Домакините се наложиха след голове на Иван Стоянов, като единият дойде от дузпа, и Емил Гъргоров. Точен за Гостите от Бургас бе Дяков още в 4-ата минута на срещата.

"Получихме ранен гол след грешка на Шоко, но е радващо, че показахме дух и характер и съумяхме да се върнем в мача до края на първото полувреме. През втората част бяхме по търпеливи, вкарахме трети гол и затворихме мача."

"Мисля, че се получи истинско дерби. Диктувахме темпото на терена. Вкарахме три гола и създадохме много положения. Играхме с настроение и ентусиазъм. Напълно закономерно спечелихме мача. Нормално е да има спорни съдии, когато зарядът на мача е такъв", заяви Петев.

Според наставника на домакините, реферът на срещата Стефан Спасов се е справил с ръководенето на срещата, въпреки острите претенции от страна на гостите.

"Каквото и да е свирил съдията никога не съм го коментирал. Няма да коментирам и сега. Нормално е да има и по-остри сблъсъци, като имаме предвид заряда на мача. Щом съдията е отсъдил, значи е имало дузпа. Относно червения картон – 100 процента, удар без топка. Всеки един отбор може да сбърка. ЦСКА беше на крачка да сбърка с Монтана, с Калиакра и в Севлиево. Напълно резонно е да загубят точки до края. Предстои ни един финал, концентрацията вече е изцяло върху него. Трябва да играем ентусиазирано, за да донесем купата в Разград", завърши младият специалист, предаде Гонг.