Коментари - Волейболистите изпуснаха шансове и получиха урок по ефективност от Канада - 0:3 | Корнер.dir.bg

Коментари - Волейболистите изпуснаха шансове и получиха урок по ефективност от Канада - 0:3 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 14

некадърници

За да има СПОРТ, а и за да я има България, мачкай всякакви Мутри, Митьо-вци и негри- маймуни, да бягат към Африка !!! Мутрите започнаха да стават и полицаи при Б. Борисов, заедно с цигани и турци.. Тия развалят България и искат да КРАДАТ от нас.

нищо ново под слънцето...Отдавна сме свикнали на тази тъжна гледка - и при жените, и при мъжете. Волейбол у нас отдавна няма и не се вижда скоро да има...Апропо, както и футбол.

смениха почти изцяло отбора си, както и американците, но пак са си сила...Нашите сменят едни неможещи с други такива...

са отбор на средно или дори малко под средно ниво. Какво ли ще им се случи на следващите мачове със САЩ и Нидерландия??? Да изпадат от лигата, стига са ни тормозили с некадърността си....

Излагация-това да паднеш от Канада на волейбол е като да паднеш от северно македонец на шах.

Ние ще им го върнем на...хокей на лед:)))

Хубаво казано Но на хокей даже с женският отбор ще ни опукат здраво

неагресивен сервис (с малки изключения), мизерна защита и слаба атака. Осъдени са на постоянни загуби. Добрата новина е, че и мъжете, и жените, ще бъдат изхвърлени от лигата като тотално непригодни...Така ще ни спестят неприятните мигове пред телевизора да се любуваме на некадърността им.

Жените отнесоха як пердах от всички. Сега това ще отнесат и тия юнаци. С прехвалени италиански треньори, вносна стока, предпочетена от ръководството но БФВ. И от Любо Ганев. Щото Мартин Стоев бил искал много пари. Все едно италианските работят само за квартира и храна! Без здрава ръка и мотивиращи думички, нашите флегми все така ще го дават!

матрал...Треньорите не са най-важното. Големите отбори сменят треньорите, но пак са си големи....

А дано вземат поне един гейм до края...