Том Брейди е сянка на себе си, напълно неузнаваем и като игра, и като поведение, а и видимо променен визуално, след ударите в семейната война със съпругата му Жизел Бюндхен. Тя взе децата им и напусна дома във Флорида, разочарована от решението на легендарния играч в американския футбол да продължи още един сезон на терена.

На 45, Брейди вероятно изживява много тежко случващото се, като неофициалните информации от отбора му Тампа Бей са именно такива.

В неделя тимът загуби като гост на един от сравнително слабите тимове в Лигата - Питсбърг (18:20), а Том изглеждаше обезверена фигура. Той се развика при една от паузите на офанзивната линия на отбара, като камерите и микрофоните уловиха само част от крясъците.

Чу се: "Много по-добри сте от това, което показвате, мамка му! Стегнете се!"

ВИЖТЕ РЕПОРТАЖИТЕ ОТ НАЙ-ИНТЕРЕСНИТЕ МАЧОВЕ ОТ КРЪГА В НФЛ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗАГУБАТА НА ТАМПА>>>

Не, че самият Брейди бе блестящ.

Други информации сочат, че звездата на отбора е пристигнал в Питсбърг едва сутринта преди мача, при това сам, с приятел и човек от мениджърската агенция, която брани интересите му. Отборът, както е традицията, бе в града ден по-рано.

Брейди е пропуснал закуската, както и разходката около хотела - все неща, част от отборната подготовка за един двубой. Появил се е навреме за тръгване на автобуса на Тампа Бей към стадиона.

В същото време вече е официално, че Жизел е входирала документите за развод и нещата са необратими.

Embed from Getty Images

Брейди изглежда рязко остарял с няколко години само за седмици, на някои от снимките стряскащо впечатление прави и лицето му - сякаш изпито от проблемите.

В медиите около тима се пише, че е отслабнал рязко - повече от 10 килограма, за седмиците на драмата у дома. А това води и до медицински проблем, като щабът на Тампа Бей се опитва да го вкара в кондиция, която да не поставя на риск здравето му в мачовете, в изключително силовия спорт.