17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпа реклама, предъвкана от тъпи новинари(клюкари) стотици пъти! Всичко е пари!!!

Не знам дали се плащат данъци. Че няма оценима стойност тази "валута".

светът върви към безконтролни пари. въпрос на време е. купувам биткойн с друг!!! който обсче е като на Ружа фалшиф, така правя пари от нищото! възможностите стават неограничени във всички посоки и все незаконни! първите печелят както винасги

Единствената движеща сила поддържаща биткойна е анонимността на плащанията, перфектна за перачи на пари, мафиоти и финансови престъпници.

Някой ден биткойните ще изчезнат безследно, като някой ще станат милионери в долари, мнозинството ще духа супата.

Тичай бързо до wikipedia за да прочетеш как се печатат биткоини и как се печатат долари.

Като забранят по държави използването и, ще се случи. Или с нищожна употреба, като за престъпният свят.

нищо не дали,нищо не взели

следващата стъпка ще е да купят футболист изцяло с рубли

Не просто долара ще е китайски

Е чак пък толко!

Нали преди години великия роден икономист доц- д-р Е. Хърсев обяви биткойните за умряла работа. Защо сега така не се съобразяват с прогнозите му, чак и вратар купуват?

Ако трета испанска дивизия е професионална това означава, че е осъществен трансфер с биткойни. По същата логика Реал Мадрид или Барселона могат да закупят футболист с биткойни. Вече ще стават доста циркове с трансферите, ако това се случи. Може и с друга криптовалута да се осъществи трансфера. Майко мила очаквайте следващата световна звезда да бие рекорда на Неймар за 222 млн. евро, което вече е прекалено. Истинския футбол отдавна умря, романтиката в него също, сега са само статистики, схеми, пари, пари, пари, печалби и т.н. Ама как съдията ще свири дузпа срещу Барса на Камп и то при по-слаб противник, ама знаеш ли какви пари се губят, щото всеки искал да гледа полуфинал на Шампионска лига примерно Барса-Байерн Мюнхен. Много обичах да гледам футбол но 10 години гледам по два три мача от Шампионска лиги, финала и някой двубой от директните елиминации.

СКАЙНЕТ като заработи на макс света няма да има нужда от хора-спортисти а от разни геймъри и техните игрови аватари или вместо спортисти-хора по арените и ринговете ще се съзтезават роботи. А търговията със спортисти между различните спортни клубове си е модерна озаконена форма на робство. Зао няма спортисти еднолични търговци или на свободна практика(изключвам националните отбори) които да предоставят услугите си на спортни отбори и клубуве, и сами да решават и избират на кой ще предоставят услугите си, а не да ги продават като скъпи кукли.

Защото повечето атлети са тъпи като налъми. Те могат да тичат бърже, но не и да смятат. Не случайно повечето просират огромни заплати и други доходи — от тъпотия.

За първи път футболист беше закупен изцяло с биткойни - а до сега само на части !!!

СКАЙНЕТ като заработи на макс света няма да има нужда от хора-спортисти а от разни геймъри и техните игрови аватари или вместо спортисти-хора по арените и ринговете ще се съзтезават роботи. А търговията с спортисти между различните спортни клубове си е модерна озаконена форма на робство. Зао няма спортисти еднолични търговци или на свободна практика(изключвам националните отбори) които да предоставят услугите си на спортни отбори и клубуве, и сами да решават и избират на кой ще предоставят услугите си, а не да ги продават като скъпи кукли.

Познавате ли го? Давид Барал - Биткойна!

Много евтин тоя пенсионер.

Купиха го едно шиле и две дамаджани ракия.

Глобалистите - Дигитални Пари, пълен контрол на Станото - с едно щракване с мишката и сте заличени - интересто като спре тока и интернета, какво ще правите с ценните си Биткойни?!

Ако спре тока и интернета, последната ти грижа са биткойните :)

Че то сметката в банката ако имаш пак ти е качена на сървър.Само че сметката от криптовалута не зависи от един сървър ,а от всички миньори в цял святи няма правителство ,което да контролира твоите пари

ти явно си богат, щом и пари в банка имаш!

ама моята банка ми дава извлечения на хартия, всеки месец, ток и сървър не трябват за да си получиш парите!

Те и КТБ можеха да ти дадат разпечатка преди няколко години ама пари йок.Ако спре тока навсякъде по света нито банкомати ще работят ,нито на касиерките в банката компютрите и пак нищо

Ако спре тока и интернета един камък ще е по-ценен от 1 кг. злато.

Честито, скоро и у нас. Скоро и заплатите ще изплащат в биткойни, в нормалните държави, у нас само с бити ще бъде.

Защо медиите непрестанно и безплатно рекламират биткойните? Ако не ги рекламираха, отдавна щяха да са изчезнали.

Безплатно :D Трябваше да платят не шефа на биткойн :D

Кво ти пречат — като не ти харесват не ги ползвай. На мен не ми харесват състезанията по кърлинг и не ги гледам, не се сърдя на евроспорт че ми ги набутват.

Типична пирамида! Море, как ще изгърмят един ден тези с биткойните! Световната депресия от началото на миналия век ще им се стори като голям позитив!

Ама какво им дреме, те са вложили единствено откраднат ток...

Ама те и в момента горят. Търгуваните крипто валути скочиха в пъти и сега е една мъкаааа...

А какво беше това "биткоини" ....

Търчи след козите на село и да не ти дреме какво е това

един тулуп закупен с виртуални пари

Всеки ден в щатите печатат по 1 000 000 000 000 нови долари. Ти като си толкова умен, що не напечаташ 1 "виртуален" биткоин ... или не си чак толкова умен?