"Червените дяволи" загубиха с 0:1 от Манчестър Сити вчера и вече изостават от градския си враг и нов лидер в класирането с осем попадения по-лоша голова разлика, макар точките на двата тима да са равни. До края на сезона има едва два кръга.

"Знам, бил съм в тази съблекалня 20 години - това е най-лошият му кошмар. Да загубиш титлата по голова разлика е нещо, за което той говори всеки сезон. През февруари, през март, който и месец да е, той ще ти каже, да вкараш трети и четвърти гол, след като си повел с 1:0 или 2:0. Никога не знаеш дали головата разлика няма да се окаже решаваща", сподели Невил.

Той добави, че Сити трябва да спечелят само мача с Нюкасъл, за да триумфират с титлата, тъй като домакинството на КПР в последния кръг ще бъде лесен двубой.

"Манчестър Сити има един мач. Мисля, че няма да имат проблем с КПР у дома, предвид играта им срещу Челси в неделя. Важен е мачът с Нюкасъл. Да спечелиш един двубой, за да вземеш и титлата, цялото напрежение сега пък е върху Сити", добави той предаде БГНЕС.