Виновникът за инцидента на маратона в София се оправда, не действал умишлено

Боян Вачев обвини организаторите и лошото време, и се оплака от "дигитална инквизиция"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тоя трябва да му се счупят коленете с оловна тръба!!

Те никога не осъзнават, че са сгрешили и винаги търсят вина други му! Бягайте от такива хора далече, дори понякога да ви се сторят забавни!

хубу добре, адреналин, ами защо не спря да й помогнеш ... нещо май не си си написал домашното добре

Абсолютно умишлено. От целия запис ясно се вижда как тя първа се насочва към лявата част на колоната за да търси пролука и лекето я последва, дори така да се каже се прицелва, изчаква най-удобния момент и я бута рязко и силно.

Лицемер

Боклука, си е боклук. Това копеленце-болен мозък, като видя, че ножа опря до кокъл, започна да се оправдава, чак акъл да дава, как да се организира подобен турнир. Мършата трябва да бъде наказан, подобаващо.

да...

Мисля, че лъже, всички видяхме как нарочно я изблъска... по-добре щеше да е да си признае, отколкото да ни прави на будали!!! Основната идея на подобни спортни събития не е победата, а участието, хиляди хора отиват да бягат заради спорта, а не да се окичват с медали!!!

Защо няма номер? Всички останали състезатели имат номер, а той не. Кой въобще го е пуснал да се състезава ?

"Надявам се за в бъдеще уважаемата организация на Маратон София да съобрази разликата в УМСТВЕНИЯ БАГАЖ на аматьори и професионалисти, разделяйки ги и давайки стартово предимство на по-слабите." Визирам БАГАЖА на келешчето...Моля, за него да има специален старт, отделно трасе, че да не може пак поради липса на опит и голямото вълнение да осакати още някого. Моля да му подсигурите и тържествен финал с гарантирано първо място и куп медали, че да си начеше крастата и да си избие комплексите.

На мен ми се струва, че умишлено е дошъл само и само да я изблъска.

Постъпката му е ужасна и не може да се оправдае, но трябваше ли толкова държавни институции да се занимават с него. А и не знам какво толкова могат да му направят.

Напълно завършена тиква по призива аз съм прост и .....!

Гнусен страхлив боклук!

Голямо леке е тоя. Ако беше "без да искаш" - щеше да спреш да помогнеш, да се извиниш на момента. Това си беше 100% умишлено! Абсолютен ла.нар!

Напълно умишлено си беше. Защо още не е арестуван този дебил?

Тоя е гнусен социопат и боклук, такива само с тояга

Като си любител си тичай в парка или застани най-отзад. Това са мутрита на фигуранта. С лакти да изместим, с нахалство да застанем там, където не ни е мястото или не сме заслужили по честен начин.

ха сигурно е писано от въпросния дебил! АДВОКАТСКА НПО МАФИЯ ТЕРОРИЗИРА БЪЛГАРИЯ И ЗАКРИЛЯ ВСЯКАКВИ ПРОТЕСТЪРСКИ ОТРЕПКИ!!

Разбира се, че е умишлено. Неслучайно си е скрил номера. Да си понесе последствията.

Страхливец , а защо не и помогна като видя , че тя падна . Отвратителен лъжец.

копеленце мръсно,ако ми паднеш ще ти завъртя тиквата на 360 градуса.

Сори ама както казваше един наш професор това дето казваш изобщо не хваща дикиш... Отвсякъде се вижда ,ще действието е целенасочено и умишлено. В районното ако поискат могат да се постараят всичко да си кажеш,ама и тях вече ги е страх от всякакви пропедер..стки комитети. Мъка

Тя така си беше бе!

Поредния боклук от протестите.

Че постъпката му е умишлена се вижда напълно ясно. Защо го е направил обаче си е загадка... С този анцунг и запретнати ръкави, а и тез пухкави бузучки- въобще не е типичен маратонец...

Ех пишлеме просто! Късмет имаш,че някой по-ненормален не те е взел на мерника! Да те хване,да те яхне или пък да те лепне една раница с 30 кг цимент и ........газ нагоре по Витоша! И с една тънка шибучица,тънка дрянова шибучица ,бой по задника,бой,бой!! Ще ти избие всички мераци,дяволии и простотии за поне 50 години напред!! Пък не се знае,можеш и да си намериш майстора!!

БАБИКЯНЧО ЛИ ТИ ГО НАПИСА ТОВА ИЗЯВЛЕНИЕ МРЪСНА УТАЙКА ПРОСТИТУИРАЩА

А защо тогава този тулуп е единственият без номер? И защо не спря да помогне?

Дир, поправете заглавието. Този не е човек, а примат с микро пенис

Гнусен мръсник и простак! Съвсем умишлено е всичко! Защо си е скрил номера тогава? И се вижда как целенасочено избутрва жената! Съд и присъда!

Като те пуснат, ще ти счупя и двата крака.

аз не мисля, че младежът е направил нещо кой знае какво още по малко с користна цел. При такива безсмислени масови мероприятия е нормално да има бутане. Навсякъде по света е така. И при колоезденето го има и при бягането. Младежът е доста едричък в сравнение с кльощавата сръбкиня, нормално е като я подпре да падне. то така става винаги когато има физически сблъсък между жени и мъже. Какво да се прави природа. Калпава е организацията да сложат професионалисти с аматьори на едно място и жени и мъже на едно място. ама да си знаят да не питат...

Адвокат ПедиГенов го е писал.

Бутнете го в ареста с няколко жени-рецидивистки.

организаторите да дават предимство на слабаците на старта? точно обратното. подреждането трябва да е с по-предна позиция сериозните, а след тях любителите. тоя не ще ли да му дадем предимство и след 15 минути да пуснем останалите?

Този я бутна с цел да я размаже на паважа. Поръчка. Но такива са протестърите на отровния фигурант, за някой лев са готови и майка си да предадат.

Това, което минаги ме отвращава в нас, балканците, е, че нито един, ама наистина нито един, никога не си е признал за действията и умисъла. Като тръгнем от военните престъпници в Босна, които като се озоваха във Хага, изведнъж се оказа, че не знаели какво се случвало, та до този мамин хубавец. Абе бутнал си я, бутнал си я, платили са ти или по собствено желание, все тая. Излез поне и се разкай искрено и като хората и кажи истината защо си го направил. Накрая поискай прошка и съм сигурен, че и жената и хората ще ти я дадат. Ами ти- шменти капели.

Е то глупаци които да вярват дори на толкова лош лъжец ще се намерят.

Където го видя тоя ще го бутам и ритам в краката.

като си е скрил номера нали лицето му не е скрито ... в днешни дни .. да останеш анонимен е практически невъзможно .. не знам дали нарочно го е направил или без да иска но в такива маратони освен да искаш да спечелиш трябва и да пазиш останалите около теб

Абсолютно нарочно я избута. Вижда се, че целенасочено и умишлено го направи. Как не те е срам да се обесняваш и да отричаш, че е станало случайно. Даже обвиняваш другите, много си нагъл. Дано да ти се потърси отговорност, наглецо.

То е ясно че не мислиш, не е за всеки.

Хаджигенов му е адвокат на тоя протестър , а сега се крие при черепа

Боянчо, за арестуване си, тъпанар такъв!

Тоя дали наистина си вярва, че някой му вярва? На видеото всичко се вижда идеално, бутна си я съвсем преднамерено. Заслужава да поседи в кауша няколко месеца да поразмишлява, ако изобщо е в състояние да прави подобно нещо...

абе ти цяла теория на конспирацията измисли. То градския транспорт хората повече се бутат. я се опитай да влзенеш в трамвай 5 в час пик да видиш какво ръгане е. Тая сръбкиня на спортно мероприятие е тръгнала, не на балет, да се пази малко от малко...

Колко жалко че не е циганин. Веднага щяха да наскачат българопитеците да обясняват че те така не правят.

ти си типичния пример. Поредния форумен констататор...

Sara

Даже и опровержението си не е в състояние да напише грамотно! Да беше отворил букварчето и да научиш пунктуацията, преди да ходиш да гониш Михаля и да разбутваш тези около теб!