17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разни туристи пращаме! Но щом е за участието....

Споко, Владо, никой не е очаквал нещо повече. Там сме на олимпийския принцип.

Не го разбирам аз тоя спорт биатлон. Да имаш пушка и да станеш втори.

Условията са за всички, по-скоро толкова са подготвени.Най-неуместно е да обвинява условията.

До някои коментиращи - моля ви не бьдете толкова крайни! Поставете се на мястото на сьстезателите. Има една поговорка - с трици маймуни не се ловят. Не се развива спортът по правилния начин, нямат необходимите условия, не се инвестира достатьчно, нямат възможност да се подготвят при различни зимни условия - силата на вятъра е от значение при стрелбата например. Другите имали по незнам си колко чифта ски за всякакви условия и т н. Те полагат усилия, но чудеса не стават всеки пьт. Ние по принцип нямаме кой знае какви постижения в зимните спортове. Школи се изграждат постепенно и трябва време. Ужасно ще се радвам на младото момче, ако се представи добре, защото е скромно и има добро сърце. Стискам палци на Тодев, който продава златния си медал от европейското за младежи, за да помогне на болна жена. А този му е първия медал от голямо сьстезание. Най-важното е да сме хора и да сме добри!

се казва, че толкова са подготвени(факт), а не условията бля бля...

Важно е да се откажеш на време, после ставаш за резил. С оправдания и мрън-мрън ставаш смешен. Важи за спорт, сценични изкуства и редица професии където личният резултат и пример са на преден план.

Аз, ако знам че реално бих се класирал на 61 място - не бих отишъл на Олимпиада. Ако пък съм отишъл, и завърша на 61 място - не бих давал интервюта след това. Ако съм шеф на БОК, спортен министър или шеф на федерацията, чийто състезател е завършил на 61 място - бих се замислил какъв е смисъла да пращам такъв играч на Олимпиада; както, и колко съм кадърен/на като ръководител.

Ти мислиш така,но не и в Министерството на спорта

Събирай цирка и се прибирайте цялата трупа!Да се свърши тая мъка!

Абе важното е да развиваме олимпийският туризъм

На Олиампиадата сега предостващи са нашият БОК, министъра на спорта Радислав Василев, шефове на федерация за зимни спортове, наши готвачи, масажисти, и т.н. Предполагам всеки си е взел половинката. И така. За тях тази олимпиада си е една готина екскурзия. А това че наши състезатели завършват като този, на 61-во място, едва ли ги бърка.

Останалите,ДА не би да КАРАХА на Бахамите бе,алооооооооооооооооооо ???

Попангелов не се оплакваше !

Ич.

като всички и всипко в Панелистан

Според мен, всички наши олимпийци на тая олимпиада са за служебно присъдени медали, щото само те макар и неволно са спазили олимпийския принцип, че това е състезание за аматьори. Пък и "по-важно е участието, а не победата, по-важен е пътят, а не постижението", както е рекъл дедо Пиер.

Владо, приемам оправданията ти и смятам че 61 място е равносилно на първо място, с оглед на усилията които си положил. Ти си моралния победител от това състезание! Чудя се колко ли състезатели са учавствали? 62?

Добре де, толкова си може човека! Защо все трябва да плюем? Не той е проблема, а държавата.

Държава това сме ние, хората. Та, кой ни е виновен?

Владо, май не надморската височина и условията, а годинките си казват думата вече... Жалко е, че цялата си кариера не можа да я оправиш тая стрелба, ама какво пък - сребро от световното също не е малко. Повечето биатлонисти и с толкова не могат да се похвалят. Дано младокyt Тодев да ни радва повече в бъдеще, че Герджика и Синапов е ясно, че са ударили границите на възможностите си и от тях чудеса не бива да се очакват.

Батето пукна не сме взимали медал.

Боклук. Машова да те тренира!

Дафофска от 02.02.2022. "Надеждата ни е в индивидуалната дисциплина". Предвид резултата на смесената щафета, явно е така. Предвид резултатите от вчера и днес в индивидуалните стартове, предстоящият резил е планиран.

Циркаджии.И Дафовска и биатлонистките.

Индивидуалната дисциплина не е антиподът на щафетите. Индивидуалната дисциплина е 20км и при нея се добавя цяла минута за грешка. Затова по- лошите бегачи са с предимство, важна е чистата стрелба и грешките не се наваксват тошкова бързо от добри бегачи. Нашите освен Владо и отчасти Милена, са трагични в бягането. Това беше точно техният шанс за добро класиране. Но когато и стрелбата не прилича на нищо...няма на какво да се надяваш

Браво! Отличник - 6 и1 вото място. Другите са отзад. Шиши -онлайнер

все пак масовката е важна,участие.

За Олимпиадите е казано и го знаем. - Важно и да участваш.

И там ли само чипирани допускат?

Абе тези екскурзианти по напред от 60-то място не могат да се класират! За какво народа троши толкова грешна пара за некадърници? По тази логика можеше да прати и Киро некадърника да ни представлява на някой биатлон, че поне тук да дръпне държавата.

Бацето на спускане шейни Има голяма кинетична енергия.

Условията са едни и съши за първия, втория, петия и 61я. No further comments

Ама не прозряхте ли..??? Путин с МТО войските по молба на Си е направил времето над Китай и Тайван такова- шибаняшко. За да спечелят главно руснаците, китайците, шведите... Сега МОК,освен за допинга -ИЗМИСЛЕН ще ги цепи и за....ВРЕМЕТО!?@?

...ха....ха...Великоо...! ...ха...ха...

Ама и ти си правиш ,,гъргара,, тука. Е, тази помага.

Давай Владо никога не е късно да си пръв, макар и отзад напред, пак е нещо. Пък и държавата плаща, докажи и се.

Нашите олимпийци са царе на оправданията ! Този бил контузен, на онзи снегът му бил калпав, трети го било страх от хората със скафандрите...Иначе до тук провалът е пълен ! Парите похахчени за подготовката на тези хрантутници са милиони левове и някой трябва да даде обяснения за провала !

каквато ни държавата - такива ни и спортистите

Владоо, за всички е било трудно, не само за теб

Важното е да се върнат живи !!!

праф е трябва да го возят на шейна момчето как може така!!!!!!!!!

Аве... След 61 място кво да каже човека.

Много тежки условия сняг студено е няма чалготеки никой не ме нарича звезда с исторически класирания в първата стотица Нямам представа как на другите нищоне им пречи

Едно 13-то и едно 29-то място...това ли е предишното му добро състояние? Другите класирания тозо сезон са след топ 30....и то доста след.... Очакванията ни са твърде високи..останалото е вярно, условията са тежки в Пекин

Па издържал