17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един от най-талантливите български футболисти.Беше скромен и с чувство за отговорност.Не беше линяр като "великия" Бербатов или "полиглома" Стоичков.Не отказваше да играе за националния отбор и направи доста победи в него.Тъй като простаците не са учили история не знаят , че навремето комунистическия режим не допускаше български играчи да играят в чужбина.Когато някои е неподготвен по - добре е да не пише глупости и срявнява несравними нещо и времена.Навремето Христо Илиев споделяше , че играят за кисело мляко с кифла осморка.Не са като сегашните баш ритнитопковци със силиконови чалгаджийки и тогавашните играчи имаха и чест и достойнство.На мачове са ходили по 60-70 хил души.И сега подят по толкова , като мвахнем няколно нули пред основното число.Затова ще падаме и от Косово а скоро и от други велики футболни нации.

Не бива футболен отбор да се казва Левски.

Какво е постигнал Гунди?

Ууфф, всяка година се почва наново с възторжените напеви за този човек! А неговата вдовица, която се изживява като монахиня, пазеща светлата му памет, пак ще обикаля из телевизионните предавания да обяснява какъв страхотен човек е бил. О. к., но той е само един ритнитопковец и нищо повече! И беше галеник на комунистическия режим. Караше чуждестранна, спортна кола, когато хората чакаха по 10 години да им доставят съветски тарлясник. И умря глупаво. Това също трябва да се каже.

Страхотни футболисти,не само те а и техните съперници по това време.Когато в Бг първенството не играеше нито един чужденец.