Жан Тод след новата си среща с Шумахер: Видях го, той се бори

Французинът е убеден, че всеки рекорд на Михаел ще бъде подобрен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не карат с една и съща кола да ги видим като пилоти? Всеки кръг всеки отбор да прави коли за всички пилоти.

Шумахер беше човек, Люисчо е ..... нещо хлъзгаво, лигаво, безхарактерно мекотело.

Шуми беше егоист и кофти номера правее на другиите, даже ги изхвърляше от пистата ако не си забравил.......ЕГОИСТ!

Майкъл и Люис.....свързва и ги карането във верния отбор, с верната кола. Иначе си просто един от многото .

777_

Шуми е пълен зелемчук няма никакви шансове,

Колкото и да не го харесвах заради фанатичната си страст към Аертон, Михаел е велик шампион, който не заслужаваше такава съдба. Да се сравнява с Хамилтън е толкова абсурдно, колкото и уви, неизбежно... Сравняваме цифрите, а хората сякаш забравяме. Велик Сена, Велик Шумахер, велик Люис. Убеден съм, че биха били най-добрите приятели в света...

беше най големия ЕГОИСТ от всички.

Люис и Шумахер наистина са много различни. Шумахер е автомобилен съзтезател от ерата на истинските мъжки битки в този спорт, Не дама с кученце в кола от електронна игра, програмиран и безличен

Това не е спорт! Всеки сакат некадърник, ще спечели с най-добрата кола! А нЕк'ви балъци седят и гледат скуката! Пълен т@шак!

Той се бори го слушаме вече 7 години.Кажете какво е състоянието му на милионите фенове, без тях Шумахер нямаше днес да има стотици милиони евро в банковата си 7метка.

Хамилтън с тази супер кола не му трябва кой знае колко да е първи. Разбира се, че и той го заслужава, но нямаше конкуренцията на друг силен отбор.

Охххх Шуми....за мен ще си останеш най-добрия.Завинаги! Пожелавам ти от сърце да се възстановиш.

да публикува статия без грешки? каква значи "немския билот"? Неграмотна работа, ей!

Kenn1111

Добра новина за Шумахер виж за второто не съм на това мнение.Ако преди имаше състезание сега е въртележка.Уменията не играят роля важното е колата да е добра.Няма състезание няма тактика няма изпреварвания няма борба.Скука.А и с тъпите им правила и красивите момичета ги няма.А и новите им идеи са абсурдни.Последния да тръгвал пръв.Е и?Кво всички ще се натискат да са я в средата я последни.За кво да си дават зор?

Ерата Шумахер няма НИЩО общо с тази на Хамилтън, както и на Фанджио. Сега просто няма спорт, и НИКОЙ от пилотите не спи във фургоните при механиците. Тези коли сега могат да се карат и от дивана в къщи. Всички настройки ги прави компютър а като капнат 2 капки дъжд и спират състезанието.