17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

Абе как и това оплюхте бе? Проклет народ, български. Великия поет е казал - не сме народ а мърша. Много отдавна и много вярно. Умен е бил човека.

това е нещо което би трябвало поне малко да ни накара да се зарадваме. Не са толкова много рекордите които имаме и то за толкова дълъг период. Мисля, че заслужава аплодисменти а не да търсим под вола теле.

че в щангите се наложи да се почне отначало поради ДОПИНГ. Направиха нови категории и сложиха някакви предполагаеми тежести като стандарт като рекорди с цел да се изчистят от порочните практики.

брадясъл рекорд, който е скачан един-единствен път, показва ясно, че човешките физически възможности са КРАЙНИ, даже и с "добавки" ... и че ЖИВОТЪТ Е КРАЕН и нищо не е "вечно" ... освен "рекордите" разбира се ..

което официално си го скачал поне 2-3 пъти. дайте да видим - кои са височините, които е скачала поне 2 пъти и кои поне 3 пъти... и да сравним тези височини с височините на другите и там да се прави анализ! къзе може да се види статистиката и на официални състезания. със сигурност има няколко скок над 203, 204 .. може би 205 ... къде да го видим това?

отвори тълковния речник и прочети какво е "рекорд" после ми покажи кой рекорд се е налагало да бъде повторен или потретен за да бъде признат, при условие че още първия път е бил отчетен и няма съмнение в отчетеното. официална статистика има 209 - е постиган само от Стефчето 208 - от 2 други девойчета 207 - от 3 206 - от 4 205 - от 5 204 - от 7 203 - от 7 ... (това са личните рекорди на момичетата, на практика тези постигнали 208 са постиганли и всичко надолу, но не са в съответната бройка) постижението на Стефчето е една идея над това което не малко други са постигнали, но в случая това е предостатъчно за рекорд.

Допинг.

Как е постигнат е ясно на всички, но в крайна сметка всички взимат. Професионалния спорт оставя след себе си инвалиди и за съжаление е силно политизиран. Чичо ми е бил балкански и национален в силова дисциплина на атлетиката, още 40 годишен беше инвалид, едва се влачеше и оттогава през година две операция. Споделял е как е взимал една шепа хапчета без никой да му казва какво е това и на международни състезания е имал инструктаж много да внимава да не хвърли повече от съветските другари. Сега политика продължава, Знаете какво се случва с руските спортисти и техните манипулирани допинг проби и лицемерния плач на запада, сякаш те са чисти или пък ако им падне няма да направят същото.

странно Стефчето няма конкретни здравословни проблеми които да са относими към спортната и кариера, сигурно не е зобила толкова сериозно колкото ти пишеш за чичо си. просто чичо ти явно не му е достигал таланта и му се е налагало да компенсира с повечко зоб, а щом е вземал шепа хапчета на сляпо явно и ъкъла не му е достигал особено. плюеш на сляпо. щом чичо ти зоби значи всички зобят, велико заключение.

Познавам козметичката на т.н. от теб Стефче. От хормоните косми растат навсЕкъде. Та не се изказвай неподготвен от това дето гледаш по телевизията.

че беше една ГОЛЯМА СЛУЧАЙНОСТ , след като и тя самата го е скачала само веднъж... по случайност! за мен "рекорд" трябва е нещо, което може да говториш поне 2 пъти!

Проблема не е в теб.Проблема е че баща ти се е исфъргал в майка ти.

Абе малоумник,има 197 скока над два метра.Кое му е късметлииското?Аман от завистливи малки хора като теб.Колко труд е положила,само тя си знае.Вместо да се радваш и гордееш,ти плюеш.

Приятел, случайност е ако се разминеш на косъм с кола на улицата ( сега вече друг е въпроса дали дали е случайност или карма) . В тия работи обаче няма случайност. От опит ти казвам, че на сцена не може да покажеш 100% от това дето е на репетиции. Същото е и в спорта, на тренировки със сигурност е скачала и повече.. Та всичко при нея е резултат от много работа. И допинг разбира се, но това си е част от професионалния спорт. Случайност ще е ако ти скочиш колкото нея или пък излезеш да свириш като мен , но такива "случайности" няма и ако стане няма да е случайност, а фантастично чудо .

като всеки рекорд и това постижение е рекорд именно защото никой не може да го повтори или надмине ако всеки скачаше по 2,09 метра че и повече, просто постижението на Костадинова нямаше да е рекорд провери в тълковния речник какво означава "рекорд" и тогава обяснявай по колко пъти трябва да се прави нещо, че да е рекорд.

При тази дисциплина има елемент на случайност, защото мястотона отскока не е фиксирано, а е както ти "дойде" при опита. Същото е със скок дължина, трябва си малко късмет да уцелиш точно крачката за отскока. Затова е и толкова трудно да се подобри рекорда. Рекорда си е рекорд дори да не го повториш.

Ни е от нея!

срещала със ной !