Коментари - Ясен Петров от Литва: Теренът е изкуствен, не е перфектен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя некадърник и миналогодишния сняг му е проблем

Айде и на тоя "специалист" топката и терена взеха да му пречат.... Ами хуйчо - то квото е за нашите манекени, такова е и за противника бе. На един и същи терен играят, ама само вие мрънкате....

За сведение. Бългавия се изписва с главна буква! Исъзнайте го! Цитирам: "Въпреки това той исъзнава ролята на фаворит, в която българия ще излезе в мача, като целта естествено е победата."

Оня арабски ШПИОНИН Балтазар, писал по- долу, да бяга с РАЗПРАН гъъз ОБРАТНО към Саудитска Арабия, както бяагше Осман Ага през 1865 г. Хората НЯМАТ пари вече, за да ходят да ги гледат как играят.. Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Тия мошеници министри, пускат БОГАТИ араби и китайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци. За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците. Като МАХНАТ маските в БЪлгария , ще махнат и маските в цяла Европа.

На калпав хуй и вълната му пречи…Какво значи “изкууствен терен”, да не е послан с мокет? Какъвто и да е терена ще ви бият нещастници… ясно ли е Ясене,

Ясене, много неща не са ти ясни, ти си последния измекярин който разбира от футбол, колкото магаре от духова музика

Ясене, да не забравиш да кажеш на лъвовете, да се пазят от топката да не ги спъва

Литовките са хубави пички, лъвовете да не се хабят с ритане на някаква си топка, а да ебът.

За Бога братя, не ги гледайте, да не се ядосвате, пазете си здравето!

Кво зимаш там срешту грипа, добре ли са заредили ладилника там? Че до късна доба требе да опсъдиш стратегята и такътикъта на одбора...Мани настилката, такиа като ваз требе да тръчат напрао на тартан и макадам ако мене питаш, та се радвай че не са ви искарале сите по гашти. Тука мигрантино е праф, не требе да глеаме да се не косиме, а и на раота требе да се оди да се бачка, не като ваз. Барем си заслужааме парите колкот и малко да са.

и е пияница

На лош танцьор топките му пречат.