Коментари - Виали е в критично състояние, футболна Италия се моли за легендата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имам рядък подпис на Виали от 1998. Дано да се оправи Виновниците за крадливия преход в панделата

Тия малоумници дето коментират чели-недочели…. За съжаление, Виали, пример за спортни постижения, съжалявам че ще го напиша, но времето с теб е сред най-романтичните, в които имах възможност да се насладя на таланта и уменията ти и със сигурност, не само аз. Останалото не ми се коментира, защото ми е тъжно и мъчно. Благодаря ти, легендо!

За жалост специално карциномът на панкреаса е в 99% от случаите смъртоносен.

Бог да е с теб Легендо!!!

НЕ ПРОЩАВАТ! АКТИВИРАТ СЕ СТАРИ И СЕ ОТКРИВАТ НОВИ ТУМОРИ. ИНФАРКТИ, ИНСУЛТИ, НЕВРОДЕГЕНЕРАЦИИ...ХОРАТА МРАТ КАТО МУХИ!

прост си , ваксините спасиха света от много болести , така и последната спаси много от корона вируса, ама явно не помниш как измираха преди да открият ваксината хората , такива като теб са вредни за обществото

И БЕЗ ПЕТЛИ ЩЕ СЪМНЕ! И БЕЗ ТВОИТЕ ГЛУПОСТИ ЩЕ СЕ РАЗБИРА ТЕПЪРВА ИСТИНАТА ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ГЕНОЦИД СРЕЩУ ХОРАТА!

Т.Н. ВАКСИНИ НЕ СПАСИХА НИКОГО ОТ НИЩО И ТОВА ГО ПРИЗНАХА ДОРИ ОФИЦИАЛНО ОТ ПФАЙЗЕР! В ЕВРОПАРЛАМЕНТА, КЪДЕТО БЯХА ПРИВИКАНИ ЗА ИЗСЛУШВАНЕ! ШЕФЪТ ИМ СЕ СКРИ, НО ЗАМЕСТНИЧКАТА МУ КАЗА, ЧЕ НИКОЙ НИКОГА НЕ Е ИЗСЛЕДВАЛ ДАЛИ ВЕЩЕРСКИТЕ ОТВАРИ ПАЗЯТ ОТ РАЗБОЛЯВАНЕ И ОЩЕ ПО-МАЛКО ОТ ПРЕДАВАНЕ НА БОЛЕСТТА! НЕ САМО, ЧЕ НЕ ПРЕДПАЗВАТ, АМИ СЪСИПВАТ СКОРОСТНО ИМУНИТЕТА НА ЧОВЕКА. РЕЗУЛТАТА: СКОРОЧЕТНИ КАРЦИНОМИ, ТУМОРИ, СЪСИРЕЦИ И ИНФАРКТИ И ИНСУЛТИ ПРИ МЛАДИ ХОРА! КОЙТО ИМА УХО ДА ЧУЕ!

А ваксина срещу безмозъчност кога?

Глупако,чете ли статията???От пет години,се бори с рака!?

СЛЕД КАТО СЕ Е СИРОПИРАЛ, ВЕРОЯТНО НЯКОЛКО ПЪТИ, РАКЪТ СЕ Е АКТИВИРАЛ! ТОВА СТАВА ВСЕ ПО-ЧЕСТО ЯВЛЕНИЕ В СВЕТОВЕН МАЩАБ!

На панкреаса е от най-коварните и Стийв Джобс от него почина независимо колко пари има.

От този коварен рак на панкреаса си замина и Патрик Суейзи !!! За съжаление това е смъртоносна болест и засега няма лечение!!! Кураж Джанлука Виали, кураж и нека Бог бъде с тебе !!

Уф, дано да му се размине. Винаги ще помня неговите игри в Ювентус с Раванели.