Виновникът за инцидента на маратона в София се оправда, не действал умишлено

Боян Вачев обвини организаторите и лошото време, и се оплака от "дигитална инквизиция"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фейърплея е в жакузиту и свинарниците, бояршниците са при милфките ДК, че ги сърби задния двор, нон стоп, ако има начин 24 часа, а гумата яде ,, дзифт,, от малък..!

Това ше ви остане за спомен в отвъдното, заради тях сии гнусна та Парашка, ше ми правят номера... и още няма отърва е, да ама не, не ти ще кажеш с ГСЦ и ТГ

Такива нямат срам

3 месеца в затвора за хулиганство при дървоядите и бълхите ще ти дойдат отрезняващо и следващият път ще мислиш преди да го направиш отново. За координацията бай Ставри ще те отвори как става.....

кой му е дал досътъп до Интернет в затвора на тоя гей?

Съжаляваш, ама след като те хванаха! Полага ти се не дигитална, а реална инквизиция, лешпер с лешперите!

Сега от 10 кладенеца вода ще донесе. Явно не е очаквал да го снимат. Ако не е искал, щеше да спре да помогне. Пред него хора се спряха да помагат. И какво означава професионалисти и аматьори да не са заедно. Това е тичане, не е биатлон.

Според мен, за накърняване авторитета на държавата и турнира в международен план, това момче трябва да получи солидна ефективна присъда. ГЕШЕВ, къде си?

Освен това има публично хулиганство довело до лека телесна повреда, ощетяване на представянето и възпрепятстване на състезател, отказ от помощ, действие извършено пред множество свидетели се характира като дръзко. Коя ли съдийка ще го пусне, ако го арестуват изобщо, и колко ли стотин лева глоба ще му сложат и ще го отпратят. Няма да се очудя ако се окаже, че този освен протестър е и АйТи, като белия хакер Кристянчо, който в САЩ щеше да лежи дълги години в затвора и няма да пипне компютър, а нашия си кисне и пише коментари.

ебаси наглия тип е тоя. на видеото от старта ясно се вижда ,че нарочно я бута.

След като друг се бутна пред него и му затвори пътя.

Ало протестърче, когато блокирате кръстовища и булеварди и ни се изпречвате на пътя, шофьорите да ви бутаме ли? Това роди протеста, агресори и метежници. Или искаш полицията да ти направи коридор? Що не бутна някой мъжага, ама не ти стиска, годното измекярче.

умника неумишлено при бае му Ставри ... ей тъй на майтап де .

Добре би било всеки, които срещне този келеш на улицата, да му тегли един шут в дебелия задник поради лошите метереологични условия и организаията на градския транспорт.

Метеоролигичните условия бяха идеални - слънчево време и температура над 20 градуса! Лъжльоо, кой ти плати за да контузиш бегачката?

Лъже боклука както Баце лъже за рейтинга! От видеото се вижда ясно как той съвсем съзнателно се насочва към нея и още по съзнателно я избутва грубо, при което тя пада, а той си продължава, сякаш нищо не се е случило. Ако без да искаш настъпиш човек в градския транспорт му се извиняваш веднага, ако го бутнеш и той падне, му помагаш да се изправи и го питаш дали е добре, за да му помогнеш при нужда. А келеша дори си е скрим номера, за да не го идентифицират след това. Деянието е умишлено, грубо, неспортменско, платено, предварително замислено и заслужава справедливо тежко наказание.

Гадно копеле, още имаш очи да се оправдаваш? Всички са виновни, адреналина, времето, хората около теб, само ти си невинен...дори де описваш като жертва в случая. Гадно копеле, на теб ти е забранено въобще да участваш в спортни събития и дори да живееш между хора...тъпанар смотан!!!

Не зная умишлено ли е или не според него, но на видеото се вижда как се оглежда и после блъска точно тази конкретна състезателка. Не вярвам на него, защото той естествено ще каже онова, което му е изгодно. Но вярвам на очите си!

А един некоординиран престой в Ареста с хубава четирицифрена глоба, как изглежда?

Жива ли е ?

наверно, тя е просто паднала жена

debelak

И ся ко праим? Ще го съдят ли или какво? След 3 дена вече всички са забравили... мила родна картинка.

Г-н Вачев, знайте в такъв случай, че след неумишлено блъскане следва да помогнете на пострадалата да стане и да й се извините.

А бе тюфлек за какво участваш в маратона освен да правиш нещо умишлено, вижда се от снимките, че не си маратонец или изпълняваш поръчка или си идиот!

Не ми се чини да е идиот - действа доста целенасочено, според видеото.

Абе, дебил, това е спорт! Защо ходиш да блъскаш и контузваш хората. Да не си мислиш, че ще станеш олимпийски шампион? Това е аналогично на онзи ман-гал, който изрита едно минаващо момиче в гърба по стълбите на метрото в Германия!

И на други масови състезания като обиколката на Витоша човек можеше да се нагледа на всякакви ентусиасти, които в началото се бутат в елитните състезатели, пречат, създават опасни ситуации, докато не окапят още в първите километри. Затова на всички подобни масови стартове групите състезатели се отделят в "клетки", така че подобни дебили като този да нямат досег до елитните спортисти. Учудващо е, че тук не е било така и това ае голям пропуск на организаторите.

В делото за хулиганство исковете за обезщетение ще са без съдебни такси за пострадалата! Колко да му вземат?

Ще извади пред съда трудов договор за готвач с 300 лева заплата. Ще плати на съдията кеш и ще го пуснат. Даже сръбкинята ще изкарат виновна. Вече сме го гледали на кръстовището при Румънското посолство

олигофренът явно е протестър. от днес вече и оставка на лошото време.

Ако ви кажа, че ме е срам, че съм българин, пак ли ще ми кажете, че съм циган или турчин? Казвам ви го.

Стани негър в Африка. Там ти е мястото

Moже ли в Щата Алабама?

много ясно,платено му е да прецака маратаона ,предполагам 4е отровното трио е зад него.не се виьда номера му защото е скрит.подготвенно е.минават границата тези хорица.някои трябвя да вземе нещата в свои рьце

Тези 'що са без маски при неспазване на социална дистанция?! Я веднага глоба от името на кантара, касапина и третия кретен!

Видя че имаше умисъл. Американците вече да са го обявили за атентат а и на това мяза.

малоумен идиот

Изобщо не се очудвам - от болестта на този е болно цялото ни общество. Ние всички сами за себе си сме невинни и друг ни е виновен, независимо колко очеизбодно сме се осрали.

Този е емблематична фигура за всички онези които ходят по улиците и блъскат и бият онези които не им харесат. Даже не са го арестували. Ами ако няма за какво да го подведете под отговорност не ни занимавайте със сантиментални истории тогава.

Ами нашия човек на "ситняково"? Нападна жена с малки деца и чупи колата и. И съда реши че правилно е постъпил. В духа на истанбулската конвенция на Елена Йончева и Радан Кънев

Да се самосезира прокуратурата, тоя тарикат да плати на жената за травмата физическа и психическа. Държавата да го осъди за деянието ,което нанася морални щети за българите.

блъснал Пена от Левуново , щяхте да му ръкопляскате

Към Сърбия. Размяна с Цветан Василев. И да не ни го връщат никога. Жив

Братята сърби още на калотина ще му олабят халката. И ще му покажат какво е истинско правосъдие. Иначе нашите подкупни съдии ще го пуснат

добре си го казал адмирации

PEYTSCH

Неволно и случайно му е скрит номера, изтрит профила и все такива „адреаналински“ му работи...

Гледах видеото с този български Реджеп Иведик и видях, че я блсна напълно умишлено. Абсолютен балкански темерут. Това е в стил за сатира на балканщината, но не и феърплей.

Нормалното е да спре и да й помогне!Иначе маскиран,без номер-всичко е злоумишлено!

Ние аматьорите не знаем че не трябва да блъскаме и контузваме професионалистите, затова ни пускайте пред тях.Сами сте си виновни вие не можете да организирате маратони.

ДТЕПМ

Рамо в рамо... Няма подсечка с крак... Човека така разбира живота, бори се с лакти...

Тоя, че е боклук - боклук е. Ама, бойковистите да ми твърдят, че заради него всичко в държавата е наред, няма да стане. Дано и на тях им дойде ГДБОП по поргрешка... Сигурен съм, че за доброто на нацията ще прояваят разбиране.

Затова,че е без номер,значи е маскиран-да се осъди !

Тоя е бил бая надрусан щом се оправдава с метеорологичните условия. В неделя беше най-хубавото време през цялата седмица, бе шушляк. И айде, един двама слепи, ама не сме всички такива, ясно се вижда че нарочно изблъсква жена. Що не отиде да се блъска с някой по-голям, бая едри мъжаги бягаха, избор имаше. Едва пресякохме с кучето Дондуков, за да стигнем до парка.

От бабикяновите толупи е.

Дебело лъжливо прасе!!!

Що си против дебелите бе педал. Като ти е малък пищова, кой ти е виновен

За него не знам, но аз ще ти кажа - защото сте слабохарактерници без елементарен контрол на импулсите, без капка дисциплина и хигиена. Да, има някои здравословни състояния, които предразполагат към пълнеене, но са рядкост. Щом сам си вредиш на здравето, защото не можеш да си удържиш мераците си в кюпа на пушачите, пиячите и останалите слабаци. А, относно това на кой колко му били големи разни неща, тлъстините по талията яко ядат от "работната дължина".

Защо си крие номера, тези които са решили да бягат с анцуг са си залепили номера върху анцуга , а той си го е скрил умишлено. Вижда се от снимките.

Ако не е било по невнимание, очевидно е било умишлено. А далеч не ми изглежда да я е закачил с лакът, беше си съвсем целенасочено движение. Надявам се да си понесе последиците.

Бутал се е като говедо.

Гнусен лъжлив боклук, който ме кара да се срамувам, че има такива българи! Дайте ми го насам за няколко дни - ще го дресирам като пуделче. Засегнат бил от нападките.. ще му заседна нападките много дълбоко, където слънце не огрява!

Много добре е видно какво прави и оправданията са смехотворни: постъпката е не само грозна, но и подла и страхлива - блъска жена с гръб към него. И други епитети са подходящи, но не подобава да ги използваме във форума!

Разпознат е и като присъствие в протестърската агитка.

Изненадан ли си?

Манталитет. Същите са