Задържана в Москва: Странният случай "Бритни Грайнър"

Американската баскетболна звезда е в ареста в руската столица вече месец

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има явно друг проблем, щом американците не крещят истерично. Мирише на размяна.

Каката се специализира като краварска близачка на руски катерици.

Каква американка бе! Това е фейк. Всички знаем, че никакви западняци не ходят да работят в Русия.

Фейк си ти. Има оперативни кадри от летището в Москва. Тя се обяснява.

Има ли още хора да вярват на агресори и диктатори!Те са вече тотално фалирали и влачат всичко след себе си!Чиста манипулация,и ще страда баскетболистката,която ще си понесе наказанието.Няма как да се пренесе течност при американските летища,изключено…

Има оперативни кадри от летището в Москва. Тя се обяснява.

Със сигурност КГБ са и спретнали чудесен номер !Подхвърлили са и наркотици,а руснаците при фопинг контрол са винаги “без грешка”,та сега са и скроили шапка!Желая успех!

Има оперативни кадри от летището в Москва. Тя се обяснява.

Тези гадове от КГБ и съпруга са и подхвърлили. И са и пуснали сълзотворен газ, че да не се преструва като плаче.

Американката е трябвало да кже че е болна от гъзобол и го ползва като лекарство По голяма част от американците взимат допинг под формата на лечение. но за МОК това не е проблем. Все пак САЩ са основен спонсор. За техните състезатели допинга е разрешен. Допинг е забранен само за Русия

Епа сега тече проверка дали в името на Бритни има буквата Z и дали поддържа войната или не... САЩ не могат да смесват политикта и спорта и след това да очакват, че няма да има политически последствия за техните спортисти. Един добър пример, защо спорта трябва да е над политиката и всякакви опити за политизиране да бъдат пресичани още в зародиш. А във всяка една страна има закон за наркотиците, дори в някои азиатски страни това се наказва с смърт. Присъдата в САЩ за контрабанда на наркотици също не е малка.

Олио от хашиш(коноп) се продава свободно във сто сайта.Влезте в който си сайт искате.Проблемът е олиото от канабис което съдържа високо количество тетрахидроканабиол и има психотропен ефект.Във статията пише хашиш(див коноп).Ако превода е точен това не е престъпление.На мирис и вкус трудно може да се различи олио от канабис и олио от коноп.Канабис олиото е вискозно с черен цвят а конопеното е златисто.В Европа всяко олио съдържащо повече от 0,2% тетрахидроканабиол(тхк) и в САЩ 0,3 % е забранено.До 0,3% е разрешено.Тъй че може да го е купила в САЩ и в Русия да я хванат.Трябва химически анализ за да се докаже какво е.Да я задържат 1 месец....при положение че има блокаж на самолетите на Русия тя няма къде да иде .Политически шантаж.Нищо повече.

Станко, кучетете не разбират от политика, нали? Просто показват наличие на вещества, чиито миризми са обучени да розпознават. Американците си мълчат, защото нямат дивидент от този случай и най-вече от раздухването му. Ако беше обратното - руски спортист, хванат с наркотици в Щатите - стой, та гледай. Тяхната теория е, че ако нещо не е отразено в СМИ и социалните мрежи, то не се е случило.

Хе хе...Шарже Дафер на руското посолство в Бразилия го хванаха с три куфара кокаин преди 5 години мисля беше.Да си чул за това?Ама нали е дипломат...Ако е нарушила закона да си лежи присъдата.Не я оправдавам само обяснявам.

Хашиш не е див коноп бре ,а продукт хахахахахахаха

"специално обучено куче е сигнализирало за наличието на олио от хашиш в багажа на американката" Цитирам статията.Писал съм див коноп или индустриален коноп все тая.Не знам колко процента е разрешено в Русия.Знам какво е хашиш - 10 години съм живял в Мароко.Даже от началото на годината в Мароко хашиша за мед цели е разрешен но данъците са много високи.

си е тревата по джобовете. Американците по-принцип са най-напушената нация и понеже е проста не се е сетила, че отива Европа , където рядко има места да се пушу свободно. И тия тва са чакали. А че са си тъпунгери американците , абе тъпички са си повечето. Факт ,много ограничен народ и слабообразован. Който е живял там знае. Там и до ден днеше си е като при нас през комунизма с тая разлика , че образованието и медицината са си за капиталисти. А това ,че е геЙка пък е ни в клин ни в ръкав. Какво общо има?

Ама тя е "чиста" отвсякъде като спортистка.. Как тъй ша я фанат с наркотици.. WADA САЩ я е скъсала от УЖ проверки.. И нивга не я е фащала с наркотик.. Пък руската допинг органиция WADA не я признава.. Отгде накъде ша си позволяват на летището да проверяват за наркотици.. Тез чисти като сълзица хамерикански спортист.. Ами тя в куфара си ги е носила..

А в Малайзия ще си осигуриш смъртна присъда ако те хванат на летището с наркотици. Ако се задействат много яки връзки - бой с пръчки и затвор. Двама наши българи така ги отървахме. В Путинова Русия за същото пращат да работи в колония. Мацката ще поработи, а и там ще й се зарадват като отчетем сексуалната ориентация (вероятно и тя също).

Че кое му е странното ва случая? Хванали са я с наркотици и ще полежи малко.

OT сто години играе там,сега блядовите конспирация ,малоумници

Ама тя некакви звезди си е рисувала по раменете, нещо ще рече като "вор в законе". Те така се татуират, звезди по раменете и коленете. Сега по гърба ще може да си татуира и черкви, всяко кубе на черква означава 1 година излежана в пандела при воровете. Ще си дигне статуса.

Кое е странното на случая, по-скоро ежедневие, хора се опитват неуспешно да прекарат през границата наркотик?

нито мъж, нито жена, нито човек, нито жираф

Статия... повърнята е от идиот.

Северна Корея 2. Какво друго да се каже. Следващите ще си помислят преди да тръгнат за кочината…

Ъхъ и гарнатирно няма да тръгнат за Сингапур

_stankow

E точно със Северна Корея ударихте греда. Точно пък там марихуаната е официално разрешена.

женски негро хомофил е тва е готово за президент. А иначе наркотрфик води до пандела къвто ще да си, и Дайбан да мине с херойн и той ще клъвне дръвцето, тва да не е джендърленд ама ха със ха.

Защото е хомо, и е пренасял наркотици, нарушението на закона я прави политическа... фигура ли що ли?

е новината тук? Всеки от нас ако го спипат с наркотици е в панделата. Или може би защото е лезбийка, афроамериканка и спортистка всичко трбява да й е простено? Я се стягайте!

И тази изгоря в пламъка на феминизма... Агентката и заявява че е във връзка с Грейнър но няма да каже нищо за да не навреди на подопечната, американските дипломати си мълчат, руснаците си мълчат... излиза че всички заинтересувани си мълчат, вероятно с идеята случаят да се забрави и тохомълком да се вземе решение което удовлетворява всички. Да, ама само те така си мислят... защото конгресменът Джон Гараменди си прави други сметки;)

Значи като е ЛГБТИ, и при това хамериканско ЛГБТИ, всичко и е/му е позволено, налЕ...?

Щом е американка може да си прави каквото си поиска , така ли?

НЕ РАЗБИРАМ! ЩОМ Е:БАСКЕТБОЛИСТКА,НАЙ-ДОБЪР БЛОКИРОВАЧ,ШАМПИОН ОТ:НБА…НЕ ТРЯБВА ДА Я АРЕСТУВАТ ЗА НАРКОТИЦИ? ДА НЕ Я ИЗКАРАТ И НЕЯ:ЖЕРТВА НА ДИКТАТОРА ПУТИН! ЗА НАРКОТИЦИ:АРЕСТУВАТ,СЪДЯТ-НАВСЯКЪДЕ…НЯКЪДЕ,ДАЖЕ-ЕКЗЕКУТИРАТ!!!

Ясно като бял ден , че са и ги подхвърлили тези наркотици .1. во достатъчно богата , за да се занимава с т-я, и достатъчно умна. Царе са в тези неща , защо не е станало явно , адвокати и други . Защо е ИЗЧЕЗНАЛА ОТ ПОЛЕЗРЕНИЕ .Тия да не би са я убили .

Да бе Бери , подхвърлили са и ги защото тя е някаква значима фигура и много държат да я осъдят хахахахахах

Хваната за притежание на наркотици, какъв е проблемът, че е американка ли? Ако хванат някой чужденец с наркотици в сащ какво го правят, поздравяват ли го? Тя си ма вид на наркоманка, цялата се е нашарила с някакви просташки татуировки...

Немаше нужда да ни информирате, че е близалка на катерици. Не ги деля наркотрафикантите на хомо и стрейт. И закона така, доколкото знам.

В концлагера не трябва да се ходи.Тя е извършила престъпление,но главната и вина е ,че е американка.

И пак феми нацитата трябва да си вкарат агитацията . Джоковочи за наркотрафик ли бе задържан ма офцо

Тва лезби арестувано че с дрога, а Джоката го арестуваха в Австралия че неваксен. Нещо съм объркан в ценностите...

Освен това не можеш да сравняваш извесността на Джокович с тая на каката .Все едно Марин Петков от Левски да се сърди що не го отразяват колкото Меси

Не ти е точно сравнението. Тази, ако беше мъж, щеше да е от ранга на Майкъл Джордан например. Ама е женка и затова така....

Точно е защото разликата между женският баскетбол и мъжкият е като разликата между Велбъжд и Барселона

Така е, прав си Кире - вие, мъжете винаги сте прави! Ние женките трябва да си стоиме във Велбъжд, пък вие в Барселона! Само дето родните футболери и баскети не могат да се класират даже да участват на Европейско, ама това е друга тема...

да пробва тоя номер с наркотиците във филипините , индонезия или някоя хубава страна - ще си изгние в затвора

Сингапур е най-доброто място :)

ако не бъркам, там не можеше да се стои в килиите по друг начин освен прав :)

Размерът на килията е най-малкият проблем на наркотрафикантите там :)

гнусна пача носила наркотици - задържание е било по всички международни правила , и доказателства. Аре у затвора да топчи топка

Момина сълза.

ли ни занимавате с третополово лгтб боклуци

Доколкото разбрах не са я арестували защото е била хомо, а защото е носила наркотици!?!?!? Какво странно има??? Носиш наркотици, отиваш в панделата! Пак статия в стил "Работническо дело"!

Носила е за лично притежание една цигара сигурно, руските спортисти са много по-друсани с всякакви лекарства и допинг

Не стъпвайте в Империята на ЗЛОТО !

Така ли драги - с хероина само в България добре дошли? Тази мургава пача влечила със себе си наркотици , така че улево с крясъци .