Само няколко седмици преди Световната купа по художествена гимнастика, която ще се проведе от 12 до 14 април в "Арена Армеец" , Димитър Бербатов се срещна с националния ни ансамбъл, за да вдъхне кураж на момичетата и да им пожелае късмет.

И за да заснеме специална фотосесия за кампанията, набираща средства за създаването на възстановителен център за гимнастичките.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО >>>

Димитър и директора на неговата фондация Диди Ходжева бяха посрещнати от Илиана Раева, която ги запозна с момичетата и благодари, че фондация "Димитър Бербатов" застава зад каузата на федерацията по художествена гимнастика.

"Какви успехи само имате и то без възстановителен център! Представям си какво ще правите с конкуренцията, когато имате и него", каза с усмивка легендарният футболист и Кавалер на Sofia World Cup 2019.

"Поговорихме си доста вчера. За аплодисментите и медалите, но и за мрачната страна на професионалния спорт - травми, възстановяване... Те са национално богатство. Всички ги харесваме - радват ни, гордеем се с тях. Успех!", написа голмайстор №1 на българския национален отбор по футбол в официалната си фейсбук страница.

ГАЛЕРИЯ ОТ СРЕЩАТА НА БЕРБАТОВ С ГИМНАСТИЧКИТЕ >>>