Великият Зико на 70: Само Белия Пеле се доближи до короната на Краля Пеле

Спорно е дали има по-харизматичен и по-обичан футболист в историята на Бразилия

Обратно в новината

Коментари - Великият Зико на 70: Само Белия Пеле се доближи до короната на Краля Пеле | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зико бе голям, но според мен най- великият е Роналдо феномена.

Страхотен играч. Един от най-добрите в легендарния отбор на Бразилия през 80-те. Не знам защо никога не игра в топ европейски отбор, а стигна само до Удинезе.

Да, наистина за тези които са го гледали това беше най-добрият играч на своето време в най-добрият отбор за 1982 и 1986 г.

Не че нещо ама......какво общо със Зико ?

Стига с тея ритнитопковци. Какво полезно е направил? Лекарство ли е измислил и откритие някакво. Бягал подир една куха топка и вечер в дискотеката...

Не съм запалянко но теб ако те питаме......и Леонардо,и Микеланджело примерно нищо полезно не са създали......нали не се яде,не се пие,не е за угаждане на задника ти !

Зико Мико.Меси е номер 1 за всички времена

Бразилия тогава, но Роси им скри топката и ги закопа.

Тъжен ден за туркоробцити цуфийци, дет саму гуворят на развален български. Срещу кого се бият руснаците?Както в състава на руската армия има българско опълчение, така и в турската има хиляди западноевропейски доброволци и наемници. За тях разказва военнията кореспондент Василий Немирович-Данченко, който в книгата си „Година на война“ описва как в руски ръце попадат английски доброволци, биещи се на страната на турците.Главнокомандващият на цялата турска армия Мехмед Али паша всъщност е германец и се казва Карл Дитрих. Вейсел паша, който командва турската армия в битката при Шипка-Шейново, всъщност е австриец, като името му е фон Вексел. Армията на Сюлейман паша, която извършва кланетата в Стара Загора, е превозена с английски кораби от Албания в Тракия. Английска флота впоследствие влиза в пристанището на Цариград, за да предотврати падането на турската столица в руски ръце в края на войната. След сключването на Санстефанския мирен договор в Родопите започва мюсюлмански метеж и нови кланета срещу българите, пряко организирани от Хидает паша, който всъщност е англичанина Станислас Сенклер. Ако всички тези изверги не бяха англичани, немци и австрийци, а руснаци, дали нямаше всекидневно да лягаме и ставаме с техните престъпления, извършени над нашия народ? Виждате ли каква огромна война се води срещу нас българите и нашата история? Нашата свобода е извоювана във война, която водим не само срещу турците, но и срещу англичани и германци. Същите тези само месеци след подписването на Санстефанския договор разпокъсват България на пет части, като днес техните съвременни слуги дори и това опитват да припишат на Русия. Днес България не е независима държава и е поробена от същите тези, които ни държаха в робство до 1878 г.

Объркал си статията друже !