Коментари - Везенков в искрено интервю: В момента ме оценяват от един удар, който може и да не вкарам | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А карат ли те да го лапаш...

В НБА или го можеш или не.Особено това важи за белите играчи, а още повече за европейците- гледат ги под лупа.Разликата е,че в Европа баскетбола е целия отбор играе заедно за да може един или двама лидери да вкарват. В НБА всеки индивидуално е отговорен за победата и трябва да си изработи положенията, както и да създава положения за другите в отбора.Гледат се индивидуалните качества и прецизността е изключително важна.Ако не можеш да вкараш една или две топки в периода в който това се очаква от теб отиваш на пейката. За пример ще дам Лари Бърд- дори в първата си година като руки( новобранец) той не оставя съмнение,че е най- добрия играч и дори е ощетен като не му връчват наградата за най-добър играч в лигата само защото е новобранец.Това очакват от Везенков. НБА е за мъже,не за младежи.

На Ганьо винаги някой друг му е виновен!

Не му подават за да не вкарва. Омраза и завист тресе северноамериканското население срещу източноевропееца. Особено ако е талантлив, красив. И да не ви се вярва - това са реалностите. Най добре се чувстват ако успеят да пречупят човека, да е един от тях.

Гледал съм повечето мачове на Везенков в Сакраменто. Живея в САЩ и следя НБА. Играе добре, но много не му се дава шанс. Съотборниците му, с изключение на Сабонис, не му подават много. Не знам защо. Може би трябва да смени отбора.

В НБА е чиста проба жестока конкуренция. Ако му подават току виж тях сложили на скамейката. В същото време докато Везенков е на скамейката тези в игра не могат и секунда да се отпуснат. Но пък така и нивото е космическо, няма спор. Стискам палци Везенков да се пребори!

Ако беше отишъл преди 6 години... нещата можеха да са други! Като наближиш 30 -те гледат под друг ъгъл -трябва да се докажиш и трябва си постоянен!

Браво момче, много хубаво интервю, макар и кратко. Бори се, дано успееш. Знаеше че ще е трудно и то е трудно, НБА е друга планета, европейски баскет ще играеш пак, като станеш на 35-36 след няколко успешни сезона в плейофите на НБА. Успех!

Или избираш 20 милиона и да си в масовката, или избираш 2 милиона, и да си пръв и обожаван в селото си. Везенков е направил своя избор - по-скоро ми се струва правилен.

Имай предвид, че въпросните 20млн са преди данъците и чисто на година остават доста по-скромна сума. Олимпиакос му предложи по-добра заплата (чисто) от тази която сега получва в НБА. Просто избра предизвикателството и това да изпита какво е да играш срещу Къри, Янис, ЛеБрон. Това няма кой да му го даде в Европа.

Я пак... Първо не е сигурно дали ще са 20 милиона защото договора е 2+1 т.е. има само 2 години ГАРАНТИРАНИ! След данъците е 4-5 милиона чисти -след облагане! И последно Олимпиакос му предложи 6 милиона... с ТЪНКАТА подробност че е за 3 години!

Приравняват те към средно ниво,защото не обичат да си по-умен и по-добър от тях :))))

Човек, всички видяхме, че за нищо не ставаш, идвай си тука да играеш в някой селски отбор, тука ти е мястото и го знаеш много добре...

Не си струва, бе момче! Подиграват се с тебе, не ти подават "съотборниците", не те пускат достатъчно. Какъв смисъл има да си разваляш кариерата за едни оядени американски тулупи, за които смисълът на живота е ядене и забавления.

Пешо, пешооо ,,,,мнооого си тъп. Объл!

Така е Бай Пешо. Гроздето е кисело.