Защо Роналдо иска да си тръгне, къде може да отиде и как ще реагира Юнайтед?

Клубът не иска да продава португалеца, а той е разочарован от липсата на амбиции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За многото борбеност и упоритост на циганчето - поздравления. Но се изсира тотално с егоцентризма и самовлюбеността си. Легендата за Нарцис сякаш са я писали по него. Вече е трета възраст за футбола. Да ходи да се натиска със силиконката някъде и да не мъти водата на по-млади от него.

Роналдо каквото и да направи ще го направи защото може да си го позволи и това за мен не е проблем! Проблема според мен е че Юнайтед не е активен на пазара и конкурентите ни изкупиха всичко качествени играчи а ние гледаме отстрани като мишка в ъгала !!!!!

Роналдо си тръгва , защото дебелогъзото и неграмотно капитанче , се опитвало да му казва как се играе футбол .

Не му се играе вече толкова. Има всичко, пък и годините си казват думата.

са разбита команда без план, е ясно. Че направиха едни от най-слабите трансфери в света в последните години, също. Че Роналдо не е същият играч от преди 5-6 години, не е лидер, не помага на останалите да се развиват или да вървят в исканата посока - също. Видя се как си тръгна от Юве, как беше пред подписване със Сити, как и в момента трови обстановката. Не се бил чул с Тен Хаг - за холандеца се знае, че ще им е треньор вече поне два месеца. Може ли, ако си много загрижен за Юнайтед, уж си се върнал да помагаш, да не инициираш и ти такъв разговор и да видиш какви са му плановете? Проблемът е, че Тен Хаг залага на ротации, т.е. Роналдо ще е на пейката доста по-често, отколкото иска. Като фен на Реал - не искам да го виждам пак в Мадрид, с нищо няма да помогне на клуба, а само на себе си. Хора като Винисиус и Родриго прогресираха и ще прогресират, но до тях играе човек като Бензема, за когото личните рекорди не са всичко. Обаче това е възможен трансфер, защото на Реал ще им трябва още един нападател. Не виждам логика да напусне Юнайтед и да отиде в Рома/Спортинг, защото в Юнайтед играели в Лига Европа.

Байерн никога не са се интересували. Агентите на CR7 ги споменаха веднъж и лапнимедиите вече за готови с договора.

Война е наблизо, страната в криза, кой се интересува от някакъв ритач

Този, който коментира под статията

Като падне и не му се играе повече ще ходи на другото игрище