Коментари - Жозе: Беше въпрос на чест да бием, а Лудогорец е сред фаворитите в другия турнир | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен: 1. Страхотен първи гол на Лудогорец. 2. И двете дузпи - напълно заслужени. 3. Отменен чист втори гол на Лузогорец. 4. Пресилен червен картон. 5. По-добра игра на Рома като цяло.

Втората дузпа беше измислена и съдията непрекъснато ги подпираше-на повторението се видя,че играча не застъпва съперника си иначе оня нямаше да може да стане след това-СЪДИЙСКА МАФИЯ НА ВИСОКО НИВО

Голяма чест, няма що! Нито един гол от игра, две дузпи, отменен гол, червен картон.... Не беше ли по-лесно Лудогорец изобщо да не излиза на терен и да получите служебна победа?

Това не е футбол, ръгане, дърпане щипане, хапане, италианската сигания идея нямаше какво да прави за да бие, ръгаха и блъскаха наред, без да се отчете от съдята, а тях само да ги пипнеш и пищяха като ужилени, и веднага се маркираше нарушение. Треньора трябваше да предупреди играчите а ги пипнат, а да падат с зверски викове и да се правят на умрели.

Няма как Жозе да е казал да бием Защото бой не се употребява за победа в спортно събитие Да ви пикам на журналята смачкани

Толкова им е пипката на журналистите Ама и редакторите си ги бива

Някой да се е съмнявал, ЧЕ НИЕ СМЕ ХОРА ВТОРА УПОТРЕБА ????????????