Желязната Корина: Жената, която от 30 години не пуска ръката на Шуми

Животът на съпругата на Михаел също се преобърна след трагедията в Алпите

Обратно в новината

Коментари - Желязната Корина: Жената, която от 30 години не пуска ръката на Шуми | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко са свестните и верните жени. Пачаврите с лопата да ги ринеш, толкова са много.

Гледал съм доста състезания от Формула 1, много години поред, но Шуми ми е единственият любимец в този т.н. спорт. Какъвто и да е като човек, трудно можем да го знаем толкова добре, колкото Корина, но няма друг пилот, който да е бил обект на толкова много опити за покушение на пистата. Сума ти хора искаха да го блъснат, което не важи за един малък черен човек от Великобритания.

Защото са малко и свестните мъже. Като тия, дето остават да помогнат след купона, нали?

По-жалкото е, че са малко свестните мъже попаднали на свестни жени и обратното. Човек рядко получава това, което заслужава.

И сега си фен на Ферстапен нали? Най-голямото лайно от времето на Шуми. Дето се казва, лайната се привличат….. А тая Корина е просто умна курва. Още едно време немците я оплюваха, че е сменила Френтцен с Шумахер. А сега точно колко се грижи за него и какво прави в огромното му имение са само догатки. Може със седмици да не го вижда…

Егати лайнара нещастен си

А пък моята..вече 50 години ме стиска за у.. Креватна гимнастичка !! На креват съм ,с парализа- ама пък постоянно ми стърчи...,като от вица ..С магарето !?

Ако нямаше куп пари корината да беше избягала 100 пъти до ся. Те и плеймейтките са верни до гроб на футболисти и шишита докато има кинти.

Дал Господ добро и радост, чадо. Амин!

Който да знае вица и да ни го изхортува?

Много хармонично НОРМАЛНО семейство. И истинските му приятели също са до него и не го предадоха. Жалко, че могат истински да се радват един на друг днес.

А тия... блъскащите при теб ли да ,колега?

...че НЕ могат истински ...

Вече не гледам този т.н. спорт.

Наистина-велика жена!Огромно уважение и почит към нея.

Желязната Корина е германка, а не български чалга сливоч!

Без да осъзнава, тази жена е причината този нещастник мъжа й да е в това вегетативно състояние толкова години.Държи го вързан чрез сатанински амулет от Далай Лама, за когото прати екип да го търси на мястото на инцидента-и го намериха.Същия амулет не го предпазва от удара, защо да му помогне и след това.Освен това постоянно изтъква борбеността на Михаел, вместо да се смирят пред Бог и само Него да изтъкват, като смачкат своето его, но нейсе.Има физически закони, има и духовни.

Мушмул, я кажи нещо за българските "ганьовци", които не заслужавате да се наричате мъже. Пийнете две ракийки, а после си въобразявате, че "къртите мивки". Теб съм те виждала и в други форуми и знам какво представляваш.

Дълга тема. Говорим за Боговете. Благодаря на Йос, за това, че създаде и отгледа Макс.

Олимпийски шампион по спортна гимнастика в Германия открива фитнес студио с предизвикателното име-Вашето здраве е в най-добрите ръце.След време сина му бива парализиран блъснат от кола на светофар.Същия го убива и сам слага край на живота си, скачайки от мост.Бог не обича думата НАЙ към човека.Титаник,Мохамед Али, Шуми...Вавилонската кула.

Не богохулствай.Бог обича човека.Всичкото зло идва от Лукавия.

Хубава история.Истината обаче е че Шуми има договори за милиони които важат докато е жив.Жалко наистина е голяма трагедия и за него и за нея.Странна преяратност на сътбата.

Те са заедно от преди Михаел да стане голям. Има и нещо друго, натрупано състояние от 1 милиард долара.

Дано пак някой ден видим Шумахер край пистата наблюдавайки сина си.

Горко на вас, когато всички човеци заговорят ласкаво за вас,

От много години следя Ф1. В началото възприемах тяхния свят като нещо божествено за мен. Нещо до което няма никога да имам достъп. Съдбата ми помогна да имам доста близък контакт и запознанства с няколко пилоти и хора работещи във Ф1. По темата. Има книга за Шумахер издадена след петата му титла. Човек и меж, съпруг и баща с главни букви. Никой от вас които сте мъже не би искал съпругата му да прочете какво казва Корина за съпруга си. Всички ще се окажем толкова назад. Или почти всички. Ако е издадена в България - мъже прочетете я. Ще ви е от полза.

Шахмат

Не се преби с 300 км.ч за 13 години по пистите, направи го с 30 км.ч. Като онази алпинистка от щатите изкачила успешно Еверест, а се пребила падайки от стълба при ремонт в дома си.

Викаш умна кyрва. Не е като майка ти - да избере най-големия нещастник да ти стане баща.

Дори на посредствена ски писта. Михаел е многостранен талант. Но пресата преувеличава уменията му на скиор. По това което съм виждал, а и според други които са добри скиори Шими е скиор на средно ниво.

Ти си срам и позор за човешкия род.

Нищо не си разбрал от написаното... Жалко, че се напълни светът с малоумници, като теб !

Браво, Корина ! Стискаме палци, Михаел да спечели последното състезание в живота си...

Браво, Корина! Когато минавам край Керпен, там е Михаел Шумахер Център, как да не се насълзя

Познавах един бангладешец. Многократно го късаха на изпит за шофорска книжка в Англия. Жена му си беше взела книжка и го караше до работа сутрин. Това не му пречеше да се изказва за нея с твоя израз за клекналото. Беше много жалък. Твоето изказване е също толкова жалко.

Ами какво да кажа ... повратности И една катерачка така. Не се преби на високото ми на ниското. Залитна назад и останалото са терапии.

Този * толкова бил талантлив, че никой не го искал дори за тест. Наложило се от Мерцедес да платят на Еди Джордан еквивалента на 100 000 €, за да се навие британеца и немският евреин, да тества болида на Джордан.

Има СЪДБА-с кого кога и до кога да бъдеш с някой,огледайте се т.е.погледнете се -виж жена си,мъжа си ,деца,родители...и тоГава хвърляй камъни

Шуми най-великият във велената. ОБИЧАМ ТЕ ШУМИ!!!!!!