“Повече ме интересува играта на Лудогорец, отколкото тази на ЦСКА. Ако играем добре, имаме 90 или 120 минути, за да спечелим този мач и за да продължим напред”, каза Петев, цитиран от Гонг.

Той заяви, че успехът срещу Левски е вдъхнал необходимото самочувствие преди реванша с ЦСКА.

“При нас напрежение не е имало. Естествено победата над Левски ни вдъхна необходимото самочувствие. Не съм мислил за вариант, в който не побеждаваме Левски”, допълни Петев.

Специалистът не пожела да разкрие дали ще има изненади в състава за мача с ЦСКА.

“Знаете, че не е в мой стил да обявявам как ще изглежда Лудогорец. Може да има изненади, но може и да няма”, каза Петев. Наставникът на шампионите коментира и случая с Александър Барт, който преди няколко дни бе заловен да шофира в нетрезво състояние.

“Взели сме мерки и наказания по вътрешния правилник. За мен това вече е история. Дали Барт ще играе срещу ЦСКА? Ще видите в събота”, допълни треньорът на Лудогорец.

Ивайло Петев не пожела да говори за евентуална селекция през зимата. “В момента мислим само за мачовете до края на сезона. След това ще решаваме каква да ни бъде селекцията. Предстоящите срещи са достатъчно важни за нас. Играем както за първенство, така и в турнира за Купата на България. След като веднъж сме спечелили тези трофеи сме длъжни да търсим тяхната защита”, завърши Петев.