Коментари - Жозе е на специално мнение за това кой е №1 в историята на футбола | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето,сега вече е ясно защо Стоичков изгря.Кой играеше до него.Едно неще не спомена Жозе за Роналдо,бразилеца.И то е много важно.Той обичаше играта и не беше игоист ,в смисъл да грабне славата за себе си например с един гол.Затова нашия Стойко вкарваше голове там. Наистина велик,Жозе е прав.

Да не се бъркаш с Ромарио?

Бърка се, но първата и последната буква са еднакви, така че ще си прости грешката.

Преди Стоичков, Барса взимаше 1 титла на 9 сезона някъде. В 19 поредни сезона, взима 6 титли. Когато Стоичков идва там (4 поредни титли) и когато се връща от Парма (2 титли). Феномена идва по-късно в Барса при завръщането от Парма на Стоичков. И 0 КЕШ/ШЛ преди Стоичков. Преди него май 5 поредни титли за Реал. Влиянието на Стоичков е огромно за Барса. Един вид той ги прави гранд. Иначе Феномена е изключително ключов за тила на Бразилия и голмайстор на световно. Други типове играчи са. Но го гледах още в Нидерландия и се чудех защо не са го лапнали големите отбори, преди да го взема Барса. Разликата с другите бе огромна. Имаше рязката техника с която се освобождава за удар.

Най-добрият футболист е този, който е играл в миналото. Днешните не са като ония тогава. Също партито за нова година не е като това миналата и в предишната фирма такива номера нямаше...

Е най техничен.Моу да ди пие хапчетата

Мнението на Пеле е било следното:най- добър нападател Кр Роналдо.Най- добър организатор- Меси.И двамата му влизали в топ отбора

Футболистите можем да разделим на две категории: 1. Най-добри индивидуалисти. В нея за мен лидери са Гаринча, Пеле, Марадона, бих добавил и Кр. Роналдо и Меси. 2. Хора, изграждащи играта на целия отбор. За мен лидер е Бекенбауер, след това Зидан и Кройф. В голяма степен Кр. Роналдо може да бъде пречислен и в тази група. Доколкото футболът е отборна игра, мисля че втората категория е по-важна. Механичната смес от звезди не прави силен отбор. Това беше доказано през 1966-та от Бразилия, която въпреки че имаше най-добрите индивидуалисти в историята, отпадна още в групите.

Човеко,играчът с най-големи организаторски способности е Марадона.А като индивидуалност-няма смисъл да ти казвам.Такъв футбол като неговият никой никога не играл.Дали и някога ще има...

Ама че разбирач.Роналдо реализира усилията на един отбор при вече изградена игра.Той е топ реализатор,но не гради играта в смисъла както сте го написали.В този смисъл Меси,Марадона,Роналдо от Барса ,Кройф са най ясно открояващите се футболисти.И няма спор за това.

Ривалдо и Роналдиньо също бяха силни . Не отричам че Роналдо първи имаше излъчване на любимец . Ако избирам Меси или К Роналдо ,бих избрал португалеца . Левандовски,Мбапе и Холанд са другите ми фаворити .

stot si prozd i ne razbira6 ot futbol, messi e izvanzemen, fenomena e mnogo nad gelosania portugalski ciganin

Дано Холанд остане здрав и във форма за да видим какво може да покаже. За мен той сега е единственият вариант да се достигнат Меси и Роналдо. Като талант винаги и аз съм имал силни симпатии към бразилският Роналдо, но като постигнато в ерата на качественият и силно конкурентен футбол, Меси и CR7 са на ниво, все още недостижимо за никой друг. Няма ни Пеле, ни Марадона. Към Марадона имам също специални симпатии, защото е успявал сам да изведе отбора си напред.

Къде слагате рекламния агент Кристияно Роналдо. Половината му голове от дузпи, може и повече от 70% да са, де.

Видяхме, че доста хора не могат да вкарват дузпи.

Даваха статистика за първи 1000 мача на Меси и Роналдо и Меси имаше повече вкарани дузпи от Роналдо. На световното му дадоха 5, но изпусна 1.

Бързо качи кг и това също води до по-лесни контузии, ако можеше да играе дълго, щеше да спечели още толкова награди, обаче бразилец, какво да кажем повече.