17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

Не разбирам много от бокс ама тия май си удариха повече пестници на този "демонстративен" мач от колкото сегашните боксьори за цял мач за титлата.

Този,който е писал статиятя въобще не е наясно кой е Рой Джоунс.Много по-велик боксьор от Майк,с много повече титлш в различни категории и с по-голям опит от Тайсън,както при аматьорите така и при профитата.

като четеш нелепите преводи от думите след нача можеш да решиш, че на друг канал си бил

Супер мачле си направиха... Майк Тайсън е на 54 години! Личи си ,че я няма вече силата и онзи взрив в атаките които гледахме в мачовете му преди да се отдаде на дрогата! Тайсън биеше по двама на месец...сега тези примадони си уговарят срещи през 2 години!

дрога, дрога, удари в главата, но Марадона на 60, също атлетичен бивш спортист, приличаше на съдран чувал (лека му пръст иначе на футболния гений), но някакси гледайки го тоя, не мога да повярвам, че след някоя година ще замяза на Диего, искам да кажа, зависи от много неща.

при него не е сигурно, може да изкара до 103 като Кърк Дъглас

дай боже всекиму такова тело на 50 и... както на железния Майк, васи и др.... фците млади, деда ви Мики е като Херкулес

Майк ме изненада със страхотна форма. Рой Джоунс - разочароващ. Не се беше подготвил ли физически? Полегна ли предварително уговорено? Като че беше излезнал да си вземе хонорара.

човек да не го среща и ядосва. За 10 млн. толкова! Наш Кубрат, ако беше пич, щеше да си спретне едно мачле с него, барем да го запомнят.

Забранени нокаути. Осем рунда по 2 минути. Предварително установено, че няма да има победител. Без съдии. Без залози. Спиране на мач при поява на кръв и тн. Това не е боксов мач, а шоу за феновете на двама в стил Първична Сила.

ама защо се изказваш и там дето не ти е мястото... не мога да разбера.

Браво! Майк е железен

Да не падате на Кобрата.

Кобрата (и не само той де) не би имал голям шанс срещу Тайсън, ако направи добра подготовка... Нищо че е на 54. Както казаха по-горе , навремето той помиташе по един на месец а сега правят по мач на година.