Животът без спорт е истинско предизвикателство. Онези прекрасни 90 минути през уикенда, зеленият терен и виковете на публиката са част от активната почивка от натовареното ежедневие, но и много повече. Колкото и положително да се гледа на ситуацията, спортът никога веме няма да се приема като даденост и ще се цени все повече.

С отмяната на спортни турнири и събития, феновете бяха изоставени в безкрайното поле от новини - понякога позитивни, друг път - не съвсем. Светът на спорта не се ограничава само с футбол.

Покрай него можем да открием редица други възможности, а най-добрият начин за справка остават букмейкърите. В онлайн платформата на уинбет можем да намерим немалко нови възможности за забавление, както и допълнителни шансове за печалба. Човек ще се изненада от количеството спортни дисциплини, които продължават да печелят вниманието на фенове от цял свят.

Богатият каталог от събития е впечатляващ, а нивото на професионализъм - завладяващо. Букмейкърът бързо е насочил вниманието си към онези спортни сектори, които все още са активни. Нека разгледаме възможностите.

Снимка: Getty Images/Guliver Photo

Стартираме с електронните предизвикателства. Със сигурност мнозина не са обръщали внимание на тази секция преди няколко месеца, но сега феновете опознаха емоцията и отборната игра на професионалистите, както и динамиката в тази дигитална среда.

Със сигурност голям процент от вниманието отива към турнирите и тежките дербита, които се предлагат на FIFA и PES. Кратките футболни срещи са динамични, възможности - неограничени, а удоволствието наистина остава неописуемо. Никой не би подозирал, че за 5-10 минути ще види повече футболни изпълнения, отколкото професионалните играчи предлагат. Същите са добра възможност за запълване на времето, преди да започнат мачовете от лигата на Беларус и Никарагуа - активни и до днес.

Но светът никога не е бил само футбол и симулация на футбол.

Вървят и други спортове, например - тенис на маса. Звучи странно, но само феновете, които не са се докосвали до хилка, няма да знаят колко енергия се изразходва в този спорт. Скоростта на игра е внушителна, а майсторството на играчите може да изненада и не толкова големите спортни почитатели.

Ако не сте виждали какво може да направи Александър Шибаев в този спорт, препоръчваме да гледате някой негов мач. В момента има няколко страни, които продължават редовните занимания и битките там никак не са леки.

Истинските фенове на баскетбола отдавна знаят, че американската баскетболна асоциация може да събира таланти и да се смята за много специална, но в Европа съществуват достатъчно отбори, които са способни да неутрализират и най-големите им таланти. В страни като Украйна, Русия и Китайско Тайпе ще открием достатъчно баскетболни мачове.

Почитателите на по-контактния спорт ще останат приятно изненадани от хокея на лед. Все пак няма нищо по-натурално от високи скорости, сериозни сблъсъци и от време на време - размяна на тежки удари.

Разбира се, есенцията е в съвсем друга посока и често шайбата може да доведе до сериозни и вълнуващи обрати. Почитателите със сигурност знаят, че Русия не се разделя толкова лесно с хокея и там играта продължава без промени. Светът не е чак толкова затворен и лишен от спортни възможности и шансове за печалба.

В платформата на уинбет ще откриете и други активни спортни занимания като бейзбол, бадминтон и дартс. Добрата новина е, че огромна част от изброените идва с възможност за гледане на живо. Със сигурност липсата на футбол може да се усеща, но сега е моментът всеки почитател да разшири кръгозора и да открие други привлекателни спортни събития с огромни дози адреналин.

 

*Рекламна публикация