17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия и там ли ги разбраха .

Това си е куриоз!

Браво! Да се запише някъде за протокола :)

"Странният регламент позволи на един измежду най-слабите на континента да се класира чрез по-ниското ниво на турнира Лига на нациите. В случая от това се възползва Северна Македония. При стария формат на квалификациите, едва ли съседите ни щяха да попаднат сред 24-те най-добри тима на континента." Като цяло изказване което не почива на никакви доказателства ... формата бил крив разбираш ли и за това македонците са там ... а ние примерно не сме сред тези 24. Македония би Германия ... заслужи си участието.

То затова звездата дедо Панде е изобразена на байрако им дори, како вентилатор.

Нали трябва да е полит-коректно. Сигурно са извикали Перуката да уреди въпроса с участието на РСМ на европейското. Загубата на Германия (Наистина ли Германия е паднала от РСМ, че не я следя тази порнография?!?) сигурно е част от гениалния план, разработен от Перуката и екипа му. Наградата им е седмичен запой с много гюбеци.

Тънък английски хумор :-)

Българи - юнаци

Македония ще играе за разлика от нашите некадърници.

Ами на кралицата шундата и тя била по стара

"Майттапят" не принаджи на статия в медия. Но селяните работещи в тази медия и тези които са им шефове не знаят това. А читателите го смятат за нормално. Както и тон други извращения.

Теа ингилизи не знаят ли, че Македония е най-древната държава и че целио свет е произлезал от великио макЕдонски нАрод?

Англичаните не знаят, че Скопие е властвало над цялото Средиземноморие. Тяхното островче е окупирано от македонският император Гай Юлий Цезар, който е родом от Тетово. От същия род са Зайо и Стево. А ние българите сме татари заселили Балканите през 1877-1878г маскирани като руски солдати. Доказателството е старото име на Пазарджик - "Татар Пазарджик" и неоспоримият факт, че на Тодоров ден яздим коне. В София масово се предлага "татарски бифтек", сос"тартар" и ред ястия, които освен татарин друг няма да консумира.

Вечните и гнусните интриганти, тези ингилизи, на какво се подиграват, на това че нападателя Горан Пандев е по възрастен от неговата държава. А Косово, което създадоха същите тези ингилизи заедно с американците, та техният инжинеринг Косово на възраст също е по-млад от футболистите косовари Гранит Джака и Джердан Шакири и Валон Бехрами играещи на световното първенство по футбол за Швейцария. Те същите които демонстративно показаха с ръцете си, че националният албански герб двуглавия орел на Скендербег е и техен герб. За тази им демонстрация ФИФА, глоби двамата косовари, Гранит Джака и Джердан Шакири с по 10 0000 швейцарски франка. Ингилизите забравиха ли този факт, който толкова удобно за запада някак си мина тихомълком и под-сурдинка. Това са постоянните двойни и тройни «демократични» стандарти, на демократичният запад.