17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изключителна новина, изключително много се радвам. Моля ДИР.БГ, моля, четете си статиите бе хора! Недопустимо е подобни грешки да се публикуват, не една и две са, дразнят!

Които за тридесет и малко години отгледаха шампионите по карате. Защото да практикуват карате (за разлика от бокс, борба и т.н.) преди 10-ти ноември беше незаконно за цивилни. Едно време, 1994 г. на футболистите им свалихме шапка. Сега на каратеките? Защо не?

С достатъчно тренировки приличен боксьор можеш да станеш за година. Приличен каратист - поне за четири-пет. Който разбрал - разбрал.

Браво за медала! Ама как пък точно за Ивет сте успели да напишете "Златна Ивет Горанов, която донесе..."

_stankow

Зловиди им се, че е българка. Трябва да се озападни малко името ...

Най-силният й противник беше туркинята. Украинката стигна до финал с... айде да не го наричаме политкоректност, а късмет.

Украинката беше бърза и технична и беше по-силна физически от Ивет. Това че стигна до финала със съдийско гласуване не я прави по-малко опасна. Но Ивет просто отнесе и нея. Терлюга изкара въздуха на нашата мома, но Ивет после си го върна с лоу кика в прасеца. Финалът си беше истинска битка. Още един път - браво на Ивет!

Браво Иветче, супер си! Честито България!

Само женски медали...?.. Браво на българските момичета!

Като станем, пак ще сме шампиони.

Браво! Това е най-успешната ни Олимпииада от 2004 насам!

Толкова ли няма видео от срещите и?

Потърси това в тубата и ще ти излезне целия мач: BULGARIA VS UKRAINE | KARATE | Women's kumite -55kg - Final Highlights | Olympic Games - Tokyo 2020

БРАВО Ивет !!!!!! Смело Напред !!! This is the way !!!

Пак ще плащаме пожизнена месечна премия за нещо като нищо. За карате! А за хората, наистина вършещи важни неща пак няма да има пари. Така не може да има развитие.

От къде се пръкват такива като теб бе....аман вече. От чаршафите ли са те остъргали тебе като са те правили или по зле е била работата.

Не си бъз, а гъз. Объркал си първата буква.