Звездата в плуването Антъни Иванов: Няма да стъпя на лагер с националния отбор

Най-добрият ни състезател ще участва на европейското първенство през април

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дюнер на прах имало в чашките!

Добре бе, хора, аз искам да попитам има ли света, в която да няма чашки, пличета под масата, стискане на ръце зад кулисите, договорки и т.н. Направо не знам накъде върви тоя свят?!

Въпросът ми беше има ли Сфера, в която, съжалявам за грешката.

НЕ трябва да има никакви араби или турци в отборите на България... Тия са арабско- турски ШПИОНИ... Щото араби и турци пият допинг, а хващат само нашите... А това, което казва плувеца- Антъни Иванов, също е вярно...

"Аз тук пия витамини" .... Дааааа

Че моделът с добавките и зоба се наложи точно от Запада - Сащ и Великобритания, отне им към 10тина години за да превърнат почти всеки един спорт във физически такъв и спортистите съответно една торба мускули. Тръгна от футбола, бокс, минаха през леката атлетика, баскетбол, гимнастика, гребане, плуване... Само шахматът не е засегнат, защо ли?! :)))) Вече всичко е медикаменти, добавки и допинг, който си мисли, че Майкъл Фелпс, Кристиано Роналдо, Антъни Джошуа, Леброн Джеймс и сие са "натурални", е заблуден много жестоко.

САЩ, футбол, Роналдо??? Много си зле.

Прав е Иванов, че в нормална държава, цялата тази паплач да е разпърдяна на момента. Но не и в България. Където чекмедже пълно с пари, дето никой не може да бъде принуден да каже откъде са, е нещо нормално и приемливо за съществена част от обществото. Щото едва ли въшльото треньор ще прибира нерегламентирано половината пари на състезателите за собствени нужди, без съответното позволение и свързаната с него отчетност.

MuHkO - въшльото треньор ?!?

Като чета коментарите, много спортисчета пишат явно. Хахха. А, кажете какво има в чашите. Още от време оно млякото в НСА не е мляко и всички знаят. Не се правете на ни лук яли, и лук мирисали. И спортът е като всичко в БГ. Ама как се защитавате като сте в кюпа....

Всички знаят какво има в чашите. Тези, които отричат също!

Казали са им "Ние ви даваме допинг"

Вече започва да се очертава картинката - явно има практика да се отчисляват пари към тренери, доктори и пр. Ок, няма лошо ако това е уговорено в договори. Тримата вероятно са се опънали, и хоп - в чашките им се появява хапче, а след 24 часа - "изненадваща" допинг проверка. И трите момчета са от "провинцията" - явно родителите им са "обикновени" хора - работещи, без особени възможности. Дали такова нещо можеше да се случи на състезател, чийто родители са едри бизнесмени или мутри? Същият "главен тренер" - пияница може и да го намерят "паднал" по стълбите на метрото, и впоследствие да лекува счупени колена цяла година. Такива тарикати са наясно с тези игри и много внимават. Според наша бивша национална състезателка - никой не знае какъв е състава на националния отбор, никъде няма написани критерии и нормативи за приемане в националния отбор. Такива мътни води са рай за тарикати паразити, които цоцат държавното финансиране, тази година са "усвоили" 1 милион лева от държавата.

Явно само той има смелост да говори за проблемите. А и може да си го позволи. Да си припомним и лафа "със стари к..ви нов б..к не се прави". Преведо на бълкгркси,спорта има нужда от свежа кръв за да потръгне най-накрая. Браво на Антъни и успехи!

Катя и Антъни, тези които не зависят напълно от ръководството в плуването! Другите мълчат, дори и личните им треньори!

трябва да си смени и второ име с Джонсън, ще звучи по-благозвучно в съчетание с Антъни :)

Кой си ти бе нещастник, че да казваш кой как да се казва?

Поп :)

Върни парите за финансирането си, никой не те моли да стъпваш.

При вас от БФПС всичко до парите се свежда, даже един съвременнен препарат за възстановяване не искате да купите!! "Дай си ни парите!" Какви пари бе, да не са ваши парите, те се дават за поготовка на плувците, а не вие да соите на работа за да си ги преразпределяте...

Това е бастуна , който под статия за Григор все за оари от федерацията говори. Не му се занимавай.

Възпитан е в САЩ, живее в САЩ, тренира в САЩ. Аз не виждам причина да се състезава за Булгаристан. С нищо не е помогнал Булгаристаня.

tonk11

Не е възпитан в САЩ и живее там от 2 години. Що не се подготвиш поне като се изакваш?

Всичко хубаво дето е казал, ама това за витамините е тъпо ... По-добре си трай - всеки знае, че на тов аниво се взимат препарати - но както той казва, не от тези като в БГ, а от правилните :Д

Всичко, което не е забранено не се води допинг! Плувното ръководство в БГ-то да вземе малко да се поохарчи за съвременно възстановяване на плувците, а не само да си дели спестеното и от възстановяването! Там се работи на принципа "Много важно кой е, от друг ще си вземем 30%!

Да не стъпиш в лагер - добре, прав си предвид ситуацията, но да не плуваш за България не е ок и макар, че е разбираемо по финансови причини, пак не е ок. Много бързо се отказвате днешните малди, още при първата трудност. Ами като виждаш, че не е правилно - промени го, пребори се ... ама да се откажете е по-лесно, нали?

Ами Антани ви каза всичко!!! Сега ТИ го промени щом си такъв стар борец!!

:D. Пич, може да си звезда в плуването, ама си наеми някой да ти помага с изказванията!

Стой си в Америка и се състезавай за САЩ. Забрави русофилска България, тук народа е прокажен.

Народът е виновен!

Нещата няма да с е променят приятелю. Така са от десетилетия. Хибаво си се ориентирал да емигрираш в цивилизованият свят. Успех ти желая и не мисли за миналото, само ще те дърпа назад.

Никой не може да те накаже, че не искаш да тренираш под сегашното ръководстви! ТЕ са допуснали такъв провал, а и имат наглостта да се оправдават с плувците

Много лесно, можеше да се разбере кой е виновен. Ако изследваха и всички останали плувци от лагера, картината би показала дали треньорите или тези три спортиста са виновни. Но, както винаги, федерацията започва да прави неадекватни задълбочени анализи за причините.....

Всички от лагера на проба!

Сменяй и „държавата” с истинска такава!

Друго си е американския зоб, него допинг контрол не го лови.

Нашите като ги ловят, защо ги зобят? Бе, взимайте си и по-малки 30% и си кютайте!

Антъни разказа как му правят десетки проверки в рамките на няколко месеца и просто няма шанс да взима химия за възстановяване различна от витамини. А и силно се съмнявам американците да му предлагат най-новите методи в допинга, при положение, че не се състезава за тях.

Завалията, и вие му вярвате. А не вярвате че има корона и че Борисов е най добрият премиер. Цяла Европа го хвали и Америка също. Що не вярвате на това?!

Браво на пича, не се страхува и казва всичко, както си е.

В българските спортни федерации е пълно с хора, на които не им е там мястото и такива, които са се закрепили, кажи речи пожизнено, и смучат ли смучат... Но откакто 'избухна' скандалът всички спортисти се правят на неприятно изненадани и ни лук яли ни лук мирисали. Давали им чашки с хапчета и те ги взимали без да знаят какво има вътре. Че защо не питахте? Всички ги наричат деца, но това не са деца, а млади хора, които имат глави на раменете си и могат сами да взимат решения. Второ, едва ли има толкова прост треньор, който да даде станозолол на възпитаниците си, особено на плувци. Стромбата може, вместо медал, да им донесе някоя и друга мадама, заради анаболния ефект, но ако наистина ги зобаха с нея, няма нужда от чашки с хапчета, а само от едно единствено. Тези чашки с хапчета, според мен, са пълни с разни витамини, магнезий и други боклуци, които от федерацията ги купуват за да отчетат едни пари и да присвоят половината от тях. Освен това станозололът е и може би най-достъпният препарат в момента, та нищо чудно и самите състезатели на своя глава да са я взели (пак за пред мадамите), без да имат идея колко време е нужно за да се изчисти от организма. А твърденията, че в САЩ взимали само витамини е смехотворно.

Дали сами са ги вземали или принудително ги вземали е все тая! Резултатът е налице - допингирани състезатели на централизирана подготовка! Едните викат едно, другите друго, да направят на целиат отбор проби!

То е ясно, че се взима много химия в този спорт, а и не само в него, но трябва да е РАЗРЕШЕНА. Обаче се чудя, тези в тази федерация, колко трябва да са нагли та не са се разкарали от там още.

Наистина ли се чудиш и се изненадва? инж. Данчо Лазаров

Естествено, че поставям въпроса риторично, то да е само в тази федерация този проблем. Очевидно "рекета" над спортистите е огромен, както и кражбите на бюджетните средства отпускани от държавата, защото заплатите са им смешни навсякъде, а зора е голям да си тръгнат.

Кой нормален човек занимавал се със спорт ще повярва , че пият само витамини.Или така за по-лесно наричат химическия коктейл , който пият за да постигат високи резултати.

НАЙ-МНОГО ДОПИНГ ИМА В КОЛОЕЗДЕНЕТО И В ПЛУВАНЕТО И В АТЛЕТИКАТА И Т.Н.

Да бе, забравих, че в USA не се взима химия. Там всички са чисти и натурални и природно мускулести . Брата Уилямс така, Армстронг така и т.н. Лошото е, че там се инвестира супер ново и използват или най новите неща дето не се хващат още или просто не ги ловят умишлено, те са допинг властите. Спорт вече няма, всичко е химия.

"Братя Уилямс" Личи си болшевишката простотия. Ти сериозно ли мислиш, че тенис се играе с мускули?

А, ти сериозно ли мислиш, че под "допинг" се разбира само и единствено химия за трупане на мускули?!? Масово плувците взимат медикаменти, които им подобряват усвояването на кислорода от въздуха и подобряват разнасянето из организма. Повечето плувци ги изкарват астматици, за да им позволят да взимат съответните препарати, без да ги санкционират. При тениса не се изпозлват "стероиди", а медикаменти, които увеличават издръжливостта. Но, явно не си гледал тенис, за да видиш колко често точно издръжливостта е в основата на победата - не просто да можеш да играеш добре, а да играеш добре 3-5 сета ... И докато при мъжете това не е толкова видимо, то при много тенисистки се наблюдава как започват да издържат на темпото на корта. Явно грам идея нямаш от спорт и допинг, само си чувал някакви неща отдалеч, но определено имаш силно изразено малоумно мнение ...

И чистачката в лабораторията, без да иска бутнала рафтовете с всички проби на всички спортисти за години назад и нечупещите се шишенца се изпотрошили всички. Ти да видиш!!!

OmBpam...

u a3 uckaM...

Колко тъжно. Поредното дете за износ. Даже са го кръстили с подходящо име. Въобще колко българи искат децата им да останат тук? А и за какво, като е такава кочина? Не би ми се искало децата ми да ходят на майната си. Нямаме ли вариант да я направим по-добра за живеене тая държава?

ДА, ИМА НАЧИН ...КАЗВА СЕ ЛУСТРАЦИЯ И ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И АГЕНТИ НА ДС В ЗАТВОРА И КОНФИСКАЦИЯ НА ИМОТИТЕ ИМ ... ВСИЧКИ РУСОФИЛИ ДА СЕ НАТОВАРЯТ НА ВЛАКА И ...СИБИР ... И ТОГАВА ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ ОПРАВИ ...

Ти пък що се нервиш и в кой сват живееш. Те комунистите и русофилите не са на валят вече доста време. Не те разбирам що се нервиш :)

Разбира се, да не е луд с тия? Да бяга надалече и да се развива с нормалните хора!

Браво!

Само като видиш министъра и ти става ясно какъв ще бъде резултата

Май най-малко министърът е виновен за БАТАКА по-долу- както се казва, че на крива ракета космосът е виновен.

Сега от 9 дерета вода ще ни докарат, за да доказват как не са се зобили.

Те са зобили под зоркото око на треньора. Те са наказани, а той?? Да съсипе още млади надежди??

Хамериканските "витамини" са най-добрите "витамини"?!

Не знам за американците, но комунистите бяха издигнали в култ употребата на стимуланти. В бившата ГДР, ако не знаеш какво е това- това е комунистическата част на Германия, васал на СССР, та там имаше огромен институт за синтезиране на такива вещества, специално предназначени за спортисти. Да не забравяме и любимите ти азиатци, руснаците. Там за да угодят на ждуджето - диктатор блъскаха яко допинг на всеки спортист, докато ги хванаха.

Те затова американците не взимат допинг, а като тръгне независима проверка чистачките бутат шкафовете с пробите!

Като не знаеш, какво изобщо се обаждаш?... Или просто ти дойде наум да изхрачиш нещо срещу руснаците, че да ти започне деня...

като чуя, накой да плямпа за "комунисти" и спирам да слушам...

Пак ли комунисти и руснаци бе?Това ли ти измисли мозъчето? Боже, колко прости същества виреят в нашата страна... Мъка голяма.

Болшевишките комунисти са най-умните комунисти.

Сега разбрахте ли как се управлява ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА! Даваме ти, но после връщаш. Рекет по мутренски! И защо няма успешен футбол, атлетика, ски и т.н., Когато те крадат и рекетират, не се става богат и успешен! Обратното е - това са фактите у нас! Поне в спорта всичко лъсна... и там с художествената гимнастика е същото - момичето тренира в Египет и успява, както с плуването - избягал в Америека, а и онази кукувица И.Раева оплеска всичко тука, е поне забогатя, но е агресивно-проста, алчна и невъзпитана - фен на ГЕРБ.

Но за съжаление - това не променя начина, по който седят нещата...

Ех, домъчня ми за волейболиста Данчо Инженера!

За съжаление положението е сходно и с европарите. Дават се едни фондове под условие, че ще бъдат сложени "наши" консултанти, като по този начин немалък процент от парите се връщат под формата на консултантски хонорари на одобрилия плащането. Нашите не са измислили топлата вода, просто го правят доста по-некадърно и ги хващат по-често.

Ние тук доматите с колците ги ядем. Фелпс и той само на витамини го караше.

Видите ли, той пиел витамини. Високи спортни резултати не се постигат с витамини. Цели лаборатории работят за спортистите и против допинговите комисии, за да може глупаците като се зобат да не ги хващат.

Но нашите треньори и лекари ги мързи да четат новостите и карат на някакви 20-годишни отрови.

черна ЗАВИСТ?

Да профукаш кариерата на поверените ти състезатели и да твърдиш, че те са си виновни!!! Вие за какво сте федерация, мениджър, треньор доктор на нац. отбор??!! За какво сте на тези позиции??? За какво правите централизирани лагери?? Да си делите парите сигурно...

С витамини не се постигат резултати - да. Но витамините са нужни заради съвременната изкуствена храна дето ядем, за да се поддържа добрата работа на тялото. И той никъде не казва, че резултатите му са заради витамините. Не всички са мошенници и не всички се зобят. Типична Ганьовска черта - дайте да очерним всеки!

Цялото ръководство на федерацията по плуване а не само треньорският щаб трябва да се сменят.

80 % от населението на Бг трябва да се смени...

Уви натам сме тръгнали.

Най ги обичам тия "Всички са виновни!"" Щото сме българи, за това съм такъв некадърен, нагъл, крадлив, лъжлив, тъп п.дал"

Сигурно са много обидени, чм

Q10 BG...

След хилядите зали, развитието на спорт-а от гроб вече дава резултати. Фитнеса влезе в истинският спорт. Щанга + анабол = Успех. Стара и запазена формула от времето на охранително-застрахователните основи на модерна България. Тъпотията е като рак. Има феноменална способност да се приспособява и разпространява. България е на ръба, дори повече от ФАЩ. Смешното е, че ако там почне гражданска - тук 50% от 'ръководството' ще се скрият, вероятно зад граница. Още едно време Доган и ко. искаха НАшТО, защото им беше ясно че 30г в Росенец и след това едно дърво и две въжета за син и баща не е 'голямата' далавера.

Фитнес залите имат много малко общо с професионалния спорт. Те са нагледен пример как функционира капитализма - създаваш търсене - реклами, инфлуенсъри и т.н. и посрещаш това търсене. Помня първите зали - ръждиви железа, нула кардио уреди. Виж конкуренцията какво създаде сега. Професионалния спорт е основно финансиран от държавата. Държавата няма никаква мотивация да се грижи за инвестициите си. А някои спортове изискват сериозни разходи. Така, че - фитнесите за нищо не са виновни. Даже някои национални отбори ходят по частните фитнеси.

Министъра на спорта се занимава с всякакви глупости, а тук мълчи .

Мълчи защото явно е имало отчисления и към него и не е сигурен дали като ги понатиснат тия от федерацията дали няма да пропее някой, а идват избори.

Права си! НО и при теб не беше по-добре, драга! Дори си приватизирахте семейно и орташки басейна на Спортната палата и ако някой бг. клуб искаше да тренира там трябваше да ви плаща "Няма безплатен обяд от теб сме го чували".... Да плаща на председателя на федерацията, който ТРЯБВА да му предостави условия за тренировка!?!?!? И Минковски е толериран още от твое време!!