Коментари - Защо победата на Ноле е спортно чудо и може ли той да изкове Шлема от злато? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обаче след 5 на 0 Надал много намали и постепенно спря в 4тия сет, а колко непредизвикани грешки, двойни, странно игра. Не мисля, че в случая Ноле дето се пипа за главата, че е тактика било, е спечелил мача, според мен испанеца усети че няма да може да се раздаде докрай и върна. А иначе двамата ще са играчите още години наред, вероятно Ноле с няколко години повече и ще надмине Надал по титли, да кажем Рафа ще има 25 а Ноле ще приключи с една две повече. Това е, а който може нека ги надмине, но ще е 2050 натам някъде.

Кубрат да беше там, щеше да ги научи как се говори. . .

След снощния гладиаторски спектакъл гърчето се е нас....ало като карпатско мече. Утре ще бъде ритуално обезкостен и ще му се наложи да почака Ноле да се пенсионира за да вземе титла от Шлема.

Не разбирам, кой знае колко, от тенис. Но винаги се радвам, когато Джокович побеждава

"Спортно чудо е", понеже нАдал е назобан до козирката. С разрешение. На "анти"допинговата комисия.

Гледах целия мач снощи. За мен това беше топ 3 спортни събития, които съм гледал в живота си - откъм качество, драма и спортсменство. Свалям шапка и на двамата участници в него, въпреки че любимият ми тенесист на всички времена остава Марат Сафин. На финала ще подкрепям Циципас, но няма да се разочаровам и Джокера да спечели - заслужи си го.

Всичко добре, ама откъде го изкопа тоя Сафин?

Чети, функционално неграмотно говедо, човека казва, ЧЕ ЗА НЕГО НАЙ$ДОБЪР ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ОСТАВА Сафин... Мухльо безподобен, от майка ти п..аката го е изкопал!

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Златен шлем ще бъде ако спечели 4 те турнира от Големия шлем плюс Олимпиадата в Япония в рамките на една календарна година.

Си я наври ... знаеш къде.

Знам къде да я завра. В разширения ти гъз, боклук безподобен. Хем не знае, ама плямпа и то цинизми.

Е как така никой не ги обвини, че мача е предварително уговорен?! Ало, бг-троляците, абе няма ли тесни специалисти между вас, бе?!

Всичките са толкова анално поддатливи, че отдавна не са тесни.