17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е Африкански национален отбор а не френски отбор

Да мре ДЯВОЛ- маймуната... Като убият негър маймуна, СПАСЯВАТ България и САЩ.... АКо имаш ИЗЛИШНА храна никога НЕ я давай на негри.... Ако дадеш храна на кучета и котки, те ще ядат и ще си отидат.. А ако дадеш храна на негри ДЯВОЛ маймуни, тия ще поискат да ти ОТКРАДНАТ всичката храна, Къщата, Работата и Парите и да ти ЗАВЗЕМАТ държавата... Мачкай всякакви негри и черни котки.. Гангстерски Рай, означава рай за негри- маймуни... А Рай за БЪЛГАРИ е там където НЯМА негри маймуни, араби и китайци.. НЯМА да има и кой да ЛЪЖЕ разни идиоти, да стават Предатели и да крадат от други българи Негрите са по- Мръсни, по- Черни и по- гадни от Цигани и турци. Черни като Дяволи. Негрите може да не се къпят и 10 години и пак няма да разбереш. Черна котка - означава Лош Късмет. Мачкай черната котка да бяга надалече. Черна Волга( волга е кола) означава лош късмет. А ЧЕРНО Море , до България означава- "" Лошо море"".. Там са потънали много кораби и са се удавили много моряци. Дори и в наши дни, през 2005 година, пак потъваха големи кораби и се удавиха моряци.. Черното е Лошо, ВРАГ на България и Европа... Една лъжица черен катран РАЗВАЛЯ цяла каца с мед. Учениците учат за Моканина, който търсил БЯЛАТА лястовица на Надеждата.. Още от училище децата учат как младо момиче чака своя Рицар на БЯЛ кон... Хората събират БЕЛИ пари за Черни дни, за лоши времена.

Мри ти,бре урод вулгаропитешки нещастен!

За повече от 6 хилядолетия писмена история, чистокръвните африканци не са измислили абсолютно нищо. Нито азбука, нито метрична система, календар, път, мост, превозно средство, изплетена дреха. Не са опитомили нито едно животно, не са култивирали нито едно растение. Живеят в колиби направени от кал и екскременти. Ако успеят да постигнат нещо, то това е благодарение на близостта им до водещата раса.

Ох, да ти имам пръчката

Така е при маймуните.

Винаги съм се чудил на спортисти и известни, които печелят милиони. Колко тъп треа да си, за да си мислиш, че всичко ти е разрешено. Тъпия негър, довчера е живял в пълна мизерия, днеска се прави на велик, а жените са му длъжни. Еми няма как да стане. Факт е, че и жените с лекота вече те обвиняват за всичко, ама всички знаеме неграта какви са. Вместо да си благодарен за парите и да живееш добре, той тъпо парче та дрънка.

Така е, но трябва да се отчете, че известните спортисти влизат много рано в публичното пространство и медиите. По на 18-20г. вече са известни, а всъщност са толкова млади и неопитни, и толкова податливи на грешки! А коврите само това чакат!

Плати си за проститука и не се занимавай с глупости...

Да си прецакаш кариерата, от която си печелил милиони...що за глупав трябва да си