Клубове от френс­ката Лига 1 проявяват интерес към вратаря на ЦСКА Райс М'Боли, съобщи алжирско­то спортно издание "Льо Бютьор". Спо­ред информациите стражът е следен и от белгийски клубове.

М’Боли в момента е в Париж, след като в понеделник излетя от София. Вратарят бе разпознат на летище­то от медиите, които изпратиха волейбол­ните националки за Олимпийската квали­фикация в Анкара. Ня­колко часа по-късно алжирският национал е бил засечен на аеро­гарата в Париж от свои сънародници, ин­формира "Алжери Соар". Той е говорил дружелюбно с алжир­ците, на които е разк­рил, че очаква да сме­ни клубната си при­надлежност.

Най-ве­роятно вратарят ще използва почивката си да преговаря на място със заинтересованите клубове.

М’Боли е по­лучил специално разрешение да се забави с един ден, като ще се върне в София едва утре, докато днес съ­отборниците му под­новяват тренировки.

Алжирският национал, който играе за "червените" под наем от Криля Советов, няма намерение да остане на "Българска армия" след края на сезона. Мениджърът му Мирчо Димитров сподели пред "Меридиан Мач", че алжирецът иска да нап­рави следващата крач­ка в кариерата си, предаде Novsport.