Двубоят се игра на Олимпийския стадион в Киев, а и двете попадения за френския тим отбеляза Езекиел Лавеци. Въпреки че не успя да достигне до попадение, украинският тим имаше своите шансове в мача, съобщи Novsport. 

Пари Сен Жермен пък имаше по-малко на брой голови положения, но реализира две от тях и по този начин спечели трите точки. Езекиел Лавеци успя да открие резултата в самия край на първото полувреме. Аржентинецът се разписа в 45-ата минута, след като получи пас от Златан Ибрахимович, поведе си топката и с прецизен прехвърлящ удар прати кълбото в мрежата на домакините.

Второто попадение за френския тим пък падна в 52-ата минута и отново бе дело на Лавеци. До края не паднаха нови голове и така Пари Сен Жермен надделя с 2:0.

В другия двубой от групата Порто се наложи с класическото 3:0 над Динамо (Загреб). Резултатът на "Ещадио До Драгао" бе открит от Лучо Гонсалес в 20-ата минута. Жоао Моутиньо покачи на 2:0 в полза на Порто в 67-ата, а крайното 3:0 бе оформено от Силвестре Варела пет минути преди края на редовното време.

В последните мачове от групата Порто гостува на Пари Сен Жермен в директен сблъсък за първата позиция в групата, докато Динамо (Загреб) домакинства на Динамо (Киев).

Вижте класирането в група "A"