От началото на сезона ЦСКА приема домакинствата си извън “Българска армия”. Стадионът не получи лиценз заради неспазени изисквания, поставени от Българския футболен съюз.

Павлов каза: "Вече сме на финалната права. Остана само видео оборудването да сложим на стадион "Българска армия". Онзи ден имахме среща с полицията и лека-полека го изграждаме. Надявам се до 1-2 седмици да стане факт и това нещо. Изолацията на козирката, който беше най-болният проблем го свършихме – най-трудоемкото и най-скъпото – и се надявам до след паузата, до след мача с Левски да сме готови.”

Очаквана промяна на “Армията” е, че билетите за двубоите на ЦСКА вече ще се отпечатват в момента на закупуването, а няма да се налага на служителите от клуба да притичват от офисите до касите с наръч пропуски. 

"Имаме много договори, които са пред подписване, обаче всеки чака телевизионните права. Притесняваме, че вече мина половината сезон почти и в това отношение изоставаме много. Имаме седем договора, които са готови за подписване. Просто ги спират телевизионните права. Нещата вървят към неподписване", призна още търговският директор на "червените".

Според Павлов ЦСКА няма да има проблем да вземе лиценз от УЕФА, а до средата на декември всички задължения на клуба ще бъдат погасени, съобщи Novsport.