17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Але ле бльо, жабета! Забодохме пенделите, але-але!!

BRAVO!

Давай, Гришооооо! Шнур за леефски и за циганорец!!! Да живее България!!! АМИН!!! (дирници, ако изтриете ПАК поста да ви умре най-милото! АМИН!!!)

Хапчетатаааа!!!!

до край ,без отпускане .Сметките дотук.

БРАВО,БРАВО момчета! Нямам думи за хвалба.Коментарът е излишен.Оставете французите да си ближат раните!

Най-новият американски есминец USS Zumwalt се повреди на влизане в Панамския канал в понеделник вечерта, съобщава "Дифенс Нюз"....

Alo dira. .NEDERLAND.......NEMA VEKE HOLAND.....KAPISHI....

Бе вий от коя група в градината сте бе! Голема радост, все едно битката при Дойран спечелили.. Аре към малебито, че да поумнеете малко!

Голяма победа днес!!! Браво Много приятно съм изненадан и от новите момчета... Който по тази тема в момента пише негативни коментари, значи вече наистина е за преглед при психиатър

Браво! Винаги съм казвал, че държавата трябва да спре да харчи пари за футболните балерини, а да ги дава за волейбол, баскетбол, гимнастика, атлетика, където сме много по силни!

Ако ти се наричаш българин с такъв пост .... не е чудно, че ти трият драсканиците.

Само мога да кажа : поздравления за националите

Къде са редовните млънкачи и хейтъри?????????

Браво!!!

Когато се играе с хъс и воля, победата е сигурна, браво момчета, донесохте радост на най бедния и изстрадал народ.

Изсрахме се в устата на минетчийте, франсетата винаги са били срещу нас, но сме ги били като шкембе от дувар на Дойран и Добро поле. Днес им натрихме носовете в столицата на нашия съюзник - велика Германия.

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ

Какво значи " шкембе от дувар" ??????

Аз все пак да йажа- браво , юнаци!

браво! бой по петлите за пакет мобилност

Волейболна България приземи французите на старта на олимпийската квалификация Браво момчета!

mirоlav

Вчера някакъв капацитет беше писал че ще паднем с 3-0 защото не можело с 4 0. Аз написах че Пранди няма да допусне да загубим тайбрека. Малко бях надценил нашите и писах че като поведем 2 0 няма да допуснем тайбрек.

Бравооооооо! Браво, момчета! Мачкайте. Силни сте. С вас е България.

Българите са малък, но много комплексиран народ! Една победа е достатъчна за да изпоизлязат комплексарчетата от дупките си. Какво ли не прочетох, ма то сравнения с битки, ма то България била на 3 морета... чета и плача от смях, заради бълнуванията на една несъстояла се "велика сила" България. Айде наздраве за халюциниращите и бълнуващите

Тук е пълно с комплексари, които коментираха, че ако можеше франсетата щели да ни отвеят с 4:0 и ще бъдем твърдо последни в групата. За тях думата надежда и вяра не съществува

Ха ха, Франция пък кога е имала волейбол?

Нация от комплексари.

"шкембе у дувар" За да стане от шкембето крехко мезе е необходимо да го начукаш като пържолите, но в миналото е могло и да удряш в каменната ограда - дувар.

"Когато Българин реши да гони заек, ще го настигне и с волска кола" /Турска поговорка/ Българите сме най-старият народ в Европа и сме оцеляли хилядолетия защото сме по-мъдри от мъдрата змия, по-хитри от хитрата лисица и по-смели от лъвове!

Малко патетично ми се струва изложението на редактора и ако утре, не дай си Боже, нашите не се представят с победа, какви ли ще ги каканиже.

Фaкт e oбaчe, чe e зaпoчнaлa вoйнa зaрaди дялoвe в кoмпaниятa Еfbеt. Тя e cтaртирaлa зaд кулиcитe, нo вeчe ce прeхвърля и нa тeритoриятa и нa някoи мeдии. Тoвa кoмeнтирaхa зaпoзнaти c тoзи дeликaтeн, нo и взривooпaceн бизнec, в кoйтo ce нaливaт и пeчeлят милиoни. Eдни cрeщу други ca ce изпрaвили Cтeфaн Нaйдeнoв и cинoвeтe му Бoян и Цвeтoмир Нaйдeнoви, кoитo притeжaвaт гoлям прoцeнт oт Еfbеt, a oт другaтa cтрaнa e Вacил Бoжкoв, кoйтo cъщo държи нeмaлкo aкции. Пoявихa ce публикaции (нaй-мнoгo и пoдрoбни в caйтa „Aфeрa“), кoитo рaзкривaт aгeнтурнoтo минaлo нa Cтeфaн Нaйдeнoв кaтo cътрудник нa 06-тo упрaвлeниe нa Държaвнa cигурнocт. Имeтo му и тoвa нa cинoвeтe му ce cвързвaт и c криминaлни дeяния, кoитo, cпoрeд публикaциитe, били прикривaни дългo врeмe. И пoнeжe пoдoбни нeщa мoгaт дa прикривaни caмo oт прoкурaтурaтa, Миниcтeрcтвo нa финaнcитe, МВР и cлужбитe, излизa, чe във вoйнaтa ca зaмeceни и цeли инcтитуции. В хoд ca oбaчe рaзcлeдвaния и в чужбинa, кoeтo прaви cкaндaлa мeждунaрoдeн.

Ако утре не бием , поне заглавието е вече ясно - "Холандия приземи България".

Започнаха с победа но за да се класират трябва да спечелят всички мачове да видим ще ги спечелят ли или както винаги ще паднат

Сами си го направиха вместо да се класират когато можеха сега трябва да спечелят 5 6 мача само за да се класират загубят ли и 1 мач от тия 5 6 мача отпадат ще загубят 1 и ще отпаднат или ще се класират както винаги сами си го направиха

и пенсиите скочиха и заплатите

Дори и в този състав, без Казийски, имаме нелош отбор с добър потенциал, но ни липсва постоянство! Без желязно посрещане и защита няма как да постигнем нещо значимо, статистиката е неумолима и в този мач, с толкова непредизвикани грешки, главно от сервис, другата ни слабост, нямаме големи шансове... Големите отбори точно в тези елементи са почти безгрешни и това им дава предимство. Волейболът, за наше съжаление, не е само атака и прилична блокада! Все пак стискам палци да успеят!

Това отдавна се знае и е факт. Божков от доста време е в този бизнес и не търпи конкуренция, което е разбираемо.... Интересното е докъде ще доведе тази ескалация на напрежението....

Турците имат и още една, много вярна, поговорка за нас: "Да им имаш на българите втория акъл, дето им идва после, когато е вече късно... "

Хубава победа. Няма волейболен отбор в света, който българите да не са побеждавали. Но никога не сме били първи на голямо състезание. Историята помни едно второ място на Европейско първенство във Варна, когато в последния гейм водехме с 13: 8 срещу ГДР, а загубихме с 13:15

Не само комплексари ,но при това и ...тъпанари !

Не е задължително. Може да загубят мача с Холандия. Спечелят ли останалите са първи, независимо от никакви други резултати. Не, че ще стане така, ама все пак да сме коректни в теорията.