а като финансов инструмент за уреждане на сметки между влиятелни фигури в бизнес средите и разплащане легално на големи комисионни от други съмнителни сделки от последните 4-5 години.

от 32млн. да станат 18млн., че тука дължа на банката 320 лв. и ще ми извадят душата

Или взимаш Левски или спираме със закон търкането на талончета...

Ей на времето се подигравахме на Батков, но сега май е време паметник да му правим. Сега да видим този с колко ще ни набута. Айде честито!

Е, как клубът има 35 млн задължения, а дърдоркото твърди, че "голяма част от задълженията, малко над 3 млн са платени" ??? Нещо не ми се връзват салдата :)

На теб и 10 пъти да ти повторят - пак няма да искаш да запомниш и отново ще драскаш, подкрепен от нрдоброжелатели... От тези 32 (или 35, както казваш) около половината са задължения на клуба към Спас Русев. Той потвърди, че същите ще бъдат отписани... Съответно, сега заплатените 3 милиона са голяма час от ИЗИСКУЕМИЯ остатък. За желаещите разяснение - ИЗИСКУЕМИ са всички задължения с НАСТЪПИЛ ПАДЕЖ, тоест такива, които, ако забавиш да платиш, могат да те осъдят за тях. Останалите са РАЗСРОЧЕНИ, тоест нямаш задължение сега да плащаш по тях, а само когато им дойде падеж на вноска или на цялото задължение. Иначе, ок, може да се недоволства много, но нещата не са, както се изплюват в коментарите Ви...

Отборът със славното име се подхвърля от мафиот на мафиот. Изтрий го пак, редакторче. Това не променя факта.

Търкай си талончето, глупако!

Народе бягай да търкаш билетчета. Божков и Ганеви да не земат да обеднеят.....

А да ли е така, кой ще ни каже, както пееше ВАСКО КЕЦА !!! п.п. Типично по-български се обвиняват предишните за проблемите !!! Така е в службите, в Народното събрание и пр.