17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ни е от нея!

срещала със ной !

че беше една ГОЛЯМА СЛУЧАЙНОСТ , след като и тя самата го е скачала само веднъж... по случайност! за мен "рекорд" трябва е нещо, което може да говториш поне 2 пъти!

Проблема не е в теб.Проблема е че баща ти се е исфъргал в майка ти.

Как е постигнат е ясно на всички, но в крайна сметка всички взимат. Професионалния спорт оставя след себе си инвалиди и за съжаление е силно политизиран. Чичо ми е бил балкански и национален в силова дисциплина на атлетиката, още 40 годишен беше инвалид, едва се влачеше и оттогава през година две операция. Споделял е как е взимал една шепа хапчета без никой да му казва какво е това и на международни състезания е имал инструктаж много да внимава да не хвърли повече от съветските другари. Сега политика продължава, Знаете какво се случва с руските спортисти и техните манипулирани допинг проби и лицемерния плач на запада, сякаш те са чисти или пък ако им падне няма да направят същото.

Абе малоумник,има 197 скока над два метра.Кое му е късметлииското?Аман от завистливи малки хора като теб.Колко труд е положила,само тя си знае.Вместо да се радваш и гордееш,ти плюеш.

Допинг.

Приятел, случайност е ако се разминеш на косъм с кола на улицата ( сега вече друг е въпроса дали дали е случайност или карма) . В тия работи обаче няма случайност. От опит ти казвам, че на сцена не може да покажеш 100% от това дето е на репетиции. Същото е и в спорта, на тренировки със сигурност е скачала и повече.. Та всичко при нея е резултат от много работа. И допинг разбира се, но това си е част от професионалния спорт. Случайност ще е ако ти скочиш колкото нея или пък излезеш да свириш като мен , но такива "случайности" няма и ако стане няма да е случайност, а фантастично чудо .

като всеки рекорд и това постижение е рекорд именно защото никой не може да го повтори или надмине ако всеки скачаше по 2,09 метра че и повече, просто постижението на Костадинова нямаше да е рекорд провери в тълковния речник какво означава "рекорд" и тогава обяснявай по колко пъти трябва да се прави нещо, че да е рекорд.

което официално си го скачал поне 2-3 пъти. дайте да видим - кои са височините, които е скачала поне 2 пъти и кои поне 3 пъти... и да сравним тези височини с височините на другите и там да се прави анализ! къзе може да се види статистиката и на официални състезания. със сигурност има няколко скок над 203, 204 .. може би 205 ... къде да го видим това?

брадясъл рекорд, който е скачан един-единствен път, показва ясно, че човешките физически възможности са КРАЙНИ, даже и с "добавки" ... и че ЖИВОТЪТ Е КРАЕН и нищо не е "вечно" ... освен "рекордите" разбира се ..

странно Стефчето няма конкретни здравословни проблеми които да са относими към спортната и кариера, сигурно не е зобила толкова сериозно колкото ти пишеш за чичо си. просто чичо ти явно не му е достигал таланта и му се е налагало да компенсира с повечко зоб, а щом е вземал шепа хапчета на сляпо явно и ъкъла не му е достигал особено. плюеш на сляпо. щом чичо ти зоби значи всички зобят, велико заключение.

При тази дисциплина има елемент на случайност, защото мястотона отскока не е фиксирано, а е както ти "дойде" при опита. Същото е със скок дължина, трябва си малко късмет да уцелиш точно крачката за отскока. Затова е и толкова трудно да се подобри рекорда. Рекорда си е рекорд дори да не го повториш.

отвори тълковния речник и прочети какво е "рекорд" после ми покажи кой рекорд се е налагало да бъде повторен или потретен за да бъде признат, при условие че още първия път е бил отчетен и няма съмнение в отчетеното. официална статистика има 209 - е постиган само от Стефчето 208 - от 2 други девойчета 207 - от 3 206 - от 4 205 - от 5 204 - от 7 203 - от 7 ... (това са личните рекорди на момичетата, на практика тези постигнали 208 са постиганли и всичко надолу, но не са в съответната бройка) постижението на Стефчето е една идея над това което не малко други са постигнали, но в случая това е предостатъчно за рекорд.

Познавам козметичката на т.н. от теб Стефче. От хормоните косми растат навсЕкъде. Та не се изказвай неподготвен от това дето гледаш по телевизията.

че в щангите се наложи да се почне отначало поради ДОПИНГ. Направиха нови категории и сложиха някакви предполагаеми тежести като стандарт като рекорди с цел да се изчистят от порочните практики.

това е нещо което би трябвало поне малко да ни накара да се зарадваме. Не са толкова много рекордите които имаме и то за толкова дълъг период. Мисля, че заслужава аплодисменти а не да търсим под вола теле.

tonk11

Абе как и това оплюхте бе? Проклет народ, български. Великия поет е казал - не сме народ а мърша. Много отдавна и много вярно. Умен е бил човека.