17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как така никой не ги обвини, че мача е предварително уговорен?! Ало, бг-троляците, абе няма ли тесни специалисти между вас, бе?!

Златен шлем ще бъде ако спечели 4 те турнира от Големия шлем плюс Олимпиадата в Япония в рамките на една календарна година.

Всичките са толкова анално поддатливи, че отдавна не са тесни.

Си я наври ... знаеш къде.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Гледах целия мач снощи. За мен това беше топ 3 спортни събития, които съм гледал в живота си - откъм качество, драма и спортсменство. Свалям шапка и на двамата участници в него, въпреки че любимият ми тенесист на всички времена остава Марат Сафин. На финала ще подкрепям Циципас, но няма да се разочаровам и Джокера да спечели - заслужи си го.

Всичко добре, ама откъде го изкопа тоя Сафин?

Чети, функционално неграмотно говедо, човека казва, ЧЕ ЗА НЕГО НАЙ$ДОБЪР ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ОСТАВА Сафин... Мухльо безподобен, от майка ти п..аката го е изкопал!

Знам къде да я завра. В разширения ти гъз, боклук безподобен. Хем не знае, ама плямпа и то цинизми.

"Спортно чудо е", понеже нАдал е назобан до козирката. С разрешение. На "анти"допинговата комисия.

Не разбирам, кой знае колко, от тенис. Но винаги се радвам, когато Джокович побеждава

След снощния гладиаторски спектакъл гърчето се е нас....ало като карпатско мече. Утре ще бъде ритуално обезкостен и ще му се наложи да почака Ноле да се пенсионира за да вземе титла от Шлема.

Кубрат да беше там, щеше да ги научи как се говори. . .

Обаче след 5 на 0 Надал много намали и постепенно спря в 4тия сет, а колко непредизвикани грешки, двойни, странно игра. Не мисля, че в случая Ноле дето се пипа за главата, че е тактика било, е спечелил мача, според мен испанеца усети че няма да може да се раздаде докрай и върна. А иначе двамата ще са играчите още години наред, вероятно Ноле с няколко години повече и ще надмине Надал по титли, да кажем Рафа ще има 25 а Ноле ще приключи с една две повече. Това е, а който може нека ги надмине, но ще е 2050 натам някъде.